Karşılık deneyelim evlerine giderken hediye daha mı hoş olur acaba dedimBence tatlı almak daha uygun.
Görüştüğünüz bey size hediye almış olabilir , bu çok normal..
Karşılığında siz onun annesine neden hediye alasiniz ki ?( Fincan takımı kadına hediyedir )
Bir tatlı pasta tarzı şeyler uygundur. Belki keki pastayı sizde yapabilirsiniz, daha şirin de olabilir ..
Onların size getirdiği şey sizin çeyiziniz de olacaktır mesela ama siz onlara götürünce kayınvalideye götürmüş oluyorsunuz.
Zamanla birbirinizi tanıdıkça daha çok hediyeleşirsiniz.. şimdiden lüzum yok bence.
Siz uygun fiyat fincan takımı bulduysaniz yine de alın , kenarda dursunboşa gitmez .
Karşılık deneyelim evlerine giderken hediye daha mı hoş olur acaba dedim
Bncede oyke ileride anneler günü olur ozmn hediye alırım bide zevkini bilmiyorum belki kahve sevmiyodurFincan takımı çok tatlı bir hediye.
ilk seferde bu hediyeyi kullanırsanız ileride ne alacaksınız?
Biraz ağırdan alın bazı şeyleri.
Kız tarafı biraz ağır ve nazlı olsun
Hemen karşı tarafı hediyelere boğmaya gerek yok .
Nezaketen eliniz boş gitmez bir tatlı götürürsünüz kafi..
İş resmiyete binince de annecim içimden geldi dersiniz alırsınız fincan takımını.
Şimdiden ne mana.
Belki olmayacak bu iş
Boşa fincan takımını kaptırmayın
Ne yaptın peki
Sürekli evlilikten bahsedince ben de ters yapıyordum açıkçası çünkü zaten uzak mesafedeydik sanki yabancı biriyle çok özelimi açmışım gibi geliyordu. Bi de sanki elinde ideal gelin adayı listesi vardı da onu sorguluyor gibi geliyordu . Ben önce arkadaş olma isteğinde oldukça o da ciddi şeyler konuşuyordu neyse olmadı yani şimdi uzatırsam konu uzicak . Biz sevgili bile olamadan ama nerdeyse sevgili gibi konuştuğumuz saçma ilişkiyi bitirdikten altı ay içerisinde düğün yaptı kendisi. Hislerimde haklı çıktım bence . Niyeti evlenmekti yani . Ha ben ha başkası . Kriterlerine uygun olsun yeter modundaydı . Ben daha duygusal yaklaşıyorum açıkçası . Evlenmekse yani illa ki bulurum gencim, güzelim diyormuşum
Aklıma geldi de daha iki kere görüşmüşüz . Bizi bir arkadaşımız tanıştırmıştı . Bir buçuk ay olmuş herhalde tanışalı . Benim yaşadığım şehre gelecekti. Annemler de bir saat uzaklıkta oturuyordu o zaman. Benimkine değil de onlarınkine mi gitsem demiş. Bana da şaka yaptım diye anlatıyordu da bence ağzımı arıyordu . Ailemi bu kadar merak etmesi de saçma geliyordu bana. Dur bi biz anlaşalım da aileler sonra gelir bana göre .
Daha yeni nişan atmışsınız, bence çok acele etmeyin siz de . Bu kadar acele edenler dediğim gibi ha böyle ha şöyle illa evlilik kafasında olanlar oluyor .
Bu nisan atma aşaması beni çok yıprattı hicbisey konuşamıyordum ne desem.kavga çıkartıyordu sonra biyerden patladı devam etsem bosanirdim kesin.bide babamı kaybettim sanki yaşlandım gibi korkuyorum yine aynısı olur diye bu yeni çocukla konuşurken tedirgin değilim insani bogmuyorSürekli evlilikten bahsedince ben de ters yapıyordum açıkçası çünkü zaten uzak mesafedeydik sanki yabancı biriyle çok özelimi açmışım gibi geliyordu. Bi de sanki elinde ideal gelin adayı listesi vardı da onu sorguluyor gibi geliyordu . Ben önce arkadaş olma isteğinde oldukça o da ciddi şeyler konuşuyordu neyse olmadı yani şimdi uzatırsam konu uzicak . Biz sevgili bile olamadan ama nerdeyse sevgili gibi konuştuğumuz saçma ilişkiyi bitirdikten altı ay içerisinde düğün yaptı kendisi. Hislerimde haklı çıktım bence . Niyeti evlenmekti yani . Ha ben ha başkası . Kriterlerine uygun olsun yeter modundaydı . Ben daha duygusal yaklaşıyorum açıkçası . Evlenmekse yani illa ki bulurum gencim, güzelim diyormuşum
Aklıma geldi de daha iki kere görüşmüşüz . Bizi bir arkadaşımız tanıştırmıştı . Bir buçuk ay olmuş herhalde tanışalı . Benim yaşadığım şehre gelecekti. Annemler de bir saat uzaklıkta oturuyordu o zaman. Benimkine değil de onlarınkine mi gitsem demiş. Bana da şaka yaptım diye anlatıyordu da bence ağzımı arıyordu . Ailemi bu kadar merak etmesi de saçma geliyordu bana. Dur bi biz anlaşalım da aileler sonra gelir bana göre .
Daha yeni nişan atmışsınız, bence çok acele etmeyin siz de . Bu kadar acele edenler dediğim gibi ha böyle ha şöyle illa evlilik kafasında olanlar oluyor .
Doğru insansa zaten olacağı olur biraz da o yüzden acele etmeyin . Ne güzel bakın şimdiden tıkır tıkır gitmiş. Rahat giden şeyler huzurlu bitiyorBu nisan atma aşaması beni çok yıprattı hicbisey konuşamıyordum ne desem.kavga çıkartıyordu sonra biyerden patladı devam etsem bosanirdim kesin.bide babamı kaybettim sanki yaşlandım gibi korkuyorum yine aynısı olur diye bu yeni çocukla konuşurken tedirgin değilim insani bogmuyor
Oturup bişey konusabiliyosun hiç kavgam olmadıDoğru insansa zaten olacağı olur biraz da o yüzden acele etmeyin . Ne güzel bakın şimdiden tıkır tıkır gitmiş. Rahat giden şeyler huzurlu bitiyor
2.ayda ailesiyle tanismaniz biraz hizli gibi geldi bana acikcasi. Ben olsam kibarca geri cevirirdim acikcasiArkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz
Tanışmadan önce annesi aradı beni baya meraklilar2.ayda ailesiyle tanismaniz biraz hizli gibi geldi bana acikcasi. Ben olsam kibarca geri cevirirdim acikcasi
Benim 32 onun 31 bn daha önce nisan attim tanışma oldu diye hemen nisan istememYaşlarınız kaç acaba ? Aile hızlıca evlilik olsun istiyor olabilir oğulları için. Bunda da kötü bir taraf aramayalim hemen..hediye almayın lütfen.. hele ki fincan takımı, ev görmesine götürülür genelde. Siz gelin adayisiniz. Alın tatilinizi yeterli ilk görüşme için.
Yok yazmadilar en iyisi çiçek yada tatlı belki olmucak hediye fazla sanirimkimse yazdi mi bilmiyorum, cicek de goturun cicek kir papatyasi gibi, gösterisli olmayan
Tanışma olayı hemen.nisan olması için değil nasıl bir aile olduğunu bnde göreyim o yüzden istedim2.ayda ailesiyle tanismaniz biraz hizli gibi geldi bana acikcasi. Ben olsam kibarca geri cevirirdim acikcasi
Tanışmadan önce annesi aradı beni baya meraklilar
Tamamda bı aileyi görmek lazım belki uyusmuyoruzGideceksiniz gibi görünüyor, mesafenizi koruyun en azından.
Dediğin gibi belki olmucak ilerisi için hediye olabilirYok yazmadilar en iyisi çiçek yada tatlı belki olmucak hediye fazla sanirim
O zaman çocuğa Özel bir hediye al,ailesine degilPazar günü görüştük çocukla Isparta dan hediye almış bana o yüzden hediye diye düşünüyorum
Doğum gününde alırım şimdi alırsam onun aldığının karsiliginda hediye almış gibi oluyorumO zaman çocuğa Özel bir hediye al,ailesine degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?