yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne
Baska kotu huyu yoktan kastınız ne?hepinizin yazdıklarını okuyorum teşekkür ederim cevaplar için
evet boşanmak hiç kolay değilmiş uzaktan bakınca kolay görünüyormuş ben sadece bu güne kadar görmemiştim böyle bi şeyini ve başka kötü bir huyu da yok diye affettim aslında ama dediğim gibi aklıma geldikçe de kahroluyorum napıcagımı bilmiyorum
Bundan sonra hiç güvenimiceksin her hareketinden şüphe duycaksın telefonu eline alsa acaba biriyle mi konuşuyo biyere gittseniz acaba kıza mı bakıyo vb.hepinizin yazdıklarını okuyorum teşekkür ederim cevaplar için
evet boşanmak hiç kolay değilmiş uzaktan bakınca kolay görünüyormuş ben sadece bu güne kadar görmemiştim böyle bi şeyini ve başka kötü bir huyu da yok diye affettim aslında ama dediğim gibi aklıma geldikçe de kahroluyorum napıcagımı bilmiyorum
AYnen öyle öğretmen olmasa bile söyleyemez ne diyecek kocanla yattım deyip başına iş mi alsınBen sadece diğer kadının tamamıyla doğru söylüyor olacağından nedense şüpheye düştüm. Evli olduğunu bilmeden flört etmişler ve doğum günü tarihini bilecek kadar konuşma olmuş. Kim bir iki mesaj attığı birine hemen ne zaman doğdun der. Belki birkaç aydan daha fazla sürmüş ve bu arada iki bekar insanın flört ederken yaşayacağı şeylerde yaşanmış olabilir. Kadın diyememiş olabilir başına bela almamak için doğuda görev yapan bir memur küçük yerde böyle bir şeyle duyulmak istemez. Aramızda bir şey olmadı deyip konuyu kapatmış gibime geliyor.
ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var
Bende 2.5 yıl köy öğretmenliği yaptım. Erkek arkadaşım vardı bir ay öncesinden başlamıştı ilişkimiz eşim oldu zaten sonrasında. Doğuda küçük bir ilçede öyle bir psikolojide oluyorlar ki flört hızına yetişmek çok zor. Kim kiminle görüşmüş kim kime mesaj atmış okul içinden dışından fark etmiyor. Psikolojik bir boşluğa düşüp kimi evlenme derdine düşüyor orda yalnız kalmamak için kimi de zaman güzel geçsin derdine. Çünkü tek sosyal etkinlik a101 de gezinmek. Varsa küçük bir park orda oturmak geri kalan zamanda arkadaş evlerinde buluşmalar gülüp eğlenme. Yakın şehirlere araba kiralayıp gezmeye gitmek en büyük lüks. Kız ciddi düşünmüş olabilir eşim yakışıklı diyor bu niyetle yazışmış ki oraya gidenin psikolojisi direkt birini bulmaya kayıyor nedenseAYnen öyle öğretmen olmasa bile söyleyemez ne diyecek kocanla yattım deyip başına iş mi alsın
O 2.5 yılda öyle şeylere tanık oldum ki batıdan doğuya şark için gidenlerde psikoloji kalmıyor. Erkek arkadaşın olduğunu bildiği halde sana karşı ışık yakanlar oluyor. Nişanlanman bile gerekçe değil çok şükür evlenip eş durumu ile çıktım ordan.AYnen öyle öğretmen olmasa bile söyleyemez ne diyecek kocanla yattım deyip başına iş mi alsın
Kız bekar şansa bile parmağında ki yüzük, yahut senin araman mesaj atman.şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar
Yaparken aklı neredeydi ya da çiçeği yollarken....bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için
Ailenden ve eşinden uzak dur.. Allah yardım etsin reis..ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o
ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?