Ne yaptın pekiBenimle bu şekil görüşmek isteyen biri vardı aşırı anormal gelmişti bu hızı ama normal miydi acaba ben mi çocuğun üstüne çok gittim acaba diye şu an düşündümfincan takımı daha iyi sanki niyeyse kulağıma daha minnoş geldi
Kız kardeşim evlendi kaynanası tanışma hediyesi getirdi flnSize almış ailenize değil ki
İlerleyen dönemde siz de alırsınız
Aile tanışmaları için tatlı gibi şeyler bana yeterli geliyor . Biz eşimin ailesi ile tanışmaya gittiğimizde Karaköy Güllüoğlundam baklava almıştım . (Eğer İstanbul’daysanız düşünebilirsiniz ) çünkü o şube tek biliyorsunuzdur
Benim de kayınvalidem getirmişti ama evlenme teklifinden sonra tanışma olmuştu bizdeKız kardeşim evlendi kaynanası tanışma hediyesi getirdi fln
İkiside çok olur ama bütçem sorunlu ücretsiz izindeyim annemde onlar ne alırsa bizde ona göre davraniriz dedihangisini almak içinizden geliyorsa onu alın ve ya ikisini de..
Hediye dursun şimdilik ileride götürürsünüz, tatlı da goturmezdim benKaracadan 150 TL ye güzel bir takım buldum pazar günü görüştük hediye almış çocuk bana bnde o yüzden hediye düşündüm evlerine
Bn daha yeniyim nisan fln istemiyorum hemen geçen tanışır aileler dedi acele karar vermek istemiyorum önceden nisan attım korkuyorumBenim de kayınvalidem getirmişti ama evlenme teklifinden sonra tanışma olmuştu bizde
Sizin konunuzda siz de daha yeni tanışıyorsunuz o nedenle tatlı dedim ama fincan götürmek sizi iyi hissederecekse fincan götürün madem
Biraz klişe geldi yeniyiz,2 ay oldu önceden nisan attığım için korkuyorum belki olmazsa ddm olmazsa bile adettendir cam sakızı çoban armaganiBenim de kayınvalidem getirmişti ama evlenme teklifinden sonra tanışma olmuştu bizde
Sizin konunuzda siz de daha yeni tanışıyorsunuz o nedenle tatlı dedim ama fincan götürmek sizi iyi hissederecekse fincan götürün madem
Bnde çok erken dedim belki aileler uyuşuyor mu değil mi anlamak için söyledi nisan derse biraz birbirimizi tanıyalım dicem ailesi beni mrk ediyormus öyle dedi annesi bişey yokken beni ariyorBen olsam bu kadar yeni tanıdığım biriyle direkt ailesiyle vs tanismazdim.Önce siz biraz zaman geçirin.Onu tanıyın o sizi tanısin.Ailesine sizi gösterip onay mi almak istiyor acaba diye düşündüm.Nisan atmışsiniz daha önce.Tanimak için zmaan ayırın birlikte ikiniz vakit geçirin.Biraz zaman taniyin bence kendinize bu yeni iliskiyi değerlendirmek ve yorumlayabilmek.icin.
Hayat sizin tabiiki benim ki sadece abla tavsiyesi.Sevgiler
Görüştüğünüz beyde ince düşünceliymiş.Daha 2 ay oldu Isparta dan hediye almış çocuk o yüzden bnde güzel bir hediye alırım diye düşündüm önceden nisan atmış biri olarak korkuyorum kötüye gider diye korku kapladı simdiden
eğer şu an nişan vs şeyler düşünmüyorsanız bence bu kadar erken tanışmayın zaten. sevgililik yaşayacaksanız bırakın aileler hemen işin içine girmesinBn daha yeniyim nisan fln istemiyorum hemen geçen tanışır aileler dedi acele karar vermek istemiyorum önceden nisan attım korkuyorum
Eskiden nisan attığım için korkuyorum çocuk bnden önce hayatım canim demeye başladı bnde tık yokGörüştüğünüz beyde ince düşünceliymiş.
Hediyeleşmek güzel bir şey, karşıdaki insana değer verdiğinizi, önemsediğinizi gösterir.Karşınızdaki kişi size böyle bir incelik yapmış, sizde yapabilirsiniz tabiki. Ben ilk görüşme olacak zannederek, özel hediye gerekmez, tatlı uygun olur diye düşünmüştüm.
Hem fincan takımı, hemde imkanınız varsa, tatlı götürürseniz, şık olur.
Aileler devreye girse bile emin olmadan yola çıkılmaz hemen bişey istiyorsa nisan fln biraz daha zmn geçirelim dicem bn çok korkuyorum eskiden olan şeyleri yaşamak istiyorumeğer şu an nişan vs şeyler düşünmüyorsanız bence bu kadar erken tanışmayın zaten. sevgililik yaşayacaksanız bırakın aileler hemen işin içine girmesin
Nisan hakkında bişey demedi sadece seni mrk ediyorlar dedi annesi şimdiden arıyor beni annem fln demiş dedim ne ayakeğer şu an nişan vs şeyler düşünmüyorsanız bence bu kadar erken tanışmayın zaten. sevgililik yaşayacaksanız bırakın aileler hemen işin içine girmesin
2 aydır tanışıyoruz evlerine gitmedim annesi arıyor beniGörüştüğünüz beyde ince düşünceliymiş.
Hediyeleşmek güzel bir şey, karşıdaki insana değer verdiğinizi, önemsediğinizi gösterir.Karşınızdaki kişi size böyle bir incelik yapmış, sizde yapabilirsiniz tabiki. Ben ilk görüşme olacak zannederek, özel hediye gerekmez, tatlı uygun olur diye düşünmüştüm.
Hem fincan takımı, hemde imkanınız varsa, tatlı götürürseniz, şık olur.
Siz bilirsiniz ama aile onayi gibi geldi bana.Sizi kendi duyguları kendi kalbi beyniyle tanısın sevsin önce.Siz önce ona olur verin.Ama acele etmeden.Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgilerBnde çok erken dedim belki aileler uyuşuyor mu değil mi anlamak için söyledi nisan derse biraz birbirimizi tanıyalım dicem ailesi beni mrk ediyormus öyle dedi annesi bişey yokken beni ariyor
ortada hemen ciddiyet yoksa 2 aylık görüştüğü birini de merak etmesinler bir zahmet..Nisan hakkında bişey demedi sadece seni mrk ediyorlar dedi annesi şimdiden arıyor beni annem fln demiş dedim ne ayak
Görücü usulü olunca bu tip olur çocuk baya iyi bu devirde duzgunu bulmak baya zorortada hemen ciddiyet yoksa 2 aylık görüştüğü birini de merak etmesinler bir zahmet..
aha ben buraya yazıyorum.. tanıştığın an doğru düzgün bir sevgililik yaşayamayacaksın. habire annesi görüşelim, kahve içelim, kahvaltıya gel kafasında olacak. sen de aman ayıp olmasın diye gideceksin.
e senin bileceğin iş madem ne diyeyim. hayırlısı olsunGörücü usulü olunca bu tip olur çocuk baya iyi bu devirde duzgunu bulmak baya zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?