- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Zaten o konuda kesinlikle hatalıyım umarım verirleraçıkçası liseli bir gence okul vakti makyaj malzemesi vermek yanlış olmuş önce bunu bir kabul edelim.
diğer taraftan idareye gidip isterseniz verirler.
Başka bi durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası yalan söylemez kardeşimmakyaj çantasını istemesi, aynı gün arama yapılması, geri vermezler demesi... hiç inandırıcı gelmiyor.
Daha neler! kardeşiniz çaldırmış olmasın? yada birine mi kaptırdı acaba? okul yönetimi vermez de ne demek? bunu size o mu söyledi? bence okula gidip sorun, bildiğim kadarıyla bu tarz şeyler veliye teslim edilir. kardeşiniz ısrarla yok vermiyorlar, vermezler gibi cümleler kuruyorsa başka yere gitmiş sizin makyaj ürünleriHerkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum
Dün gittim okula kovmaktan beter ettiler, bayan müdür yard. varmış bitane aramayı o yapmış ama dün okulda yokmuş onunla görüşemedim farklı bir müdür yard. gittim o dediki ben olsam direkt çöpe atardım ama Fatma hanım ne yaptı bilmiyorum dedi başka müdür yard. gönderdi oda bayağı bastı fırçayı sene sonu alırsınız tabi Fatma hanım çöpe atmadıysa dediDaha neler! kardeşiniz çaldırmış olmasın? yada birine mi kaptırdı acaba? okul yönetimi vermez de ne demek? bunu size o mu söyledi? bence okula gidip sorun, bildiğim kadarıyla bu tarz şeyler veliye teslim edilir. kardeşiniz ısrarla yok vermiyorlar, vermezler gibi cümleler kuruyorsa başka yere gitmiş sizin makyaj ürünleri
Offf of vermediler maalesef hatta eeee yani diyorlar ben anlatırken niye geldin der gibiTabikide verirler,saçmalamayın ya.
Vermemek kimin haddine kendi mi kullancak vermeyip kendi malınızı istemeye çekinmeyin çatır çatır alın aramada almşsınız benim onlar alaym diyin vermezlersede. Hakkınıı arayın ne demek vermemek yok öyle bi dünya çalmaya girer vermezlersede şikayet edinHerkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum
Dün gittim okula kovmaktan beter ettiler, bayan müdür yard. varmış bitane aramayı o yapmış ama dün okulda yokmuş onunla görüşemedim farklı bir müdür yard. gittim o dediki ben olsam direkt çöpe atardım ama Fatma hanım ne yaptı bilmiyorum dedi başka müdür yard. gönderdi oda bayağı bastı fırçayı sene sonu alırsınız tabi Fatma hanım çöpe atmadıysa dedi
Dün gittim okula kovmaktan beter ettiler, bayan müdür yard. varmış bitane aramayı o yapmış ama dün okulda yokmuş onunla görüşemedim farklı bir müdür yard. gittim o dediki ben olsam direkt çöpe atardım ama Fatma hanım ne yaptı bilmiyorum dedi başka müdür yard. gönderdi oda bayağı bastı fırçayı sene sonu alırsınız tabi Fatma hanım çöpe atmadıysa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?