bana gelirken kaza yapmış :(

ayyy adamın ayrıldıktan sonar verdiği tepkiler bile çok ilkel ya .
iyi ki ayrılmışsın bana gelirken kaza yapmış demişsin ya sen onla tnışmakla kaza yapmışsın.o hafif atlatmış sen gayet ağır atlatıyorsun.
saçma sapan senaryolarla geri döenceksen de bu adama rica ederim evlenip sonrasıdna buraya konu üzerine konu açma.
ayrılmışsın bitmiş haketmiş ayrılığıda defolsun gitsin arkana bakma.

Valla bana tokat atacakta bende ziyaretine gitcem yokyaa isterse gebersin banane sen herseyi affet ilerde unutur dovdu diye de konu acarsin

boşver inanma geri dönmen için senaryo bile olabilir,herşeye rağmen seviyor olabilirsin zamanla geçecektir sürekli onu düşünür ondan haber alırsan tabiki unutamazsın.Nişanlıyken tokat atan evlendğinde neler yapar,sakın dönme ona ziyaretine bile gitme.

Onun sana gelirken kaza yapmasi, senin icin birsey degistirmemeli. Sonucta sana yaptiklarini unutma. Ben yazini okumustum. Ne kadar kotu yurekli bi adam demistim. Simdi kaza yapti diye melek mi oldu. Sen kendini düşün arkadas. Sen bu adamdan niye vazgecmistin onu bi hatirla....!!!!!

Eski konunuzu bilmesem git derdim ama gitme. Cok arabesk bir insan buradan bu anlasiliyor. Hayati tehlikesi olsa belki ama hafifmis. Sana anlatanlar abartmis bile olabilir.

Zamaninda seni cok ama cok uzmus umursamaz tavirlar sergilemis seni degersiz hissettirmis ve sana tokat atarak ceneni sikarak bardagi tasirmis biri bu.

Belliki dugularini cok uclarda yasiyor sinirleniyor tokat atiyor sen ayrilinca kapinda yatmaya kalkiyor. Tutarsiz tutarsiz davranislar. Karakteri bile oturmamis.

Tokat atan adami neden ziyarete gidesin
Bitmis gitmis hayatina bak artik

Bence gitme, herkesin basina hersey gelebilir
Yani kaza gecirdi diye iyi bi insan mi oldu bir anda?
Ben olsam telefon ederim ailesine, kendisine degil. Selamini gecmis olsunlarimi iletirdim.
hikaye bitaz da film gibi ama bilemedim?
Arabadan not bulma sahnesi ,ben gidiyorum filan demesi ,,..yazilmis gibi?

İnsanlık yapıp hastaneye git tabi de, sana şiddet uygulamış birine dönmek için asla acele etme. Hatta ben olsam çoktan kapamıştım o defteri.
Pişman olmuştur ama bu değiştiği anlamına gelmez. Karısına sürekli şiddet uygulayıp, her defasında pişman olan, özür dileyen, bir süre düzelip sonra kaldığı yerden devam eden manyakları da biliyoruz.

Tartisirken bir anlik sinirle atilan aninda pisman olunan bir tokat degildi konu sahibinin yedigi tokat. Gayet sakin bir anda konu sahibi erkeklerin oldugu bir yone bakiyor diye tokat atip sonra cenesini sıkıyordu. Konu sahibi yüzüğü cikarinca parmagini kiracak kadar acitiyordu. Yanlis hatirlamiyorsam olay buydu.

ben de konuya garip garip yorumlar yapmışım ama önceki konusun okudum tam bir psikopatmış.böyle bir adamın sanmıyorum seni düşündüğü için kaza yaptıgını.kim bilir trafikte ne hareket çekiyordu ne hız yapıyordu.baksanıza şımarığın teki anası da cabası.neyse karar sizin itin köpeğin önüne atsan dönüp bakmazlar.biraz kendinize saygınız olsun

4 yıl önceki halinle sonraki halin tabiki bir değildir, 1-2 kırışık fazlan olur. bu nişanlınla ayrılmanla ilgili değil. olayı fazla dramatize ediyorsun. üzülmen çok normal haklısın ama sokakta şiddet gören bir kadınsın. başkalarının aksine hastaneye fln da gitme diyorum o iş bittiyse o da senin için bi yabancı gidip ne olacak sanki

Back
X