Bana göre aldatıldım..

ben ne kadar süre görevli olduğunu merak ettim o okulda. yani o bayanla tanışıklıkları ne kadar olabilir?

Erken yasta iliskiye baslayip evlenen erkeklerin cogu yapiyor bunu , bu herifleri aklamak icin soylemiyorum ama genelde burdaki problem hayatlarina giren ilk kizla evlenmeleri
Size ne yapacaginizi soyleyemem , bu benim icin aldatmadir ve ben ayrilirim , ayrildim da ama hayat sizin , kendiniz karar verin ancak sunu gorun evliliginiz sizin yasadiginizi zannettiginiz kadar mukemmel degil , kocaniz da mukemmel bir adam degil

Ahh kuzum bu adam aranıyor yaa sen birinin numarasını alıp çiçek yollayıp mezajlasiyir musun bunun açıklamsı yok bence bilmiyorum bu adam aranıyor bence yani şimdi böyle atlattı olayı emin ol bir dakine tam darbe yapar kendimi yiyip bitirme kendini sev 😑

ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir

ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir

Aldatıldığını bilip katlanan zayıftır okey de evli birine metres olan nedir?
Birde şöyle sevisiyoruz böyle benim diyor :oha::KK14:
Yazacaklarım çokta böyle biri için ban yemek istemiyorum.

birde söyle düsünün adam istemiyor karisini ? Kusura bakmayin ama her aldatan erkegin kadini bir metres veya kötü kadin degildir. Durumu biliyor kadin neden bosanmiyor ? Tek bir secenek vardir ya bosanirsin yada durumu kabullenir evde kalirsin cocuk büyütürsün. Adam istemiyorum dediginde ikinci cocugu kadin bilerek yapiyor

Tiksinçsin

birde söyle düsünün adam istemiyor karisini ? Kusura bakmayin ama her aldatan erkegin kadini bir metres veya kötü kadin degildir. Durumu biliyor kadin neden bosanmiyor ? Tek bir secenek vardir ya bosanirsin yada durumu kabullenir evde kalirsin cocuk büyütürsün. Adam istemiyorum dediginde ikinci cocugu kadin bilerek yapiyor
Kendini böyle avut nikahlı karisindan da çocuk yapmış gayet ordada cinsel hayati var adamın sen metresisin ona da öyle söylüyordur senin adamınsa neden karısıyla sevişip çocuk yapıyor

Kendini böyle avut nikahlı karisindan da çocuk yapmış gayet ordada cinsel hayati var adamın sen metresisin ona da öyle söylüyordur senin adamınsa neden karısıyla sevişip çocuk yapıyor
[/Q
cocugu yaptiginda ben yoktum hayatinda karisiyla yatmiOr hergece benimle adam

Neden neden evliyken başka kadının seni bekarmış gibi görmesine izin verirsin yüzügünüz yok mu çevrede evli oldugunu bilen yokmu neden erkek bunu yapar neden oögretmenr açık kapı bırakırsın eger yakalamasaydınız bu işin devamı gelirdi bir kere bu işlere kalkışanlar hep devam ediyorlar bunun devamı geldiğinde bile bile kabul edicekseniz evinizde durun ama buna katlanamıycaksınız boşanın derim eşinizde içinde boşanma istegi var bekar hayat özlemi var belli ki bırakın bekar olsun burda degerli olan siz sizsiniz ilerde hep aklınıza bu durum gelicektir bırakın kocanız yaptıgu bu ihanet pisliğiyle yaşSın tekrar sizi aynı aşagılık ihaneti yapamasın Allahım kimseyi bunlarla sınamasın zor bir durum

Kiz esinin evli olduğunu ogrenir ogrenmez muhattap olmayi kesmis ama kiz hatali.
Esin sana cok asuk ama baskasina cicekler böcekler.
Bir daha yapmaz mi. Yuzde yuz yapar. Bir kere yapan hep yapar. Seni sevdiginide sanmiyorum. Seven yapmaz cunku.
Ve ever bu dibine kadar aldatmaktır. Egip bukmeye gerek yoktur.

[/QUOTE
Umarım gerçek değilsindir.Eğer gerçeksende karısını aldatan senide aldatır emin ol

Konu sahibi bence onu bekar hayatına geri postala henüz çocuk falan yokken

Back
X