• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre haksızlık olan bir konu lütfen akıl verin :((

hulyam123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
56
18
3
32
Merhaba günlerdir aklımı karıştıran bir konuyu paylaşmak istedim.Eltimle görüşmüyorum 7 senedir sebebi düğün takılarımı çalmış olması allahtan bulundu..Evet eşi kabullenip ayrılığın eşiğinden dönselerde birlikteler.Eşlerimiz ortak işte çalışıyorlar kayınvalide dahil.Kayınvalidem çok diktatör kabadayı takılan biri çocuklarını bu yaşta yöneten biri..Eşlerimiz kazançlarını havuz sistemi yapıyorlar yani her akşam kazançlar anneye verilir ve onda birikir..İkimizinde çocuğu var benimki bu sene ilkokul 1.sınıfa başladı onun çocuğu seneye başlayacak ve gündemde ona araba almaları var tabiki ortak kazançlarından.Okula götürmesi seneye daha rahat olurmuş çocuğunu..Bu arada benim kendi arabam var ama kendi birikimimden aldım asla eşim 1 kuruş koymadı ve mazotuna kadar hep ben alıyorum sigorta kasko herşey bana ait..Bende eşime dedimki ona gelince neden alıyorsunuz bana almadınız eee durumumuz yoktu ama şimdi var ona ne alınıyorsa değeri kadar parasını veririz diyor..Tmm ama niyet önemli ki bu insan sizin bana taktığınız ve ailemin taktığı tüm takıları çalan bir hırsız ve ayrıyetten kocasını terkederken bile düğüne gidiyorum ailemin yaşadığı şehire deyip takılarını kv de den isteyip kaçma planları yapıp kocasını terketmişliği var yani ona gelince neden alınıyor ben kendime birikimimle aldım çocuğumu götürüp getirebilmem rahat olsun köpek korkumdan dolayı ona gelince neden ortak kazancınızdan alıyorsunuz dediğimde eşim diyorki sen alacak olduğun paraya bak..Yani ben neden eltime alınmasını beklemem lazım ki yada afedersiniz yılışk mı olmam lazım bişeyler almanız için Akıl verin lütfen

Katılıyorım
Al parayı modelini yükselt, kalanını da bireysel biriktir, bunlara güven olmaz, bı güvencen olsun. Kendi parasini işini yönetemeyen adama guvenemezdim açıkçası, göbek hala anneye bağlı.
Katılıyorum paranı al. Gerisi ne yaparsa yapsın. Zaten sana da ederi kadar para verildikten sonra ne gibi bi haksızlık olacak ki.
Ama eltiye dikkat edin. Altınları nasıl çaldı anlamadım ama öyle bişey varsa iş tehlikeli sularda

Katılıyorım
Katılıyorum paranı al. Gerisi ne yaparsa yapsın. Zaten sana da ederi kadar para verildikten sonra ne gibi bi haksızlık olacak ki.
Ama eltiye dikkat edin. Altınları nasıl çaldı anlamadım ama öyle bişey varsa iş tehlikeli sularda
Kayinvalidemin eltisinin cenazesinde çaldı ikimizde 1 ay arayla evlendik altınlarımız çantada kvdem dediki çantalarınızı dolabıma saklayın kalabalık cenaze evi ne olur ne olmaz neyse koyduk bu kıvranıyo karnım ağrıyo falan kocasını arayıp hastaneye götürttü kendini oysaki 1 gece öncesi yine gitmişti hastaneye..o ara çantasını alırken dolaptan benim çantayı aç takı çantamı çal..Benim ev de giriş kat bırakamıyordum çalınır diye ertesi gün bankaya kasaya koyucaz ne bileyim asıl hırsız yanımdaki olduğunu..Evine gittik görümcem buldu o gün..Bana şaka yapmak istemiş :)) aile evine döndü 1 ay sonra kocasıyla barıştı :) böyle biriyle konuşuyorlar ve ben kabullenemediğimden kvdemlerden uzağım görüşmüyorum..o da yılışıklığıyla işi götürüyor anlayacağınız

Katılıyorım
Ya ben eşime diyorumki neden onun ihtiyacı var diye alınıyor benimde ihtiyacım vardı almadınız dediğimde o zamanlar durumumuz yoktu şimdi var diyor yani onun ihtiyacı var diye alındığında bende faydalanıcam yani onun ihtiyacı var diye yapılıyor ama benim varken niye yapmadınız tartışması yapıyorum

Al parayı modelini yükselt, kalanını da bireysel biriktir, bunlara güven olmaz, bı güvencen olsun. Kendi parasini işini yönetemeyen adama guvenemezdim açıkçası, göbek hala anneye bağlı.
Lan olum hangi konuyu açsam bi yorumun var yaa 😂😂😂

Arkadaşlarla aynı fikirdeyim, siz görüşmeyin ve aynı miktardaki parayı alıp yatırım yapın. Eşinizin işi değişmeden bu sorunlar bitmez. Ne yazıkki ortak işler böyle…
Hayır birde abisi diyormuşki neden eşinin arabasıyla gelmiyorsun iş yerine de elemana kendini aldırtıyorsun inceden dolduruyor eşimi ama tüm giderler bana ait 1 kuruş faydaları yok suçun en büyüğü eşimde aslında

Böyle pişkin hırsızlar gerçek hayatta da var ne yazık ki. Konu sahibi parasını alıp mesafesiyle devam etmeli bence
Malesef öyle ve görseniz o kadar iyilerki şimdi hatta ben kötüyüm diyebilirim :)) çünkü ben mesafemi koyduğum için ve haksızlığa karşı ağır konuştum onlara ben kötüyüm :))

Kavga çıksın istiyor gibisiniz
Sizin aracınız varmış
Ona alınınca size de aynı miktar para olarak verilecekmiş
Daha ne olsun istiyorsunuz
Birde diyorlarki arabası alınınca sigortası mazotunu karşılicaz o zaman sanada karşılarız yani hazmedemediğim bu ona alınıncamı bende faydalanabileceğim niye şuan herşeyimi ben kendim karşılıyorum..sanki o değerli ben değersizmişin hissi oluşuyor

Back
X