Bana göre aldatıldım..

yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne

Bildigin aldatilmissin. Kizinda sucu yokmus. Bu evliligi gözden cikaran esin o kiz degil ... esinin sana karsi sorumlulugu var o kizin degil ...

Baska kotu huyu yoktan kastınız ne?
Aldatmıs onur gurur bırakmamıs.
Dovmuyor bunu mu demek istediniz?
Dovmemesı zaten olmasi gereken Dovmuyor diye iyi bırı olmuyor o adam.
Sovmuyor bu mu? Bu da jest degıl insan hayat arkadasına sovmemelı zaten
Ee bu adamı ıyı yapan ozellıgı ne? Özü falan mı?
Bı de yakısıklı cocuk diye anlatılması? Emınım cok yakısıklıdır kelaynak.

Aldatildiginiz noktada ozuyle falan ilgilenmeseydısınız keske.
İki gunluk kadına cıcek yollamış adam, karakteri sıfır.
Karakteri sıfır biri ıyı olamaz. Ancak pıskın olur. Minareyi calan hırsız olur.
Ama iyi biri olamaz.

Bundan sonra hiç güvenimiceksin her hareketinden şüphe duycaksın telefonu eline alsa acaba biriyle mi konuşuyo biyere gittseniz acaba kıza mı bakıyo vb.
Bitti o güzel günleriniz bence bu şekilde de yaşanmaz

AYnen öyle öğretmen olmasa bile söyleyemez ne diyecek kocanla yattım deyip başına iş mi alsın

Bu bir yemek değil ki “ bir anlık gaflete düştüm”.
Bir an boş bulunup bir kızla aynı ortamda flört etme değil. Kızı beğenip, sohbet edip, telefon numarası alıp, mesajlaşıp, takipleşip, kıza evli misin diye sorma cesareti verip ve kızın doğum gününe hediye alıp gönderip, kutlayıp, kızın kabul etmemesi sonucu “ sonuçsuz kalan bir teşebbüs”

Adam - eş müsveddesi uğraşmış ama becerememiş. Kız evli olsa da görüşürüm deseydi şimdi başka bir başlık olurdu.
ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var

Siz eğer şimdi adam teşebbüste iken ne alırsanız kardır yoksa iyice yüzsüzleşir ve bir kaç seneye başka türlü bir hikaye olur. Bir de millete erken evlendim, hayatımı yaşayamadım, ilk sevgilimle evlendim muhabbeti yapan biri olarak karşınıza çıkabilir. Hazırlıklı olun. Maddi manevi ayağınızı hazırlayın.

Geçmiş olsun... Siz bunu hak etmediniz, kendinizi suçlamayın, adam ne derse ben artık inanmazdım. Bunun tek seferlik olduğunu da sanmıyorum. Daha önce de denemiştir, evli olmadığınız zaman. Çiçek gönderme rahatlığına bakılırsa...

AYnen öyle öğretmen olmasa bile söyleyemez ne diyecek kocanla yattım deyip başına iş mi alsın
Bende 2.5 yıl köy öğretmenliği yaptım. Erkek arkadaşım vardı bir ay öncesinden başlamıştı ilişkimiz eşim oldu zaten sonrasında. Doğuda küçük bir ilçede öyle bir psikolojide oluyorlar ki flört hızına yetişmek çok zor. Kim kiminle görüşmüş kim kime mesaj atmış okul içinden dışından fark etmiyor. Psikolojik bir boşluğa düşüp kimi evlenme derdine düşüyor orda yalnız kalmamak için kimi de zaman güzel geçsin derdine. Çünkü tek sosyal etkinlik a101 de gezinmek. Varsa küçük bir park orda oturmak geri kalan zamanda arkadaş evlerinde buluşmalar gülüp eğlenme. Yakın şehirlere araba kiralayıp gezmeye gitmek en büyük lüks. Kız ciddi düşünmüş olabilir eşim yakışıklı diyor bu niyetle yazışmış ki oraya gidenin psikolojisi direkt birini bulmaya kayıyor nedense ama eşinin hiçbir gerekçesi yok. Sevgiliyken eşi gitseydi eminim ayrılık ile sonuçlanırdı

Bana göre de aldatildiniz.

İlişkiyi yasayan sizsiniz.
Iki seçenek var,
1) boşanırsınız, adami sonsuza kadar hayatinizdan çıkarırsınız (çoğunluk oyunu bundan yana kullanmış)
2)Pişmanlığına inanıp, affeder, bu olayı unutursunuz.

Unutamam diyorsanız 2 yi secmeyin
Cünkü affedip, unutmazsaniz suçlu siz olursunuz.
Adamın önüne bir iki üç çıkarırsınız,
4. De,
Eeee yeter be yaptık bir hata, başıma kakıp durma, kapı orada, der.

E tekrarı olursa, yine suçlu siz olursunuz.
Cünkü bir kere affettiniz, değeceğini düşündünüz. Bunca zamandır değmeyecek bir adamı yanlış tanıdınız.
O gün de duyacağınız muhtemelen zaten sizi sevmediği falan olacak.

O 2.5 yılda öyle şeylere tanık oldum ki batıdan doğuya şark için gidenlerde psikoloji kalmıyor. Erkek arkadaşın olduğunu bildiği halde sana karşı ışık yakanlar oluyor. Nişanlanman bile gerekçe değil çok şükür evlenip eş durumu ile çıktım ordan.

Bu sitede noktalama işareti kullanmak paralı da benim mi haberim yok? Bıktım gerçekten bir solukta yazı okumaktan.

Konunuza gelince affetmişsiniz o zaman geçmişe takılmayın. Yok ben aşamıyorum derseniz demek ki affetmemişsiniz o zaman bu evliliğe devam etmenin anlamı yok. Bir anlık gaflete siz düşseydiniz eşiniz normal karşılar mıydı?

Bakın ağır şekilde aldatılmışsınz, kesinlikle gaflet falan feğil, gaflet dediğin anlık olur, eşiniz o kızla günlerce belkide aylarca konuşmuş, doğum gününde sevgili gibi çiçek gönderecek kadar işi ilerletmiş, biran bile pişman olmamış, burada işin ileri gitmesini önleyen bir ihtimal kızın ahlaklı olup kocanızı bırakması olmuş yani kocanız o zamana kadar pişman falan olmamış, kaldı ki emin olun aramızda birşey geçmedi hikayeside mesleki tecrübeme dayanarak söylüyorum koca bir yalan. Kız ilişkilerinin boyutunu hiçbir şekilde söylemez, zira doğuda bekar bir kızın evli bir adamla ilişkisinin ayyuka çıkmasının çıkaracağı rezaleti ve kız öğretmen olunca okulda düşeceği durumu bir düşünün, kız kısa yoldan sizin gazınızı alıp olayı kapatmayı seçmiş. Kız ahlaklı çıkmıştır öğrenince ilişkiyi kesmiştir, ya da devam etmiştir bilemem, önemli olanda bu değil zaten, kimse doğuda küçük il ve ilçelerde sevgilisin olmayan bir bayana bir iki gün içinde öylesine çiçek göndermez. Kusura bakmayın ama eşiniz sizden çoktan vazgeçmiş bu gün o kız olur yarın başkası. Hem her kadında o kız gibi evliymiş diyip vazgeçecek kadar erdemlide olmaz o zaman ne olacak. Kaldı ki evlilik uzun maraton yolun başındasınız, daha çocuk yok, aileler yakınızda değil yani birçok evlilik sorumluluğu üzerinizde değilken sizden sıkılıp başka kadınlar için aklını ve kalbini yoran adam, ilerde çocuğunuz olunca, aile sorumlulukları daha da artınca size neler yapar bir düşünün istersiniz. Bakın bir insan bir defa aldatılırsa bu aldatan adamın salaklığıdır. Ama aynı adamı affederek ona ikinci defa aldatma şansı verirse bu kadının salaklığıdır. Hayatta hiç kimseye, size vermeyeceğini bildiğiniz bir şansı vermemenizi tavsiye ederim. Siz bırakın bir adama çiçek yollamayı , size gelen bir çiçeği bir ihtimal kabul etseniz , eşiniz size ne sıfatlar yakıştırırdı bir düşünün isterseniz. Eğer boşanmayacaksanızda kesinlikle ev giderlerine karışmayıp paranızı biriktirin ve kendinize harcayın ; zira eşiniz elin kadınlarına çiçek gönderecek parayı buluyorsa evide geçindirsin, bu konuda kesinlikle taviz vermeyin ve yaşınız müsait uzun süre en az 3-4 sene çocuk falan yapmayın.

Lise gibi kucuk yaşta başlayip gözünü ilk actiginla evlenme olayini hic bir zaman saglikli bulmadim ben acikcasi. Birbirini çokta sevse, harika anlasiyorda olunsa disardaki baska insanlari bir anlik merak etme durumu boyle ilişkilerde daha sık oluyor bence.
Bunu hem cevremde hem kendi ilişkimde gördüm. Kimileri disariya çaktirmadan ilişkisine veya evliligine devam ediyor kimisi ayriliyor(ben ayrilan taraftayim.)

Benim de lisede tanisip bikac sene birlikte oldugum cocukcagizla boyle bir animiz oldu. Anlayabiliyorum eşini ama ben devam edemezdim, tamamen size kalmis

şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar
Kız bekar şansa bile parmağında ki yüzük, yahut senin araman mesaj atman.
Ya da aynı durum senin başına gelse adam çatır cutur sana yürüse onu uyarmaz misin
Reis hoop ben evliyim diye
bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için
Yaparken aklı neredeydi ya da çiçeği yollarken....
ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o
Ailenden ve eşinden uzak dur.. Allah yardım etsin reis..

haklısınız söylediklerinizde aynılarını düşünüyorum cok öfkeliyim cok üzgünüm sanırım ben de korkağım boşanmaktan korkuyorum kendimi kandırmayacagım bana güzel fikir verenlere teşekkür ederim herkese tek tek cevap yazamıyorum ama okuyorum hepsini

Bana göre de aldatılmışsıniz hatta buradaki birçok kadına göre. Siz tesadüfen tanıştığınız bir adamla birbirinize telefon numaralarınızı veriyor musunuz? Elin adamı size çiçek yolluyor mu? Sorun bakalım bunu eşinize, bunları yaptığınızda ona göre de aldatma mıymış değil miymiş?

defalarca konuşma yaptık aptal gibi nasıl yaptım neden yaptım işte bilmiyorum falan filan boşanmayı kesinlikle kendisi de kabul etmiyor hayır öyle bi şey yok affettiricem kendimi tekrar güveneceksin falan filan ama ben farkındayım eskisi gibi olmayacak hiçbi şey yol yakınken dönmek daha mantıklı sanırım kendimi daha fazla kandırmayacagım

Valla bize görede aldatma. Yanlız o nasıl zihniyet ya.Bundan sonra karar alırken danışma ailene.Kafalar pırıl pırılEşin hakkında yorum yapmıyorum.Kusmuk torbam yanımda değil zira.
ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne

Çok merak ettim güya aralarında sadece birkaç defa mesajlaşma geçen kadına doğu şartlarında hemen çiçekler gönderen adam , size doğuda kaç defa çiçek aldı? Ya da özel günler hariç size çiçek aldı mı?

evet aldı ama hepsi sahteymiş demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…