bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

hahahah bunu bende yapmıştım bi kere çok zevkli :90:
kimse ne biçim bayansın demesin
öyle kibarlık takıntılarım yoktur
ama burun karıştırma olayını hiç sevmem

herkes farklı yorumlar kendince ama bence gülebiliyorsak sonunda bişey olunca evet o mutluluk verıyor bana sorun yok :) bende burun karıstırmaya gelemem

Aynen!!!
Küfür,hakaret,acıtıcı eleştiri işte benim saygısızlık olarak düşündüklerim bunlar.
Yoksa geri kalandan hele ki onun vücuduyla ilgili hiç bir pislikten tiksinmem.
Benim sevgilimdir. Pis de olsa benimdir temiz de olsa benimdir.
Benim olan da tiksinmem de komiktir.

Ya işte yapı meselesi.
Ben salatayı bol limonlu severim mesela.
Benimki limonu sıkar sıkar eliyle avkalar,içinden bir domat çıkarıp yedirir "olmuş mu" der.
Ben mantıdan anlamam ama köfte yaparken eldiven kullanmam.
O da bayıla bayıla yer!

geğirmekti gazdı evli olan çiftler zaten bunları zamanla duymaz olurlar sıradan gelir:) yaşlılıgı var hastalıgı var bunlara bile tahammülümüz yoksa iyi günde kötü günde die nie imza attık ama burun karıstırma olayı gercekten iğrenç herseyin bi sınırı var cokta abartmamak lazım zaten kimse eşinin kendisinden iğrenmesini istemz sanırım kesin bi tavırla bırakılcak seyler bunlar bence

herkes farklı yorumlar kendince ama bence gülebiliyorsak sonunda bişey olunca evet o mutluluk verıyor bana sorun yok :) bende burun karıstırmaya gelemem

belki eşimin böyle huyları olmadığı için rahat konuşuyor olabilirim ama saygısızlık asıl ailesine ezdirmesi , hayatını kısıtlaması , düşüncelerine önem vermemesidir

burada neler okuyoruz aldatmalar kayınpeder kayınvalide sorunları maddi sorunlar o zaman herkes yuva kolay kurulmuyor eşine sahip çık o kıza kaptırma deniliyor

şimdi 2 pırt yaptı diye mi kocadan soğuluyor tiksinç oluyor

konu sahibi eşinle konuştuğunda ne diyor

ben kocamı severım gözüme bıle gelmez diyenler kendılerı aynı şeyı yapsalar kocalar ne düşünür

ay hayatım ne güzel pırtlattın sevıyorum senı dıyen erkek zor bence...

Bu tarz sözler söyleyenleri de varmış valla ben burada bir kaç yoruma rastlamıştım .
Hatta gaz çıkartsın diye eşinin karnını bile sıvazlayanlar var imiş .

Cidden mi?
Bak Hülya ilk defa ters düştük!
Benim için burun da problem değil.
Bir keresinde küstüydük otobüste yanyana oturuyoruz, hım hım gidiyoruz. Ben camdan dışarı bakıyorum,o da elinde o uzun çikolatalardan canımı çektirmeye çalışıyor.
Şöyle baktım,elinde hala o uzun çikolata bana bakıyor,burnunda kocaman sümük kurumuş farkında değil koca kafa!
Mendille çıkardım sümüğünü,döndüm yine cama.
Yol boyunca hem sümüklü mendil elimde kaldı hem de karga sesiyle şarkılar dinlemek zorunda kaldıydım.

kizlar bence burdaki srun geyirmesi ya da gaz cikarmasi degil bunlari hepimiz yapiyoruz insanlik hali tutamayabiliriz. ancak burnunu karistirmak koskoca adamda huy haline gelmisse iste orda dururum ben

bu farklı ama ben de eşimi temizlerim hiçte gocunmam kulağını siler,tırnaklarını keserim bir çoğunun dert ettiği ayak yıkamayıda yapar eşim rahat etsin diye masajda yaparım.gözünde çapağınıda alır,burnundan sümüğünüde silerim ama yanımda rahat rahat gaz çıkarmasını,burnunu karıştımasını hoş göremem.yanımda sesli gegirirse kussaydın bari derim a tabi alttan gaz çıkarırsa ne diycemde belli
bazı şeyler saygı ile alakalı diye düşünüyorum.biraz özenli olunabilir.

Hiç de abartmıyorsunuz.

Davranışları normal değil.

Çok rahatsız edici, tiksindirici.

Son düzenleme:
Bence abartıyosunuz benım esımde gegırır bende gegırırım karsılıklı gegırıp gülüşürüz sevdıgım adamın gegırmesıne kurban olurum ben elıyle salata koyuyomus koydurmayın efendım sız koyuverın salatayı
sureklı burnunu kurcalıyosa uyarın hayatım burnunu kurcalama felan dıye burun kurcalama bazı ınsanlarda alıskanlık oluyo benım bır bayan arkadasım var elı sureklı burnunda

Aranızdaki cinsel çekiciliğin bitmesinden de mi korkmuyor acaba? Geğirme, pırtlatma ya da fortlatma, alttan üstten hiç fark etmez, çok itici. Burun karıştırma ise benim o an salonun ortasına kusma sebebimdir, bir daha adamın yüzüne midem kalkmadan bakamam. Eliyle salatayı avuçlaması... Erkek kıl kolu diye bir şey var yahu, kaç kere kebapçılarda bile tabağımda kıl kolu vardı. Kaldı ki kişisel hijyenine önem vermeyen birinin bu hareketi kıl artı mikrop yuvası demek.

Asla sesini çıkarmamazlık etme derim yüz kere de yapsa sen yüz keresinde de uyar, zamanla düzelmesi gerektiğini anlayacaktır.

Aklıma bekar erkek öğrenci evi efsanesi geldi şimdi, hiç inanmazdım, abartıyorlar derdim ama gerçeklik payı var mıymış acaba? Hani derlerdi ya mutfakları kurumuş bulaşıklardan kurtlanır, tuvaletleri iki karış kaplama olur hiçbir domestos çözemez, yataklarının altından cips kola çöpleri çıkar...

bu erkekler aslında özünde pis mi acaba...

Bu tarz sözler söyleyenleri de varmış valla ben burada bir kaç yoruma rastlamıştım .
Hatta gaz çıkartsın diye eşinin karnını bile sıvazlayanlar var imiş .

Marques de Sade - Sodom kitabını okumuştum ve o zaman dünyada partnerinin karşısında büyük küçük tuvaletini yaparken tahrik olan erkeklerin var olduğunu öğrendim. Hatta bazı erkekler üzerine kaka yapılmasından bile tahrik olabilirmiş. Kadının ya da erkeğin gaz çıkarmasından mutluluk duymak ise henüz başlangıç safhası bu çılgınlığın

bence ne onun bunları yapması çok doğal nede senin eşini çok pis bulman
ikinizde azıcık abartmışsınız
çok rahatsızsanız kendisini uygun bi dille uyarıverin olmazmı

bende sevdıcegımden tiksinmeyenlerdenım:)
yanı ellerı yıkanmıs olduktan sonra salatayı elıyle karıstırabılır.
sonucta pızza soyledıgımızde evde mesela ılla bıcakla yemıyoruz elımızlede parcaları yıyoruz ozamanda elıyle beslıyor hosuma gıdıyor :)
burnunu karıstırma huyu yoktur ama olsada tıksınmem. sabun denen bısey var hem canım o benım.
sonucta ınsanız gaz cıkarabılır.
Bende benden tiksinen bır es ıstemezdım bu konuda bahtıyarım :))

Midem bulandı resmen bu nasıl bir tahrik olmaktır böyle
Az önce başka bir topikte söyledim şimdi yine söylüyorum bence bu erkekler tahrik olmaya yer arıyor
Bah hele üstüne yapılmasından tahrik olurlarmış breee

yanımda sürekli gaz çıkaran, burnunu karıştıran adamı çekici bulabileceğimi hiç sanmıyorum, en azından cinsel yönden...

valahi burnunu ben temizler, tırnağını ben kesersem kardeş kardeş olmaya başlarız bi süre sonra...

midem kalktı yahu

Allahıma şükürler olsun eşimden asla böyle şeyler görmedim.Salata karıştırılma konusu evet eller temiz ise yapılır kısır,mercimek köfte,çiğ köftede elle yapılır abes değil.Abes olan burunu karıştırıp yapıyorsa iğrençççççç ötesiiii sabrınız artsın.Ben böyle şeye asla tahammü edemem .Eşimdede görmedim çevremdede ailemizdede yoktu çok şükr.Bunlar doğal şeyler değil gaz çıkarırız ama bunun yeri vardır ,geğirme rahatsızlık varsa tamam ama onunda usulü var rahatsızlık yokta rahatlıktan yapılıyorsa yuh demek lazım.Eşler arasında bunlar çok önemli konular karikatürlerde ki kıllı göbekli erkek tipleri vardır yayılmış zart zurt,fışk mışk,örk mörk yapantöbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…