- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 25
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Evet dediğiniz gibi ne hayallerle evi kurduk.yaşamayan anlayamaz evet.çok zor bir süreç Umarım atlatabilirim en yakın zamanda.Sizede geçmiş olsun umarım çok güzel bir hayatınız olurEsyalar tasinirken ben de salona gidip cok aglamistim halbuki siddet neticesinde bitirmistim evliligimi. Ama yine de insanin tum hayalleri suya dusuyor ya o cok acitiyor. Yasamayan bu hissi anlayamaz. Dolayisiyla ben, sizi iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun diyeyim.
Tesekkur ederim. ⚘ Bilmukabele.Evet dediğiniz gibi ne hayallerle evi kurduk.yaşamayan anlayamaz evet.çok zor bir süreç Umarım atlatabilirim en yakın zamanda.Sizede geçmiş olsun umarım çok güzel bir hayatınız olur
O zaman ailenizle birlikte gidip alınmAnnem ve ablam polis eşliğinde gitttiler ama karşı taraf hırsızlık damgası vurabilirmiş benimde olmam gerekiyormuş.İnanın eşyalarımı o adama bırakmak istemiyorum hak etmiyor.
Annemle birlikte gideceğimO zaman ailenizle birlikte gidip alınm
Şimdi nasılsın ?özlem oluyor mu eski eşime karşıHıh benim konumçok iyi anlıyorum seni. 2 hafta sonra boşanalı 1 yıl olacak. Bende 15 ay evli kalıp fiziksel psikolojik ekonomik şiddet nedenleriyle boşanmak zorunda kaldım. Dayak yediğin evle niye duygusal bağ kuruyorsun diyenler açık ve net yaşamadıkları için söylüyorlar. Aman kimse de yaşamasın da anlamak zorunda kalmasın. Ben evi terk ettikten 15 gün sonra eşyalarımı toplamaya gittim. Yine de gideceğim gece sabaha kadar uyumamıştım. Eşyalarımı toplarken sürekli telefonla taciz ettiler( onlarınkini almayalım azarlar vermeyelim diye) o yüzden her şeyimi alamadım. Büyük bir kısmını da çöpe attım ona üzülüyorum her şeyim yepyeniydi. Boşanırken tek kuruş almadığım halde kendime ait olan şeyleri alırken bile burnumdan getirmişlerdi. Allah’a havale ettim hepsini. İnsan sadece güzel şeyler yaşadığı yerle duygusal bağ kurmuyor maalesef. Kötü anıların yaşandığı yerle de bağın oluyor. Kötü bir bağ. Aklına geldikçe içine sıkıntılar giren, zaman zaman o anları yaşıyormuş gibi hissettiren iğrenç bir hal. Hala aklıma gelince kötü olurum, hala o mahalleden asla geçmem. Tabi birde hayaller kurarak kurduğun yuvanın dağılışı insanı üzüyor. Ben eşyalarımı toplarken çok ağlamıştım. Anneme bakıp daha çok ağlamıştım. Ne hallerle almıştık hep aklıma onlar gelmişti. Zor şeyler zor süreçler ama her şeyi bitiyor, geçiyor. Geçen sene ramazanın ilk haftasıydı bunları yaşarken. Bak bir yıl bitmiş bile. Allah yardımcın olsun inşallah
Yani oturup bana yaşattığı kötü şeyleri düşününce hemen bulup öldürmek istiyorum, bir yerlerden hakaret mesajları atmamak için çok direniyorum. Ama bu oturup düşündüğüm zaman oluyor. Düşünmediğim zamanlarda özlüyorum. Mutlu bir çift gördüğümde onlara özenip aklıma geliyor eski eşim. Sonra özlediğim için kendime kızıyorum. Oturup yaptıklarını düşünüp kendimi doldurup tekrar nefret ediyorumŞimdi nasılsın ?özlem oluyor mu eski eşime karşı
Ailenle mi yaşıyorsunYani oturup bana yaşattığı kötü şeyleri düşününce hemen bulup öldürmek istiyorum, bir yerlerden hakaret mesajları atmamak için çok direniyorum. Ama bu oturup düşündüğüm zaman oluyor. Düşünmediğim zamanlarda özlüyorum. Mutlu bir çift gördüğümde onlara özenip aklıma geliyor eski eşim. Sonra özlediğim için kendime kızıyorum. Oturup yaptıklarını düşünüp kendimi doldurup tekrar nefret ediyorumbu böyle devam ediyor. İlk zamanlar çok yoğundu ama artık çok azaldı. Özlemimde öfkemde azaldı.
İnşallah tamamen biterYani oturup bana yaşattığı kötü şeyleri düşününce hemen bulup öldürmek istiyorum, bir yerlerden hakaret mesajları atmamak için çok direniyorum. Ama bu oturup düşündüğüm zaman oluyor. Düşünmediğim zamanlarda özlüyorum. Mutlu bir çift gördüğümde onlara özenip aklıma geliyor eski eşim. Sonra özlediğim için kendime kızıyorum. Oturup yaptıklarını düşünüp kendimi doldurup tekrar nefret ediyorumbu böyle devam ediyor. İlk zamanlar çok yoğundu ama artık çok azaldı. Özlemimde öfkemde azaldı.
Ben ne bidaha o Eve girerdim ne o evindeki esyalari alirdim vallaMerhaba kızlar
İçim o kadar yanıyor ki,önceki konumu bilenler bilir.Boşanma aşamasındayım.3 aydır babamın evindeyim.Bilmeyenler için özet geçiyorum 2 yıllık evliydim.Evliliğim boyunca fiziksel ve psikolojik şiddet,baskı,aşağılanma,sürekli her tartışmamızda seni boşayacağım diyen bir koca,ailesine ve arkadaşlarına benim dedikodumu yapan,zorla kürtaja mecbur bırakan bir ruh hastası bir kocam vardı.Nişanlılık döneminde beni el üstünde tutan kocam evlenince bana her eziyeti eden biri haline dönüştü.Ne hayallerle evlenmiştim.Üniversite hayalimi onun için bir kenera bırakmıştım.Size tavsiyem asla hayallerinizden ve hedeflerinizden bir erkek için vazgeçmeyin.Elin oğlu asla acımaz.Önce ayaklarınızın üstünde durun.Evlilik herkesle olmuyormuş.Haftaya salı günü eşyalarımı almaya gidecem ve mahkemem var.Onca şeye rağmen canım çok yanıyor.3 aydır görmediğim o eve gidecem ve eşyalarımı alacam.Evet dayanmam ve güçlü olmam gerekiyor.Duygusal yapım var bu beni biraz zorlayacak biliyorum ama mecburum.Onu görmek istemiyorum,ama ne yazık ki görecem tam alıştım ayaktayım derken tekrar güçsüz olmaktan korkuyorum.O eve nasıl girecem,eş kişisini görmeyi tahammül edemezken nasıl dayanacam bilmiyorum.Başından bu durum geçmiş hanımlar lütfen bana motive verin.Bana dua edin kızlar,buna çok ihtiyaçım var
Karşı taraf gruru hiç hakketmiyor emin olun.Ayrıca eşyalarımı ona bırakmak istemiyorum.mahkemede tekrar görecem neticede.Bu yoldan kaçış yok anlayacağınız.Zor olacak evet ama bu zorluklarla baş etmek zorundayım.Desteğiniz için çok teşekkür ederimBen ne bidaha o Eve girerdim ne o evindeki esyalari alirdim valla
3ay dura bildin o esyalar olmadan Noldu Simdi esyasiz ypmazmisin artik. ? Birak uzak dur kendini yine o filimlere atma, ki zaten malesef aklin dengesiz hemen kaptirirsin kendini esyalara etsinler esyalari mi düsünüyorsun Hala . bide onun sifatini görcekmissin yine simdiden aklini kaybetmeye basliyosun bile Allah askina kim kendini oralara atar kendi istegi ile? Esya deme bana
Biiiiraz daha gururama Dogru yoldasin yine birakma kendini Allah yardimcin olsun
Ne demek rica ediyorum. Ama gurur, kendimiz icindir. Ne karsi taraf Icin, nede baskasi Icin. Gurur iyidir..Karşı taraf gruru hiç hakketmiyor emin olun.Ayrıca eşyalarımı ona bırakmak istemiyorum.mahkemede tekrar görecem neticede.Bu yoldan kaçış yok anlayacağınız.Zor olacak evet ama bu zorluklarla baş etmek zorundayım.Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Kesinlikle gurur çok önemli.Zaten gururumdan dolayı boşandım.Anladım ki bir erkek için özsaygımızı yitirmemeliyiz.Ne demek rica ediyorum. Ama gurur, kendimiz icindir. Ne karsi taraf Icin, nede baskasi Icin. Gurur iyidir..
İyi akşamlar dediğiniz gibi yaşamayan anlamıyor.Evet çok kötü şeyler yaşadım,iyi şeylerde yaşadım.O evi ne emeklerle heveslerle temizledim.Biliyorum çok zorlanacam o eşyaları alırken ama güçlü ve dik durmak zorundayım.Olmayınca olmuyormuş.Allah kabul etmesin böyle merhametsiz erkeklere.Hayatta hiç bir şey unutulmuyor sadece alışılıyor.Canım çok yanıyor,durduk yere ağlıyorum be çok yoruldum artık.Biran önce atlatmak istiyorum sizede çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun inşallahİyi akşamlar bundan bir kaç ay önce aynı şeyleri buraya yazdım oradayken hissettiklerimi o evden çıktıktan sonra bende bıraktığı etkiyi, size şöyle birşey söyleyeyim kalbimin agridigini hissettim resmen , sizi birilerinin anlamasını beklemeyin burda verilen cevaplara bakmıştım da ne gerek varmış ağlamaya üzülmeye muhabbeti çok dönmüştü, biz bu evliliği yaparken onlarca hayal kurup yaptık üstüne o eve hayata düzene emek verdik hicbirsey olmazsa insan bunlara üzülüyor, hem kim demiş bosaniyorsak hiç mi mutlu anlatınız olmadı o evde hiç mi gülüp eglenmedik zannediyorlar , bunlardan daha fazlası mutsuzluk olduğu için vazgeçtik biz, o günleri hatırlayıp uzulmeniz her dolaptan eşyalarınızı alırsınız birer kabus gibi olacak geçmeyecek bu arada sadece kabul edeceksiniz olan herşeyi sindireceksiniz şimdiden geçmiş olsun
Ben iğneme kadar alacam inşallah.O adama bırakmayacağım o eşyaları.O benim hayallerimi umutlarımı bir çırpıda mahvetti.Umarım sizde kazasız belasız atlatirsiniz bu arada bnm elim varmamisti herşeyi yıkıp talan etmeye şimdi o güne dönsem perdeleri bile söker alırım bu da aklınızda olsun bitsin çıkayım diyor insan ama bitince herşey keşke bir çöp dahi birakmasaydim diyorsunuz
Eşyalarınızı almaya gideceksiniz ama bunu aleyhinize delil olarak kullanırsa ? Polis fln çağırıp tutanak tutturur mu ? Usulüne uygun alsanız, çekişmeli boşanma mi ?Merhaba kızlar
İçim o kadar yanıyor ki,önceki konumu bilenler bilir.Boşanma aşamasındayım.3 aydır babamın evindeyim.Bilmeyenler için özet geçiyorum 2 yıllık evliydim.Evliliğim boyunca fiziksel ve psikolojik şiddet,baskı,aşağılanma,sürekli her tartışmamızda seni boşayacağım diyen bir koca,ailesine ve arkadaşlarına benim dedikodumu yapan,zorla kürtaja mecbur bırakan bir ruh hastası bir kocam vardı.Nişanlılık döneminde beni el üstünde tutan kocam evlenince bana her eziyeti eden biri haline dönüştü.Ne hayallerle evlenmiştim.Üniversite hayalimi onun için bir kenera bırakmıştım.Size tavsiyem asla hayallerinizden ve hedeflerinizden bir erkek için vazgeçmeyin.Elin oğlu asla acımaz.Önce ayaklarınızın üstünde durun.Evlilik herkesle olmuyormuş.Haftaya salı günü eşyalarımı almaya gidecem ve mahkemem var.Onca şeye rağmen canım çok yanıyor.3 aydır görmediğim o eve gidecem ve eşyalarımı alacam.Evet dayanmam ve güçlü olmam gerekiyor.Duygusal yapım var bu beni biraz zorlayacak biliyorum ama mecburum.Onu görmek istemiyorum,ama ne yazık ki görecem tam alıştım ayaktayım derken tekrar güçsüz olmaktan korkuyorum.O eve nasıl girecem,eş kişisini görmeyi tahammül edemezken nasıl dayanacam bilmiyorum.Başından bu durum geçmiş hanımlar lütfen bana motive verin.Bana dua edin kızlar,buna çok ihtiyaçım var
Evet çekişmeli davayı önce karşı taraf açtı.Polis eşliğinde gidip alacağımEşyalarınızı almaya gideceksiniz ama bunu aleyhinize delil olarak kullanırsa ? Polis fln çağırıp tutanak tutturur mu ? Usulüne uygun alsanız, çekişmeli boşanma mi ?
Çekişmeli ise yakında bu duygusallıginizdan çıkacaksınız lanet okuyacaksiniz, inşallah çok yipranmassinizEvet çekişmeli davayı önce karşı taraf açtı.Polis eşliğinde gidip alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?