Cidden mi?
Bak Hülya ilk defa ters düştük!
Benim için burun da problem değil.
Bir keresinde küstüydük otobüste yanyana oturuyoruz, hım hım gidiyoruz. Ben camdan dışarı bakıyorum,o da elinde o uzun çikolatalardan canımı çektirmeye çalışıyor.
Şöyle baktım,elinde hala o uzun çikolata bana bakıyor,burnunda kocaman sümük kurumuş farkında değil koca kafa!
Mendille çıkardım sümüğünü,döndüm yine cama.
Yol boyunca hem sümüklü mendil elimde kaldı hem de karga sesiyle şarkılar dinlemek zorunda kaldıydım.
selam kızlar.2 yıllık
önce konu açıp sıkılınca silmek yeni bir moda mı? iyi ki alıntılayan arkadaşlar var da ne olduğunu görüyoruz..ben böyle bir adamı çekemezdim,okurken bile bi fena oldum..tabii eşler birbirlerinin yanında rahat olmalı ama bu kadar da değil..şair ne demiş: ah incelikler! nereye kayboldunuz?
Marques de Sade - Sodom kitabını okumuştum ve o zaman dünyada partnerinin karşısında büyük küçük tuvaletini yaparken tahrik olan erkeklerin var olduğunu öğrendim. Hatta bazı erkekler üzerine kaka yapılmasından bile tahrik olabilirmiş. Kadının ya da erkeğin gaz çıkarmasından mutluluk duymak ise henüz başlangıç safhası bu çılgınlığın
selam kızlar.2 yıllık
Konu nerede?????
gaz çıkarmayı çok itici bulan arkadaşlar ay one öyle diye garipseyenler hayatlarında hiç gaz çıkarmamış olmalı
gaz çıkarmayı çok itici bulan arkadaşlar ay one öyle diye garipseyenler hayatlarında hiç gaz çıkarmamış olmalı
Madem sileceksiniz konuyu neden açıyorsunuz? böyle yaparak ne gibi bir haz alıyorsunuz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?