- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Kız meslek lisesi dünya kadar makyaj ürünü toplamışlar hepsini de doldurmuşlar bi poşeteTeslim ederler gidin alın
Verirler zaten bu tür durumlarda geri veriyorlar velilere gidip alabilirsiniz.Kız meslek lisesi dünya kadar makyaj ürünü toplamışlar hepsini de doldurmuşlar bi poşete
Nasıl bulurum o kara seyin arasından bilmiyorum
Teslim edeceklerini de hiç sanmıyorum ama en iyisi yine gidip bi şansımı denemek galiba
Elektronik ürünler sene sonunda geri iade ediliyormuş ama bu tarz ürünleri vermiyorlarmışNe demek vermezler, gayet geri veriyorlar gidip yönetime söyleyin. Kendileri mi kullanacaklar yani nedir?
İşyerinden izin alıp da gitmem lazım , bide vermezlerse boşuna izin almak istemiyorumVelisi olarak gidin alın bende okulda çalışıyorum ne demek geri vermiyorlar ?
İşyerinden izin alıp da gitmem lazım , bide vermezlerse boşuna izin almak istemiyorumVelisi olarak gidin alın bende okulda çalışıyorum ne demek geri vermiyorlar ?
Verirler gidin konuşun. Sevgilinle görüşüyor musun varmı bir gelişmeElektronik ürünler sene sonunda geri iade ediliyormuş ama bu tarz ürünleri vermiyorlarmış
Bizim ailelere geri veriliyordu mecburen.Elektronik ürünler sene sonunda geri iade ediliyormuş ama bu tarz ürünleri vermiyorlarmış
Allah'ımmm şuan tek isteğim onları alabilmek , inşallah verirler yaZaten onları velilere iade ediyorlar
Gidin yönetimden isteyin verirler
Evet bunu da diyebilirim ama zaten baktığımız zaman maddi bi karşılığı olan ürünü ellerinde tutmaları çok saçmaokul çıkışı bana getirecekti ondan yanındaydı deyin
geri isteyin
Verirler tabiAllah'ımmm şuan tek isteğim onları alabilmek , inşallah verirler ya
Hayır hiç bir gelişme yok ve böyle gayet mutluyumVerirler gidin konuşun. Sevgilinle görüşüyor musun varmı bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?