Bana göre aldatıldım..

Yapan,yaptığı kanıtlanan ve kanitlandigi için özür dileyen adama ailen 'o yapmaz' mi dedi? Yatakta bassalar 'ici gecmis heralde,uzanmış yatağa' diyecekler.yok böyle optimistlik!!
Bence eşinden daha üzücü şey ailen seni sevmiyor. Elalemin dedikodusunu senin mutluluğundan daha çok onemsiyorlar. Böyle bir ailem olsa onların sözüyle iş yapmazdim. Bunca ay geçmiş hala aklinda.
Bu saatten sonra da kolay kolay çıkacak gibi değil. Çocuk doğurup çocuğum için katlaniyorum falan mı diyeceksin? Evliliğe devam etmekteki motivasyonun tam olarak ne?
Bence şu korona muhabbeti bitince bir çift terapisine gidin. Baktınız etkili olmuyor yeni yıla bu adamdan kurtulup girin.
Gözünü açmış sizi görmüş. Bu size çok romantik gelebilir ama adamın aklı belli ki hala dışarıda - hiç flört edemedigi başka kızlarda...

Tabiki adam bosanmak istemiyor. O yürek onda olsaydi, gizli yapmazdi, yapacagini. Seni insan yerine koyup, dürüst bir sekilde artik seni sevmedigini, bosanmak istedigini söylerdi.

Bu adamin derdi hem yemegim, hem pastam dursun. Kurulu düzeninden vazgeçmek istemiyor. Ve senin hayatinda tek amacin, bir erkege düzen vermek degildir. Bundan çok daha degerlisin sen.

Bencede yol yakinken dön. Bunun birde hamileyken aldatma versyonu var. O çok daha agir olur.

O kiz esinin evli oldugunu ogrendiginde konusmaya devam etmek isteseydi esin de konusmaya devam edicekti belki bir iliski yasanacakti bu isin sadece mesajlasmayla kalmasi o kizin (aferin ona) evli adamla beraber olmak istememsinden kaynaklaniyor. Aldatilmissin affetmekle hata etmissin esin seni kandiriyor kusura bakma ailenede bise demiyorum hata ediyorlar

Katılıyorum... Benim anlamadığım aile kızı suçluyor.. ne alaka yakışıklı yazmıştır cümlesi bir aile ici aldatma olayı bu kadar hafife indirgenemezdi diye düşünüyorum

Bir anlık gaflet olmamış maalesef. Kız evli olduğunu anlayınca uzaklaşmış ve buna rağmen çiçek göndermiş eşiniz, siz düşünün.
Gerçekleri kabullenmek zordur ama böyle güvensiz bir yuvaya çocuk yapmakta iyi olmaz. Anne olmak isteyeceksiniz belki ileride..neden vaktinizi harcayasınız ki güvensiz bir evlilikle.

Ailen kıza birşey diyemez evli oldugunu duyunca konusmamış daha da agızlarını kocana acmaları lazımdı ama tabi kocan yakışıklı suç kızda.

Burada ailen seni hiç düşünmüyor sadece dul kalınca ( bazı zihniyetlerin nasıl düşündüğünü belirtme amacında kullanılmıştır) cevreye ne derler derdine düşmüşler.

Özet = Yani erkektir yapar ama kadın yapamaz namus sadece kadında vardır.

Çok acımasızlar kimse anlamaya çalışmıyor yuva yıkmak o kadar basit olmamalı ben nişanlıydım aynısı geldi başıma ama bırakmadım evliyim şuan eşimede güveniyorum bi kere yapan bidaha yapacak diye bişi yok kişiden kişiye değişir bence sen sıkma canını

onlar da haklı bana biri bunları anlatsa boşan derdim ama işte şimmdi kendim yaşıyorum belki de büyük konuştum

Aferin

çocuk cok istiyordum ama bu olaydan sonra asla diyorum

onlar da haklı bana biri bunları anlatsa boşan derdim ama işte şimmdi kendim yaşıyorum belki de büyük konuştum

Bekara boşanmak kolay derler. Kimse yaşamadan bilemez çok sevince yada yıllarını heba edince affediyor insan insan oğlu hata yapar 2. Olursa boğan derdim ama böle olmaz 2. Şansı vermeden boşanma aptalca olur

Katılıyorum... Benim anlamadığım aile kızı suçluyor.. ne alaka yakışıklı yazmıştır cümlesi bir aile ici aldatma olayı bu kadar hafife indirgenemezdi diye düşünüyorum
Yakışıklı, kızlar peşinde diyelim okey. Hiçbiri dememiş ki madem kızlar peşinde koşuyor bu damat ne demeye çiçek göndermis?

H heyoi
1-) Eğitim durumun nedir, mesleğin var mı?
2-) Şu anda ilişki durumunuz nedir eşinle? (detaylı yazar mısın)

Karşıdan yüz bulsaydı devam edecekmiş gibi bir hisse kapıldım ben maalesef
Yani belki sizden tam anlamıyla vazgeçmedi.
Niyeti evliliğinden vazgeçmek değil ama macera aramış gibi.
Çok üzücü.
Maalesef böyle şeyler unutulmuyor.
O güven eskisi gibi olmayacak asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…