Bana güç verin kızlar

yedundjdns

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
527
521
23
25
Merhaba kızlar
İçim o kadar yanıyor ki,önceki konumu bilenler bilir.Boşanma aşamasındayım.3 aydır babamın evindeyim.Bilmeyenler için özet geçiyorum 2 yıllık evliydim.Evliliğim boyunca fiziksel ve psikolojik şiddet,baskı,aşağılanma,sürekli her tartışmamızda seni boşayacağım diyen bir koca,ailesine ve arkadaşlarına benim dedikodumu yapan,zorla kürtaja mecbur bırakan bir ruh hastası bir kocam vardı.Nişanlılık döneminde beni el üstünde tutan kocam evlenince bana her eziyeti eden biri haline dönüştü.Ne hayallerle evlenmiştim.Üniversite hayalimi onun için bir kenera bırakmıştım.Size tavsiyem asla hayallerinizden ve hedeflerinizden bir erkek için vazgeçmeyin.Elin oğlu asla acımaz.Önce ayaklarınızın üstünde durun.Evlilik herkesle olmuyormuş.Haftaya salı günü eşyalarımı almaya gidecem ve mahkemem var.Onca şeye rağmen canım çok yanıyor.3 aydır görmediğim o eve gidecem ve eşyalarımı alacam.Evet dayanmam ve güçlü olmam gerekiyor.Duygusal yapım var bu beni biraz zorlayacak biliyorum ama mecburum.Onu görmek istemiyorum,ama ne yazık ki görecem tam alıştım ayaktayım derken tekrar güçsüz olmaktan korkuyorum.O eve nasıl girecem,eş kişisini görmeyi tahammül edemezken nasıl dayanacam bilmiyorum.Başından bu durum geçmiş hanımlar lütfen bana motive verin.Bana dua edin kızlar,buna çok ihtiyaçım var

Bu kadar abartmayin ölüm yok ucunda.ben gittim esyalarimi aldim ne bi duygusallik yasadim ne baska sey zaten o evide hic sevmezdim. Kötü olmadim hatta hepsini tam alamadım ona sinir oldum cocugun yok adami en fazla 1 2kere daha görürsün sonra hayat devam eder. bizde cocukta var ömür boyu muhatap. Sen bosandigini hissedecen ama ben hissedemiyor olacağım cocuktan öturu sürekli ensemizde olacak istesmesemde. Hayatimi tam yasayamiyor olacagim karakteri oyle kindar adam cocuktan ötürü hepp taciz boyutu olacak yani haline şükret daha gençsin 20 30 yillik evlilikler bitiyor 3 cocukla ortada kaliyor insanlar Rabbin sana 2 şans verdi bence

Duygusal bir yapım var ondan bu durumdayım ama dediğiniz ölüm yok ucunda.Güçlü bir şekilde gidip iğneme kadar getireceğim.3 aydır eşyalarımın üstünde oturuyor buna sinir oldum bende.Belkide dediğiniz gibi 2.bir şans benim için.Tek sevindiğim konu o adamla bir bağımızın olmaması.Allah hepimizin yardımcısı olsun Desteğiniz için çok teşekkür ederim

öyle sıkıntılar yaşamışsınız ki üstünüzden yük kalkmış olmalı ferahlamış rahatlamış olmalısınız o kişiden kurtulunca...
umarım bundan sonra hayatınız daha güzel huzurlu mutlu olur

Evet çok zor şeyler yaşadım.Allah düşmanıma vermesin.zoruma giden bu kadar kötülüğü hakketmedim ama imtihanım böyleymiş yapacak bir şey yok.Şükrediyorum her zaman Ailem arkamda çok şükür bundan sonra sadece kendime odaklanacam.Hedeflerimin peşinden gideceğimDesteğiniz için çok teşekkür ederim

yanıyor.3 aydır görmediğim o eve gidecem ve eşyalarımı alacam.Evet dayanmam ve güçlü olmam gerekiyor.Duygusal yapım var bu beni biraz zorlayacak biliyorum ama mecburum.

evle eşyayla bu kadar bağ bana çok saçma geliyor. adam sizi dövmüş o evle duygusal bağınız kalmaması lazım. güçlüymüşsünüz ki ayrılmışsınız güçlü olmanız gerekmiyor yani.
gidip eşyalarınızı alıp çıkacaksınız.

Basini dik tut yıkılmadım mesaji ver pişman olsun.. . Allah yardımcınız olsun .

Ailem arkamda durmasaydı bu kadar güçlü ve kararlı olamazdım herhalde.Dediğiniz gibi dik durup eşyalarımı alıp çıkacağım

Zararın neresinden dönülse kardır okumak meslek sahibi olmak içinde güzel bi fırsat olmuş herşeyin iyi yönünü görmek lazım yoksa kırıldığımız yerde takılır kalırız inşallah dilediğiniz bölümü kazanır başarılı olursunuz

Allah’ım bana kocamın gerçek yüzünü hemen gösterdi çok şükür.uzun yıllarımda heba olabilirdi.Her şeyin iyi yönünü görmek gerekiyor dediğiniz gibi.Umarım kazanırımTeşekkür ederim

Polis eşliğinde gitmeyi düşünüyorum.
En mantıklısı. Allah içinize ferahlık versin arkadaşım. Ne yaşanırsa yaşansın kimse boşanmak için evlenmez. Kendinizi üzgün hissetmeniz çok normal. Ama hepsi geçecek inşallah.. bundan sonra Allah iyi insanlarla karşılaştırsin

Evet herkes mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak için evleniyor.Bende bu neticede evlendim ama olmadı,benim çabamla olacak bir şey değildi.Herkesle evlilik olmuyor.Umarım geçer bir tamamen hissizleşirim.çok teşekkür ederim

Evde olmadığı zaman gitme şansınız yok mu ayrıca görünce etkilenmemeniz lazım hayat bu belki tesadüf karşınıza çıkacak yani zaten bosandiginiza göre bişeyler bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…