- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
4 yasındakı cocuk cısını lazımlıga da tuvalete de yapmıyorsa hala beze mı yapıyor ?Selam kk.
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi konu 4 yasındaki oğlum dert mi eğitemedim mi huysuz mu nasıl bir çocuk bilemedim ben..
Mahalleye çıkartırım çocukları ısırır ittirir parka götürürüm kum atar taş atar dışarı çıkamıyorum onu istiyo bunu tutturuyo ordan yürümüyo en son kendini yerlere atıyo geziyo muyuz yoksa eziyet mi oluyor belli değil..
Bana ananeye babaya herkeze vuruyor tırnaklıyor olmadı ısırıyor bir uyarıyorum iki kızıyorum üçüncü eh artık patlatıveriyorum ama sonrada çok üzülüyorum cezalandırdım bir kaç kez odaya falan kapattım yok çok ağlıyor özür dile diyorum çok inatlaşıyor bir kaç kez öcü geliyor falan dedim pişman oldum anlattım sonradan yok öcü falan diye ama nafile odadan odaya gidemiyor korkuyor nasıl yapacağım ben bu çocukla a dostlar kimse istemiyor bizi..
Çocuk gelişimcisine çıkarayım dedim izinliymiş pedagoga mı götürsem diyorum kreşede gitmiyor çişi yapmıyor tuvalete de lazımlığa da..
Yemekte problemli hiçbir şey yemiyor yediremiyorum resmen aç aç dolaşıyor ne oyuncakla oynar ne de oynatır bunalıma girdim resmen çok üzgünüm uzun oldu kusura bakmayın ama nasıl eğitebilirim ben bu çocuğu inanın çok yoruldum..
Acaba ilgisizlikten mi diyorum hani ilgisiz kalınca agresif olurmuş ya çocuklar ama ilgileniyorum da bilemiyorum nerde hata yapıyorum..Bence aynayı şöyle bir çevirin kendinize illaki bir yerde hata yapıyorsunuz diye düşünüyorum
gun ıcınde neler yapıyorsunu mesela gununuz nasıl gecıyor geneldeAcaba ilgisizlikten mi diyorum hani ilgisiz kalınca agresif olurmuş ya çocuklar ama ilgileniyorum da bilemiyorum nerde hata yapıyorum..
Tv izleriz biraz tablet bakar resim çizeriz top oynarız dışarı çıkarırım dışarıda oynar bazen parka gideriz öyle..gun ıcınde neler yapıyorsunu mesela gununuz nasıl gecıyor genelde
Çocuğunuza davranış biçiminiz gözün önünde yaşananlar çocuğun karakterini biçimlendiriyorAcaba ilgisizlikten mi diyorum hani ilgisiz kalınca agresif olurmuş ya çocuklar ama ilgileniyorum da bilemiyorum nerde hata yapıyorum..
Ya bunun anne babayla ilgisiyle felan alakasi yok. Yorum olsun diye yorum yapmayın. Boyle durumda olan cok cocuk var. Ki boyle cocuklara genelde aileleri daha fazla tolerans gösteriyor,ilgileniyor. Disardan biri gorse belkide anne babasi simartmis diyecekler. Yani bu tedavi olunmasi gereken bir sey.Bence aynayı şöyle bir çevirin kendinize illaki bir yerde hata yapıyorsunuz diye düşünüyorum
Tuvaletten dolayı almıyorlar..Yemek konusunda bence hiç zorlamayın illaki acıkınca yiyecek fakat diğer konularda bence en önemli etken ; tutarlı olmamanız .
Neyi nasıl yaparsınız bilmiyorum ama tutarlı olun , söylediğinizin arkasında durun . Diğer türlü çocuk sizi ciddiye almaz , almıyorda belliki . Kreşe niye gitmiyor? O da çok önemli bir etken , durumunuz varsa bence mutlaka gönderin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?