Bana güç verin kızlar

Evet dediğiniz gibi ne hayallerle evi kurduk.yaşamayan anlayamaz evet.çok zor bir süreç Umarım atlatabilirim en yakın zamanda.Sizede geçmiş olsun umarım çok güzel bir hayatınız olur

Ayyyy çok sevindim sizin için. En güzel günleriniz başlamak üzere Ben de bir ruh hastasından boşanmıştım Allahım ne güzel bir şans bunu başarabilmek. Güzel günlerinizin başlangıcı hayırlı olsun

Şimdi nasılsın ?özlem oluyor mu eski eşime karşı

Şimdi nasılsın ?özlem oluyor mu eski eşime karşı
Yani oturup bana yaşattığı kötü şeyleri düşününce hemen bulup öldürmek istiyorum, bir yerlerden hakaret mesajları atmamak için çok direniyorum. Ama bu oturup düşündüğüm zaman oluyor. Düşünmediğim zamanlarda özlüyorum. Mutlu bir çift gördüğümde onlara özenip aklıma geliyor eski eşim. Sonra özlediğim için kendime kızıyorum. Oturup yaptıklarını düşünüp kendimi doldurup tekrar nefret ediyorum bu böyle devam ediyor. İlk zamanlar çok yoğundu ama artık çok azaldı. Özlemimde öfkemde azaldı.

Ailenle mi yaşıyorsun

İnşallah tamamen biter

Ben ne bidaha o Eve girerdim ne o evindeki esyalari alirdim valla
3ay dura bildin o esyalar olmadan Noldu Simdi esyasiz ypmazmisin artik. ? Birak uzak dur kendini yine o filimlere atma, ki zaten malesef aklin dengesiz hemen kaptirirsin kendini esyalara etsinler esyalari mi düsünüyorsun Hala . bide onun sifatini görcekmissin yine simdiden aklini kaybetmeye basliyosun bile Allah askina kim kendini oralara atar kendi istegi ile? Esya deme bana

Biiiiraz daha gurur ama Dogru yoldasin yine birakma kendini Allah yardimcin olsun

Karşı taraf gruru hiç hakketmiyor emin olun.Ayrıca eşyalarımı ona bırakmak istemiyorum.mahkemede tekrar görecem neticede.Bu yoldan kaçış yok anlayacağınız.Zor olacak evet ama bu zorluklarla baş etmek zorundayım.Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Ne demek rica ediyorum. Ama gurur, kendimiz icindir. Ne karsi taraf Icin, nede baskasi Icin. Gurur iyidir..

İyi akşamlar bundan bir kaç ay önce aynı şeyleri buraya yazdım oradayken hissettiklerimi o evden çıktıktan sonra bende bıraktığı etkiyi, size şöyle birşey söyleyeyim kalbimin agridigini hissettim resmen , sizi birilerinin anlamasını beklemeyin burda verilen cevaplara bakmıştım da ne gerek varmış ağlamaya üzülmeye muhabbeti çok dönmüştü, biz bu evliliği yaparken onlarca hayal kurup yaptık üstüne o eve hayata düzene emek verdik hicbirsey olmazsa insan bunlara üzülüyor, hem kim demiş bosaniyorsak hiç mi mutlu anlatınız olmadı o evde hiç mi gülüp eglenmedik zannediyorlar , bunlardan daha fazlası mutsuzluk olduğu için vazgeçtik biz, o günleri hatırlayıp uzulmeniz her dolaptan eşyalarınızı alırsınız birer kabus gibi olacak geçmeyecek bu arada sadece kabul edeceksiniz olan herşeyi sindireceksiniz şimdiden geçmiş olsun

İyi akşamlar dediğiniz gibi yaşamayan anlamıyor.Evet çok kötü şeyler yaşadım,iyi şeylerde yaşadım.O evi ne emeklerle heveslerle temizledim.Biliyorum çok zorlanacam o eşyaları alırken ama güçlü ve dik durmak zorundayım.Olmayınca olmuyormuş.Allah kabul etmesin böyle merhametsiz erkeklere.Hayatta hiç bir şey unutulmuyor sadece alışılıyor.Canım çok yanıyor,durduk yere ağlıyorum be çok yoruldum artık.Biran önce atlatmak istiyorum sizede çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun inşallah

Umarım sizde kazasız belasız atlatirsiniz bu arada bnm elim varmamisti herşeyi yıkıp talan etmeye şimdi o güne dönsem perdeleri bile söker alırım bu da aklınızda olsun bitsin çıkayım diyor insan ama bitince herşey keşke bir çöp dahi birakmasaydim diyorsunuz

Ben iğneme kadar alacam inşallah.O adama bırakmayacağım o eşyaları.O benim hayallerimi umutlarımı bir çırpıda mahvetti.

Eşyalarınızı almaya gideceksiniz ama bunu aleyhinize delil olarak kullanırsa ? Polis fln çağırıp tutanak tutturur mu ? Usulüne uygun alsanız, çekişmeli boşanma mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…