Bana fingirdeksin dedi

Bepanthel sür gecer

Seni bı silkelesin birisi, kaybetmeyecegim diye hakaret yemeye, saygısızlık gormeye devam et o zaman, sevmiyorum demiş daha niye yapışıyorsun ki?

Bu işi bitir, bir sene sonra gel burada konuşalım, hiçbir şeyin vazgeçilmez olmadığını anlayacaksın. (İnşallah)

Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağım yapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum
Ne kalp ağrısı ne bedeli Allah aşkına ne yaşıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz siz ya, m.lın biri fingirdeksin demiş bilmem ne,
bir de ağlıyorsun kaybetmek istemiyorum diye, diyemedin mi kes sesini gölge etme biraz da şu tarafa fingirdeyeceğim diye?
Arkadaşlar korkmayın bu kadar erkek kıtlığı falan yok erkeksiz kalmazsınız yahu.

Son düzenleme:
İmza kaşe mühür aynı şehre gidip 3 ay sonra ayrıldık

Verilmiş sadakan varmış ki sevgilin yolun başında renk vermiş.Ya bu zihniyetteki biriyle nişan,evlilik gibi ciddi bir yola girseydin?Şu an acı çektiğini biliyorum.Ama insanoğlu binlerce yıldır neleri neleri unuttu,sen de onu unutursun.Geçmez zannediyorsun ama geçiyor,yaşadım da biliyorum.Zamana bırak."Onu kaybetmek istemiyorum."demişsin ya,kimin kimi kaybettiğini zaman gösterir.

ya kendinize biraz saygınız olsun, 10 yıllık 15 yıllık çoluklu çocuklu evli olsanız neyse de. hayatının baharında da kim bunu çeker ki? yol ver gitsin daha onun gibi onlarcasını bulursun. bu arada bu ilişki eninde sonunda bitecek, ne kadar erken o kadar iyi çünkü böylelerini hep eğiten sen olursun keyfini başkası sürer. kendine eziyet etme boşuna

Bu forumdaki kadınların yüzde doksank iyiki 19/20 yaşlarındaki sevgilimden ayrılmışım diyordur. Ama biz ne desek boş yaşayıp göreceksin
Şu an kafamda ayrılık konuşmasını belirginleştirdim valla. Hiçbir erkek 40 binden fazla burs,Amerika’da dil eğitimi ve çok iyi hocalardan ders almayı göz ardı etmeye değmez. Çok akıllı,bana çok değer veren ve dürüst biri sanıyordum. Neyse gençlik hatası deyip geçeriz. Allah beterinden saklasın. Forumdaki herkese de çok teşekkür ederim ayrıca,özellikle empati yapan kadınlara ayrı teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar ilişki konusunda pek bir şey yaşamadığım için en ufak sorunda buraya koşuyorum maalesef. Halledicez inşallah

Bu seviyede bir insansınız ama kendinize layık gördüğünüz hayatınıza aldığınız insan bu mu gerçekten:/

Bu seviyede bir insansınız ama kendinize layık gördüğünüz hayatınıza aldığınız insan bu mu gerçekten:/
Haklısınız,o da akademik olarak çok iyi bir seviyede ama ben daha üniversiteye gitmedim bile. Sanırım onun yardımı olmadan yapamayacağımı ve hayatımın aşkı olduğunu falan sandım. Ama muhtemelen 2-3 ay sonra,hadi maksimum 5 ay sonra Amerika’da unuturum onu

Bazı erkekler hayatındaki kadınların kendinden iyi yerlerde olmasını ,başarılı olmasını, güçlü olmasını kabul edemez canım onu aşağı çekmeye çalışır. Hepimiz o yollardan geçtik hiç üzülme daha çoookk insanlar girecek hayatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…