- 15 Ekim 2016
- 7.218
- 12.924
- 248
- Konu Sahibi kraliceada
-
Bepanthel sür gecerBen üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Ne kalp ağrısı ne bedeli Allah aşkına ne yaşıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz siz ya, m.lın biri fingirdeksin demiş bilmem ne,Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum
İlber hocaya yediği hakareti ve tepkisini anlatsın ,Hoca " cahillerle muhatap olmuyorum "diye dersden atarTüm bunlara ragmen kaybetmek istememek neyin nesi?
Ilber hocadan ders alırken anlatır mısın kalp agrını bakalım ne diyecek.
Kraliçe lik böyle değildir sen olayı çok yanlış anlamışsın ya nickini ya da karakterini değiştir bu kadar tezatlık hayatın doğal akışına ters....O zamanlar derece için çalışan ikonik okul birincisiydim çünkü
İmza kaşe mühür aynı şehre gidip 3 ay sonra ayrıldıkGenç kızlara not!
1) ayrı şehirlerde üni kazandığın sevgili ile ayrılırsın.
2) senden düşük bölüm kazanan sevgili ile ayrılırsın.
3) o mezuna bırakır sen herhangi bir üni kazanırsan yine ayrılırsın.
4) sen üniye başlayınca babasının yanında ticarete falan atılan sevgiliden ayrılırsın.
5) üniye geçince genel olarak var olan sevgiliden ayrılınır, bu işin raconu budur. İstisnalar kaideyi bozmaz.
1'e ek, aynı şehirde kazanırsan da 3 5 aya yine ayrılacaksın balım.
ya kendinize biraz saygınız olsun, 10 yıllık 15 yıllık çoluklu çocuklu evli olsanız neyse de. hayatının baharında da kim bunu çeker ki? yol ver gitsin daha onun gibi onlarcasını bulursun. bu arada bu ilişki eninde sonunda bitecek, ne kadar erken o kadar iyi çünkü böylelerini hep eğiten sen olursun keyfini başkası sürer. kendine eziyet etme boşunaBen üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Şu an kafamda ayrılık konuşmasını belirginleştirdim valla. Hiçbir erkek 40 binden fazla burs,Amerika’da dil eğitimi ve çok iyi hocalardan ders almayı göz ardı etmeye değmez. Çok akıllı,bana çok değer veren ve dürüst biri sanıyordum. Neyse gençlik hatası deyip geçeriz. Allah beterinden saklasın. Forumdaki herkese de çok teşekkür ederim ayrıca,özellikle empati yapan kadınlara ayrı teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar ilişki konusunda pek bir şey yaşamadığım için en ufak sorunda buraya koşuyorum maalesef. Halledicez inşallahBu forumdaki kadınların yüzde doksank iyiki 19/20 yaşlarındaki sevgilimden ayrılmışım diyordur. Ama biz ne desek boş yaşayıp göreceksin
Bu seviyede bir insansınız ama kendinize layık gördüğünüz hayatınıza aldığınız insan bu mu gerçekten:/Yani aslında derece yaparak gittim üniversiteye,birçok öğrenciye sağlanmayan imkanlarım olacak,İlber Ortaylı’dan bile ders alacağım. Ama şimdi kalbim o kadar ağrıyor ki… keşke hiç ders çalışmasaydım diyorum. Bilmiyorum belki de onu takıntı hâline getirmiş de olabilirim. Ya da aramız iyiyken “sana kurban olurum” tarzı şeyler
Ne bileyim “ben geberirken sen geziyorsun 10 kg verdim” deyince çok üzüldüm3 gunde 10 kilo verebilmesi icin 400 kilo falan olmasi lazim. Matematik de bilmiyorsunuz
Haklısınız,o da akademik olarak çok iyi bir seviyede ama ben daha üniversiteye gitmedim bile. Sanırım onun yardımı olmadan yapamayacağımı ve hayatımın aşkı olduğunu falan sandım. Ama muhtemelen 2-3 ay sonra,hadi maksimum 5 ay sonra Amerika’da unuturum onuBu seviyede bir insansınız ama kendinize layık gördüğünüz hayatınıza aldığınız insan bu mu gerçekten:/
Şu an yeryüzündeki tüm beslenme ve diyetisyen uzmanları şaşkın, ben de bu diyet programını istiyorum.Hangi aşk acısıymış bu ya fizik biyoloji matematik hepsi şaşkın
Bazı erkekler hayatındaki kadınların kendinden iyi yerlerde olmasını ,başarılı olmasını, güçlü olmasını kabul edemez canım onu aşağı çekmeye çalışır. Hepimiz o yollardan geçtik hiç üzülme daha çoookk insanlar girecek hayatınaŞu an kafamda ayrılık konuşmasını belirginleştirdim valla. Hiçbir erkek 40 binden fazla burs,Amerika’da dil eğitimi ve çok iyi hocalardan ders almayı göz ardı etmeye değmez. Çok akıllı,bana çok değer veren ve dürüst biri sanıyordum. Neyse gençlik hatası deyip geçeriz. Allah beterinden saklasın. Forumdaki herkese de çok teşekkür ederim ayrıca,özellikle empati yapan kadınlara ayrı teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar ilişki konusunda pek bir şey yaşamadığım için en ufak sorunda buraya koşuyorum maalesef. Halledicez inşallah
Havalı şey seniöff drama quuenn
Konularını görünce sende olmayan şeyler seni heycanlandırıyor demek hava ve özgüvenHavalı şey seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?