Aynen katılıyorum. Çiçek yollamak demek bir şey hissediyorum ve seni düşünüyorum demek. Biz niye azıcık iş yaptığımız herkesle telefonlaşmıyoruz. Telefonluk iş varsa da öylesine (!) bile olsa mesajlaşmıyoruz. Ne pis bu erkek milleti yA. Sinirlendim çok fena
Bana göre boşanma sebebi net ne alak çiçek falan yolluyor bu da mı bir anlık gaflet kıza okey lafım yok evli olduğunu bilmiyordum öğrenince konuşmadım diyor ama farkında mısınız eşiniz evli olduğunun farkında size zaten sadakat sözü olan eşiniz ha kimi büyütmez üstünü kapatır bir şey diyemem ama bence bir evlilikte aldatma şiddet şu bu olmasına bile gerek yok mutsuzluk evlilik bitirme sebebidir ve sizde mutlu değilsinizselam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Biz yalnızken bırıne yazmaya çekiniyoruz, degıl ki cıftken gaflete duselım. Dıyelım ki dustuk dedıgın gıbı taslarlar heraldeBiz o gaflete düşsek etmeyecekleri hakaret kalmaz valla.kadın aldatınca ya da teleşebbüs edince oros... lar namuzsuzlar havada uçar. Mükemmel olan erkek egosuna yakıştıramaz aldatılmayı. Çünkü o aldatılacak adam değildir ama aynı hatayı kendi yapınca iffit bini gifliti diştim diye ağlar
Görürsem gaflete soylucem boyle adamların eline dusmesınDi mi ne gafletmiş arkadaş bi bitmedi
Bu sürekli başınıza gelmedi olayından da bogaldim artık her şeyi yaşayarak tecrübe edemem sanırım şu kisa ömrümde. Tecrubelilerden yorum almak istiyorsanız evli ve aldatilan ve affeden kişiler yorum yapsın yazsaydiniz keske
Baska bir konuda da yazmıştım. Adam çok güzel olan saygınlığı olan karısına sürekli hakaret,psikolojik.mobbing uyguluyordu. Sürekli aldatıyordu. Akrabalar gülüyordu. Bir gün kadın aldatti adam "cekip vuracaktı" zor sakinlestirdiler. Ve o kadinin arkasindan denmeyen şey kalmadı.Sen de bir anlık gaflete düş bakalım...
"Güzel kız . O sebeple adam aklını çelmiştir" diyecekler mi...
Çeker vururlar seni. O kadar.
Peki adam aldatınca ne oluyor?
Yakışıklı olduğu için kandırılmış oluyor... yani öyle ya da böyle kız suçlanıyor.
Daha fenası kız adamın evli olduğundan habersiz. Burda kumpas kuran da evli barklı adam oluyor...kız adamın evli olduğunu öğrenmeseydi bu iliski alıp yürüyecekti.
Vallahi nefret geldi her daim kadını suçlayan küçük beyinli zihniyetlerden.
Adam evli. Ben evliyim diye ayağını denk almayı akıl edemiyor.
Bekar kız evli olduğunu BILMEDEN masumane konuşuyor.
Ve sonuçta birileri , kızı , yakışıklı adama! KANCA takmakla suçluyor.
Allah bu zihniyete sahip herkesin belasını versin.
Bu zihniyetin bir damlası bendeyse benim de versin.
Ben sadece diğer kadının tamamıyla doğru söylüyor olacağından nedense şüpheye düştüm. Evli olduğunu bilmeden flört etmişler ve doğum günü tarihini bilecek kadar konuşma olmuş. Kim bir iki mesaj attığı birine hemen ne zaman doğdun der. Belki birkaç aydan daha fazla sürmüş ve bu arada iki bekar insanın flört ederken yaşayacağı şeylerde yaşanmış olabilir. Kadın diyememiş olabilir başına bela almamak için doğuda görev yapan bir memur küçük yerde böyle bir şeyle duyulmak istemez. Aramızda bir şey olmadı deyip konuyu kapatmış gibime geliyor.Eşiniz sizi aldatmış. Benim midem kaldırmazdı valla sizi bilmem. Cinsel ilişki olmayınca “aramızda bi şey olmadı” mı oluyor? Konusulmuş, mesajlaşılmış, beraber iyi vakit geçirilmiş, çiçek yollanmış. Bana kalırsa bu seksten daha iğrenç bi şey. Şimdi size bunun için yuvanı yıkma, böyle bir şey için bizden vazgeçme falan der. Madem o kadar önem veriyodu aldatmasaydı rezil herif. Ayrıca o kızcağızın hiçbir suçu yok inşallah burda kimse “kocanı ayartmış” muhabbeti yapmaz. Kız zaten evli oldugunu öğrenince konusmamış. En az sizin kadar mağdur o da, ne biçim bir olayın içine düşmüş. Tek suçlu rezil koca müsveddesi.
Sürekli böyle ya. Anlatıyo burda sonra yorum yapınca “yaşamayan bilemez, başınıza gelmez umarım, boşanmak kolay mı”. Ne diyelim isteniyor yani duymak istenilen şeyleri söyleyince size ne gibi bir faydası olacak. Mesela kocası hem para vermiyor hem çalıstırmıyor hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor çocuk var ne yapayım? Boşan diyince de kolay mı boşanmak yalnız kalmak ses istiyo insan evde bilmem ne. Boşanma o zaman napalım kocana çip mi takalım.
selam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Aynen, ıkı ınsan masumsa ve sadece arkadassa 'evlı oldugunu ogrenınce bıdaha yazmadım' neden der.Ben sadece diğer kadının tamamıyla doğru söylüyor olacağından nedense şüpheye düştüm. Evli olduğunu bilmeden flört etmişler ve doğum günü tarihini bilecek kadar konuşma olmuş. Kim bir iki mesaj attığı birine hemen ne zaman doğdun der. Belki birkaç aydan daha fazla sürmüş ve bu arada iki bekar insanın flört ederken yaşayacağı şeylerde yaşanmış olabilir. Kadın diyememiş olabilir başına bela almamak için doğuda görev yapan bir memur küçük yerde böyle bir şeyle duyulmak istemez. Aramızda bir şey olmadı deyip konuyu kapatmış gibime geliyor.
Koynuna girecek olan sizsiniz aileniz değil. Gaflete düşmesi için kadınla sadece 2 gün çalışması yetmiş:) dışarda adam bol. Elindekinizle idare etmek zorunda değilsiniz. Boşayın gitsin çünkü sadece sizi aldatmakla kalmamış bir kadını da bekarım deyip kandırmış bir adam var karşında.cok haklısınız ailem nasıl olur kızım bunu nasıl yapar diye tepki verir diye beklemiştim ama belki de yuvam yıkılmasın diye beni avuttular
hayır ben kızı suclamıyorum kendisiyle de cok kibar konuştum zaten asla suclu değil eşim suclu ailem cahil bence onlardan beklediğim desteği vermediler
Çok üzücü gerçektenAynen, ıkı ınsan masumsa ve sadece arkadassa 'evlı oldugunu ogrenınce bıdaha yazmadım' neden der.
Arkadasımin evlı ya da bekar olması standart sohbetımde neden umrumda olsun.. Herkesin vardır evlı karsı cins arkadası.
Kesiyor muyuz merhabayı?
Sohbet kimbılır ne boyutlara tasındı.
Konu sahıbı yakalamasa daha neler olurdu kimbılır, bı de gaflet demezler mi.
Ben ıkna oldum evet gaflet.
Boşan yada boşanma diyemem amaselam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bana göre affetmekle hata yapmışsınız.ille affedecekseniz boşanamam diyorsanız sineye çekip yaptıklarını tamamen unutacaksınız.aynı yatağa gönül rahatlığıyla gireceksiniz.aynı sofrada gönül rahatlığıyla oturacak, adamın donlarına kadar yıkayacaksınız.her dediğine inanacaksınız, yakışıklıdır olur öyle diyceksiniz, aldatsa da kocamsız yapamıyorum mesajını vermişsiniz zaten.kusura bakmayın ama gerçekler bunlar malesef.pembe bir tablo çizemiycem.hepinizin yazdıklarını okuyorum teşekkür ederim cevaplar için
evet boşanmak hiç kolay değilmiş uzaktan bakınca kolay görünüyormuş ben sadece bu güne kadar görmemiştim böyle bi şeyini ve başka kötü bir huyu da yok diye affettim aslında ama dediğim gibi aklıma geldikçe de kahroluyorum napıcagımı bilmiyorum
beni bırakırsan ölürüm
Su ikisini alt alta yapistirdimkarımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?