Merhaba günlerdir aklımı karıştıran bir konuyu paylaşmak istedim.Eltimle görüşmüyorum 7 senedir sebebi düğün takılarımı çalmış olması allahtan bulundu..Evet eşi kabullenip ayrılığın eşiğinden dönselerde birlikteler.Eşlerimiz ortak işte çalışıyorlar kayınvalide dahil.Kayınvalidem çok diktatör kabadayı takılan biri çocuklarını bu yaşta yöneten biri..Eşlerimiz kazançlarını havuz sistemi yapıyorlar yani her akşam kazançlar anneye verilir ve onda birikir..İkimizinde çocuğu var benimki bu sene ilkokul 1.sınıfa başladı onun çocuğu seneye başlayacak ve gündemde ona araba almaları var tabiki ortak kazançlarından.Okula götürmesi seneye daha rahat olurmuş çocuğunu..Bu arada benim kendi arabam var ama kendi birikimimden aldım asla eşim 1 kuruş koymadı ve mazotuna kadar hep ben alıyorum sigorta kasko herşey bana ait..Bende eşime dedimki ona gelince neden alıyorsunuz bana almadınız eee durumumuz yoktu ama şimdi var ona ne alınıyorsa değeri kadar parasını veririz diyor..Tmm ama niyet önemli ki bu insan sizin bana taktığınız ve ailemin taktığı tüm takıları çalan bir hırsız ve ayrıyetten kocasını terkederken bile düğüne gidiyorum ailemin yaşadığı şehire deyip takılarını kv de den isteyip kaçma planları yapıp kocasını terketmişliği var yani ona gelince neden alınıyor ben kendime birikimimle aldım çocuğumu götürüp getirebilmem rahat olsun köpek korkumdan dolayı ona gelince neden ortak kazancınızdan alıyorsunuz dediğimde eşim diyorki sen alacak olduğun paraya bak..Yani ben neden eltime alınmasını beklemem lazım ki yada afedersiniz yılışk mı olmam lazım bişeyler almanız için Akıl verin lütfen