bana gelirken kaza yapmış :(

evet kızlar herkese merhaba..
bilen biliyordur nişanı atmıştım
ilk gün o kadar mutluydum ki hayatımdaki en doğru karar diye düşünüyordum ve çok neşeliydim. hatta ailem korkup beni psikoloğa götürmeye çalıştılar.
ama sonra.. büyük bir boşluktayım. bu boşluğumu ilk farkettiğim zaman, babam benden su isteyince çay getirdiğim zamandı. dalgınlıklarım o an itibariyle başladı ve zamanla artıyor. saatlerce aynaya bakıp geçen 4 yılı her şekliyle düşünüyorum. gözlerim şişmiş ve kırışıklıklar başlamış.. yüzüm yağlanmış sivilceler filizlenmiş.. çirkinleşmişsim.
ağlasam gözümden yaş akmıyor. gülümsemeye çalışmak dünyanın en zor şeyi gibi geliyor artık. ıkınıyorum resmen gülmek için..
eski nişanlımdan haberlerde var. her haberi geldiğinde kalbim yerinden çıkcakmış gibi oluyor.
nişanı attığımdan beri dükkanı açmıyormuş. 4 yıldır bulştuğumuz bir yer vardı klasik mekanımızdı oradaymış sabahtan akşama kadar. eve gitmiyormuş bi arkadaşında kalıyormuş.
2 gün önce kaza yapmış. onuda anlatıyım nasıl olduğunu, nişanı atmadan bi kaç gün önce arabanın torpidosuna ben ikimizin resmini bide bi not bırakmıştım. onu ne kadar sevdiğimi falan yazmıştım. 2 gün önce arabayı temizlerken görmüş onu. arkadaşına ben gidiyorum gerekirse kapısında yatıcam ama beni affetmeden dönmücem demiş. bana geliyormuş. hızlıymış galiba baya. önüne araba çıkınca duramamış kaza yapmış. şuan hastanede. içim parçalanıyor.
bugün gitttim ama giremedim içeriye yapamadım dayanamam onu öle görmeye ağlaya ağlaya tekrar döndüm eve:KK43: allahtan ciddi bişey yokmuş.. ayrıldığımdan beri köpek oldu tabiri caizse. onu ilk defa bu kadar çaresiz diz çökmüş ağlarken gördüm.
bende farklı değilim zaten. çeyizlerim olduğu odaya bile giremiyorum bana onu hatırlatan ne gördüysem bayılacak gibi oluyorum.
sizce napmalıyım.. gitmelimiyim hastaneye ? yoksa ölsende umrumda değil gibi mı davranmalıyım ?
evettt sen barışacaksın kesinlikle de neden ayrılmıştınız??

Gitmesin bence. Cunku onu halâ seviyor. Kandirmasi an meselesi cnm.
Zaten bende sonradan konu sahibinin yazdiklarinig görünce barisacagini anladim ve gitme.dedim barismak icin neden ariyo gibiydi cunku insallah gidip barismamistir cunku ilerde kocam kolumu bacagimi kirdi diye yazacak

ben seni hatırladım sürekli sana kötü davranan nişanlın vardı
kaynanan desen başa belaydı
oğlum intihar eder barış diye konuşandı
sana yapmadığı kalmamıştı ben böyle hatırlıyorum
açıkçası ne diyeceğimi şaşırdım

ayrıca seni sevmiyor, üzerinde egolarını tatmin ediyor. bak yarın ,öbür gün buraya konu açarsın "kocam beni dövüyor" diye.

Konu sahibi ve ben..Benzer seyler yasadik ve ayrildik..Allah askina nasil unutacagimizi da tarif edebilir misiniz kizlar?

Baska biri olsa sabahtan aksama kadar anlatırım ama sözüm kendime geçmiyor. .

Konu sahibinin de icinin gittigini biliyorum
Ençok agrima giden de dunyada öyle aci olaylar yaşanıyor ki ben oturmus biten iliskime agliyorum..Kendime cok kiziyorum cok..

Oyle bir anlatmissiniz ki filmdeyim sandim valla
Seviyosaniz bence bu kadar surundugu yeter yanina gidin derim

Oyle bir anlatmissiniz ki filmdeyim sandim valla
Seviyosaniz bence bu kadar surundugu yeter yanina gidin derim

dönmeyi düşünmüyorum düşünsem dahi bi haftalık sürünme yeterli değil aylarca belki yıllarca sürünmeli kolay bi kız değilim öyle düşünmemeli

dönmeyi düşünmüyorum düşünsem dahi bi haftalık sürünme yeterli değil aylarca belki yıllarca sürünmeli kolay bi kız değilim öyle düşünmemeli

Yorumlari okudumda sanirim siddet yuzunden ayrilmistiniz hatirladim simdi tamam bence donmeyin siddet varsa ortada elbette pisman olacaktir ama sakin donmeyin

Tamam kaza yapabilir, hatta size gelirken olabilir, ne olmus? Olayi dramatize edecek bir sey yok. Siddet gordunuz ve bitti. Bundan sonra yolunuza olse bu gercek degisecek mi?

evet eminim bizim ilçenin gazetesinde bile çıktı.. sorun o değilde ben gitmedim bugün çıkmış hastaneden geçti yani o iş allah pişman etmesin beni
Yok yok pişman olacak birsey görmedim ben.sanki hayatta kalmasinin ilaci sende ama sen ilaci vermedin sakladin gibi pisman olma.senin oraya gitmen tüm egosunu tamir edecekti...sonra ego tavan bir şekilde hayatına devam edecekti.

Back
X