Bana göre aldatıldım..

Bu bildiğin aldatmak. Düpedüz aldatmak. Nedense bu aldatanlar başta hüngür hüngür ağlıyor kendini affettiriyor. Sonra daha beterini yapıp güle oynaya kendine yeni hayat kuruyor. Yakın çevremin ve akrabalarımın yaşadığı 8 olay var bunla ilgili. Hepsinin başı böyle başlıyor. Sonunda ne var ki sen beni affetmiştin, yine affet ya da ne oldu ki ben zaten senden soğudum, sevmiyorum ile bitiyor.

selam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Çok üzücü bir durum öncelikle, seni anlıyorum hem konduramıyorsun hem de yediremiyorsun. Sakin ol öncelikle. Benim bu yazıdan anladığım karşı taraftaki kız helal süt içmiş biraz eşinin üzerine gelse eşini çok kolay elde ederdi. Eşin bu yola girmişti bence değiliklik arıyormuş ya da heyecan bilmiyorum. Ama sana bir öneri kimseye ama cidden kimseye bu konuda güveme. İnsanın içinde ne olduğunu bilemezsin insan bazen kendisine bile dürüst olamaz.
Eşin bişey denemiş karşısına da allahtan öyle bi kız çıkmış ki devam etmeden bitmiş. Ama daha yeni evlisiniz bunun bide çocuk olduktan sonraki hali var. Bazen durum öyle bir çıkmaza giriyor ki şuanki durumu mumla arıyorsun. Bunu iki boyutta da düşün. En doğru kararı yine sen vericeksin. Sağlıklı düşünemiyorsan kesinlikle bir destek al hatta çift olarak bile gidebilirsiniz. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Bi anlık gaflet dediğin şey bi anlık olur. Düşünecek fırsatın olmaz o anlık duygularla bir hata yaparsın. Eşinizin durumunda böyle bir şey yok. Baya bile isteye uzun uzun görüşmüş. Düşünebiliyor musun eve gelip seni öpmüş ,sarılmış, seninle sohbet etmiş, seninle birlikte yatmış, gözlerine bakmış, hiç bi aşamada ben napiyorum bu kadına dememiş. Kız evli olduğunu öğrenince konuşmayı kesmiş, devam ettirmek için doğum gününü fırsat bilip bi daha yoklamis kızı ama yüz bulamamış. Kız devam etseydi ve sen yakalamasaydin ne zaman pişman olacaktı sence? Şu an seni gerçekten kaybetmekten deli gibi korkuyor olabilir, çok pişman olabilir. Ama her şey unutulup normal hayatınıza geri döndükten sonra yine bir şeyler dürtmeye başlayacak eşinizi. Belli ki zaafı var bu konularda. Ve bu sefer daha emin adımlarla yapacak, belki ruhun bile duymayacak.

evet eşim daha dikkatli ben onu fark ediyorum bu olaydan sonra da zaten ama ben kapatamıyorum bu olayı hem sizin ki aldatmak değil kadın ondan şstemiş numra eşiniz de hemen size söylemiş bence güveninizi sarsacak bir şey yapmamış haksızlık etmeyin eşinize
ama ben nasıl desem sanırım cok kinciyim unutamıyorum kendime de cok kızgınım bir daha yapar yapmaz bilmiyorum ikinci kez olursa zaten ruh halimi düşünemiyorum
Rabbim yardımcı olsun dua edin hem hemdiniz hem eşiniz adına şöyle düşünün yanılmış bir hata yapmış şeytana uymuş eşiniz yerine sizde yanilabilirdiniz ki o zmn çok daha kötü olur kendinizi affetmez daha zor olurdu. Dediğim gibi yuva kurmak çok zor kendinizi eşiniz olmadan mutlu hiseedermisiniz onu düşünün varsayım yapın boşandıktan sonra ne yapabilirsiniz bunda kendinizi iyi hissedp güvenirsiz yola çıkın bitirin. Yada devam edin affedin dua edin unutmak için sabredin eşiniz le güzel bir yuvasız varmış bir yilandır girmis içinize ve siz eşinizle bir olup atmışsınız onu bu arada çocugucuz varmi

Bence kendinizi ikna etmeye çalıştıkça bu döngüden çıkamayacaksınız.
Evet acı çekmemek için ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz ama kendinizi kandırabilecek biri olsanız, çoktan kandırmıştınız zaten.
Olgunca kabullenmek en doğrusu, evet bu aldatmadir. Once bunu kabullenin derim.
Eşinize guvenebileceginizi ise hiç düşünmüyorum. Keşke karşınıza " Bir anlık gafletti" demek yerine " hataydı evet bu aldatma" diyerek çıksaydı. Belki hala güvenilir bir tarafi var derdik. Sizi kaybetmemek için salağa yatarak bu ilişkiyi tamir edemez ne yazikki göremiyor bunu. Sizi ikna ederken bile yalan söylemeye devam eden birine ömür boyu guvenebileceginizi sanmiyorum.

Rabbim yardımcı olsun dua edin hem hemdiniz hem eşiniz adına şöyle düşünün yanılmış bir hata yapmış şeytana uymuş eşiniz yerine sizde yanilabilirdiniz ki o zmn çok daha kötü olur kendinizi affetmez daha zor olurdu. Dediğim gibi yuva kurmak çok zor kendinizi eşiniz olmadan mutlu hiseedermisiniz onu düşünün varsayım yapın boşandıktan sonra ne yapabilirsiniz bunda kendinizi iyi hissedp güvenirsiz yola çıkın bitirin. Yada devam edin affedin dua edin unutmak için sabredin eşiniz le güzel bir yuvasız varmış bir yilandır girmis içinize ve siz eşinizle bir olup atmışsınız onu bu arada çocugucuz varmi

hayır yok

selam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Ahh kuzum bu adam aranıyor yaa sen birinin numarasını alıp çiçek yollayıp mezajlasiyir musun bunun açıklamsı yok bence bilmiyorum bu adam aranıyor bence yani şimdi böyle atlattı olayı emin ol bir dakine tam darbe yapar kendimi yiyip bitirme kendini sev 😑

Bakın madem boşanmayacaksınız kesinlikle maddi olarak destek olmayın, geliriniz size ait olsun, evde bütün işlerde ortaklaşa sorumluluk almaya zorlayın, hayatınızdaki hiçbirşeyde onu düşünüp fedakarlık yapmayın ve uzun bir süre çocuk yapmayın. Evliliğin bütün maddi ve manevi yükü eşinizde olsun .Bakın sizin gibi bir sürü kadınla muhattap oldum. Kendinizi maddi manevi kullandırmayın. Bu zamana kadar bu konularda verici olmanız bir işe yaramamış zaten. Ben o senden vazgeçmem diyen eşlerin kadın dava açtıktan sonra maddi manevi zararlarını istediğinde ne kadar çirkinleştiğine bir çok defa şahit oldum. Aileniz arkanızda değilmiş en azından eşinizin bilmediği kendi birikiminiz olsun.

Bakın madem boşanmayacaksınız kesinlikle maddi olarak destek olmayın, geliriniz size ait olsun, evde bütün işlerde ortaklaşa sorumluluk almaya zorlayın, hayatınızdaki hiçbirşeyde onu düşünüp fedakarlık yapmayın ve uzun bir süre çocuk yapmayın. Evliliğin bütün maddi ve manevi yükü eşinizde olsun .Bakın sizin gibi bir sürü kadınla muhattap oldum. Kendinizi maddi manevi kullandırmayın. Bu zamana kadar bu konularda verici olmanız bir işe yaramamış zaten. Ben o senden vazgeçmem diyen eşlerin kadın dava açtıktan sonra maddi manevi zararlarını istediğinde ne kadar çirkinleştiğine bir çok defa şahit oldum. Aileniz arkanızda değilmiş en azından eşinizin bilmediği kendi birikiminiz olsun.

haklısınız zaten kendi kazancım var ama onun dışında her şeyi ortak yapmıştık sanırım artık sizin dediklerinizi yapıcam umrumda değil hiçbi şey

haklısınız zaten kendi kazancım var ama onun dışında her şeyi ortak yapmıştık sanırım artık sizin dediklerinizi yapıcam umrumda değil hiçbi şey
Mutlaka yapın. Hatta bu konuda gayet katı olmanızı tavsiye ederim. O zaman en azından parası fazla gelip elin kadınlarını tavlamak için jestler yaparken iki defa düşünür. Bu gün bir çiçek ne ki diye düşünebilirsiniz ama emin olun o kadın devam etseydi ya da siz yakalamasaydınız devam edecekti o hediyeler, siz yuvanız için fedakarlık yaparken kocanızın elin kadını için oara saçtığını duyunca iyice depresyona girecektiniz. Madem boşanamayacak manevi olarak verici olmaya devam edeceksiniz en azından maddi olarak kendinizi güvenceye alın. Bir meslektaş arkadaşım anlatmıştı, bir müvekkili kocasının onu aldattığını öğrenince araştırma yaparken kadına beştaş aldığını öğrenince sinir krizi geçirmiş, arkadaş ilk anlamamış, aldatıldığını öğrendiğinde bile bu kadar tepki vermemiş kadın, sonra sohbet edince anlamış durumu kadın zamanında eşinden istemiş, ama adam borçlarımız var diyip geçiştirmiş, borçlar bitmiş ama o yüzük hiç alınmamış, kadında kocasına söyleyememiş bir daha alamıyorsa üzülmesin diye, ikiside çalışıyor bu arada gelir ortak, kadın yıllarını verdiği adamın kendine layık görmediği yüzüğü kendi emeğininde olduğu paradan o kadına aldığını öğrenince dağılmış, o güne kadar kendisinden boşanmak istemeyen yaptığına hata diye yalvaran adamın gözünde gerçek değerini o zaman görmüş ve adamın sadece düştüğü durum ve düzeni bozulmasın diye uğraştığını anlamış. Bu olay beni çok etkilemişti.

hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz

Yakışıklı çocuk canım bütün kızlar hasta kocana.
Kız yazmış zaten. Kocan masum! hıhı. Ailende kıza çamur atmaya yer aramışlar.
Ki kızın haberi bile yokmuş evli olduğunu duyunca muhabbeti kesmiş kocan ona rağmen çiçek yollamış.(!)

Ailenin kıza çamur atmasına sinir oldum!

Boşan yada boşanma ama kocan masum değil.

Yakışıklı çocuk canım bütün kızlar hasta kocana.
Kız yazmış zaten. Kocan masum! hıhı. Ailende kıza çamur atmaya yer aramışlar.
Ki kızın haberi bile yokmuş evli olduğunu duyunca muhabbeti kesmiş kocan ona rağmen çiçek yollamış.(!)

Ailenin kıza çamur atmasına sinir oldum!

Boşan yada boşanma ama kocan masum değil.

bakın ben de kızı suclamıyorum ailem e inanın ben de cok kızgınım hatta anlattığıma bile pişmanım böyle tepki vereceklerini bilsem anlatmazdım zaten kızın zaten hiçbi sucu yok kocamı aklamak gibi bir niyetim de yok zaten

Mutlaka yapın. Hatta bu konuda gayet katı olmanızı tavsiye ederim. O zaman en azından parası fazla gelip elin kadınlarını tavlamak için jestler yaparken iki defa düşünür. Bu gün bir çiçek ne ki diye düşünebilirsiniz ama emin olun o kadın devam etseydi ya da siz yakalamasaydınız devam edecekti o hediyeler, siz yuvanız için fedakarlık yaparken kocanızın elin kadını için oara saçtığını duyunca iyice depresyona girecektiniz. Madem boşanamayacak manevi olarak verici olmaya devam edeceksiniz en azından maddi olarak kendinizi güvenceye alın. Bir meslektaş arkadaşım anlatmıştı, bir müvekkili kocasının onu aldattığını öğrenince araştırma yaparken kadına beştaş aldığını öğrenince sinir krizi geçirmiş, arkadaş ilk anlamamış, aldatıldığını öğrendiğinde bile bu kadar tepki vermemiş kadın, sonra sohbet edince anlamış durumu kadın zamanında eşinden istemiş, ama adam borçlarımız var diyip geçiştirmiş, borçlar bitmiş ama o yüzük hiç alınmamış, kadında kocasına söyleyememiş bir daha alamıyorsa üzülmesin diye, ikiside çalışıyor bu arada gelir ortak, kadın yıllarını verdiği adamın kendine layık görmediği yüzüğü kendi emeğininde olduğu paradan o kadına aldığını öğrenince dağılmış, o güne kadar kendisinden boşanmak istemeyen yaptığına hata diye yalvaran adamın gözünde gerçek değerini o zaman görmüş ve adamın sadece düştüğü durum ve düzeni bozulmasın diye uğraştığını anlamış. Bu olay beni çok etkilemişti.

sanırım biz kadınlar fazla fedakarız bugün çiçek alır yarın beştaş ki bence ikisi de aynı yani

Yangına körükle gitmek istemem ama niye yani "doğum günün kutlu olsun güzel öğretmen" doğum gününü unutmayacak kadar güzelliği aklına mı kazınmış... kız evli olduğunu bildiği hâlde devam etseydi konuşmaya ne olacaktı? Ayrıca bu çiçek yollamak "ben seni unutamıyorum keşke daha önce tanısaydım seni" anlamı taşımaz mı?? Gaflete düştüm demesi bi an seni yok saydım kendimi bekar sandım demesidir. Demek ki yüzük de yoktu parmakta.. planlıydı... Bu öyle bişey ki bazı arkadaşlıklar arkadaşlık için çok fazla ama aşk için az durumları. Sen tepki için evden gitsen daralır yine onu arar konusmak için, senden bahseder ama içini o rahatlatır. Empati duygum çok gelişmiş o yüzden empati yaparak yorumladım. Diyeceklerim bu kadar.

Bir anlık gaflete siz neden düşmüyorsunuz peki? Çünkü eşinizi seviyorsunuz ve mutlusunuz, heyecan aramıyorsun çünkü böyle birşey olursa eşinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Şimdi bu yazdıklarımın hepsini tersine çevirin gaflete düşen insan için. Demek ki onda bunlar yokmuş.
Üzgünüm sizi üzmek istemiyorum ama kadınlarımızın böyle şeylere katlanmasına dayanamıyorum. Evet düpedüz aldatılmışsınız. Aynı şeyi siz yapsanız o ne yapardı düşünün. Giden güven geri gelmez. İşiniz var,gençsiniz, galiba çocuk da yok. Ee peki neden kendinize saygınızı kaybetmek pahasına, içinde hep böyle bir şüpheyle hayatı neden zindan edersiniz kendinize. Emek mi yaşananlar mı sebep. Peki eşinizin sizi aldatırken aklına gelmeyen emek, yaşananlar sizin böyle bir evliliği devam ettirmeniz için neden sebep olsun.
Yol yakınken bitiririm ben olsam. Ailenizi de çok kafaya takmayın. Siz bir kararlı olun, boşanıcam deyin hele bir. Karşınızda kimse duramaz. Her kadında vardır o güç merak etmeyin.,sizde de var.

Back
X