Bana güç verin kızlar

Geçmiş olsun kurtulmak üzeresiniz.. Güzel bir hayatınız olur umarım bundan sonra.. Tavsiyem eşyaları almaya siz değil bir yakınınız gitsin. Ben öyle yapmıştım.

Evde olmadığı zaman gitme şansınız yok mu ayrıca görünce etkilenmemeniz lazım hayat bu belki tesadüf karşınıza çıkacak yani zaten bosandiginiza göre bişeyler bitmiştir
Evde olmayacak.polis eşliğinde gideceğim.Bazen elimde olmuyor.bazı eşyalarımı kutudan bile çıkarmadım.ev alınca orda kullanırız derdim hep hayatta karşı plan yapmayacağımı anladım.Hayattı akışına bırakmak lazım.Bunu öğrendim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun kurtulmak üzeresiniz.. Güzel bir hayatınız olur umarım bundan sonra.. Tavsiyem eşyaları almaya siz değil bir yakınınız gitsin. Ben öyle yapmıştım.
Annem ve ablam almaya gitti polis eşliğinde ama benim olmam gerekiyormuş.karşı taraf hırısızlık damgası vurabilirmiş.

Bitmis iliskiye sapli kalmak tutkalli kapana yapismis bir fare gibidir.
Once size yapisir,sonrasinda uzerinizde kurur..Kurayana kadar kurtulamayacaginizi fark etmezsiniz..
Kurtulmak icin bir caba sarf ettiginizde ise asiri derecede caninizi acitir.
Peki fare ne yapar : Tutkalin bir kismini etiyle beraber kemirmek suretiyle kurtulur..

İlk zamanlar biraz cani yansada sonrasinda toparlar..Eger tutkal uzerinde kalmaya devam etseydi,fare de kopartacak cesareti gostermeseydi:Olup gidecekti..
Burada fare sensin,tutkal ise eski esin..
Tesbihde ayip olmaz,simdi bu kadina bana fare mi diyor seklinde gerilme..
Ama dikkatli okuyunca verdigim mesaji alacaksin.

Benzer bir durumu yaşadım geçen yıl ve kürtaj çok ağır bir durum hala tam atlatamadım, şunu söylemeliyim yaşadıklarımızın hepsi psikolojik ve geçiyor bazıları biraz geç geçiyor önemli olan kendine neyi layık gördüğün bunu haketmediğini bildiğin için boşanıyorsun zaten ve üzülmen çok normal ne hayallerle evleniyoruz tabi ki üzüleceksin ama güçlü olmaya çalış zaten bu süreç geçici

Teşbih örneğinizi öncelikle çok beğendim ve haklı buldum.Benimde bu yaralardan ve geçmişten kurtulmam için çabalmam gerekiyor.Başaracağıma inanıyorum sadece biraz zaman gerekiyor çünkü yaşadıklarım gerçekten kolay değildi.Kocam bende çok hasarlar bıraktı.Geçeçek biliyorum ama ben artık çok yoruldum.22 yaşındayım ve bazen bu kadarı çok fazla geliyor.ama her şeye rağmen asla pes etmeyeceğim.Ne kadarda düşsem bir o kadarda kalkmasını bilecem.Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Zararın bir yerinden dönmüşsünüz artık daha düşünerek adım alacağınızı düşünüyorum. Buda geçecek güçlü olmaya çalışın duygusal biri için bu söylediklerim zordur ama cok daha zorunu yaşamışsınız zaten bunu da asacaksınız inanın. Sevgiler

Sizin adınızada çok üzüldüm.Gerçekten kürtaj günü hayatımın en berbat günüydü.Canım yana yana o masaya yattım.Allah kabul etmesin İnşallah o adi olacak kocaya

Hıh benim konum çok iyi anlıyorum seni. 2 hafta sonra boşanalı 1 yıl olacak. Bende 15 ay evli kalıp fiziksel psikolojik ekonomik şiddet nedenleriyle boşanmak zorunda kaldım. Dayak yediğin evle niye duygusal bağ kuruyorsun diyenler açık ve net yaşamadıkları için söylüyorlar. Aman kimse de yaşamasın da anlamak zorunda kalmasın. Ben evi terk ettikten 15 gün sonra eşyalarımı toplamaya gittim. Yine de gideceğim gece sabaha kadar uyumamıştım. Eşyalarımı toplarken sürekli telefonla taciz ettiler( onlarınkini almayalım azarlar vermeyelim diye) o yüzden her şeyimi alamadım. Büyük bir kısmını da çöpe attım ona üzülüyorum her şeyim yepyeniydi. Boşanırken tek kuruş almadığım halde kendime ait olan şeyleri alırken bile burnumdan getirmişlerdi. Allah’a havale ettim hepsini. İnsan sadece güzel şeyler yaşadığı yerle duygusal bağ kurmuyor maalesef. Kötü anıların yaşandığı yerle de bağın oluyor. Kötü bir bağ. Aklına geldikçe içine sıkıntılar giren, zaman zaman o anları yaşıyormuş gibi hissettiren iğrenç bir hal. Hala aklıma gelince kötü olurum, hala o mahalleden asla geçmem. Tabi birde hayaller kurarak kurduğun yuvanın dağılışı insanı üzüyor. Ben eşyalarımı toplarken çok ağlamıştım. Anneme bakıp daha çok ağlamıştım. Ne hallerle almıştık hep aklıma onlar gelmişti. Zor şeyler zor süreçler ama her şeyi bitiyor, geçiyor. Geçen sene ramazanın ilk haftasıydı bunları yaşarken. Bak bir yıl bitmiş bile. Allah yardımcın olsun inşallah

Kesinlikle.şuan çok daha olgun ve tecrübeliyim çok şükür bundan sonraki hayatımda daha dikkatli olacağım.Evet zor ama başarmak ve üstesinden gelmek zorundayım.Umarım en yakın zamanda atlatırım.Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Daha çok gençsiniz üniversite için hayal değil yeniden baslayabilirsiniz herşeye

Öncelikle geçmiş olsun.evet benzer şeyler yaşamışız.Benimde zoruma giden ne hayallerle aldığım heves ettiğim eşyaları toplamaya gitmem olacak.Bana çok kötü şeyler yaşatmasına rağmen canım acıyor.Elimde değil çok duygusal bir insanım.Umarım bende en yakın zamanda atlatabilirim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Ben olsam eşya falan almaya gitmezdim
Madem kötü olacaksın
Söyle annene tarif et ne var ne yoksa o gidip alsın
Ya da alma eşyaları ne yapacaksın
Yeni giysiler alırsın
Yeni başlangıçlar olur

Geçmiş olsun
Bol şans

Ben Ex es iste iken butun esyalarimi nakliyecileri getirtip ailemle birlikte almistim. Karsilasmak istemiyordum. En dogrusu bu sekilde olur diye dusunmustum. Sonradan zaten alma olasiligim olmayacakti. Vermezdi. Esya icin mahkemelerde ugrasmamis oldum.

Annem ve ablam polis eşliğinde gitttiler ama karşı taraf hırsızlık damgası vurabilirmiş benimde olmam gerekiyormuş.İnanın eşyalarımı o adama bırakmak istemiyorum hak etmiyor.

Bende karşılaşmayacağım polisler o esnada o kişiyi uzaklaştırıyor.Sadece o eve girmem bana acı verecek.

Bende karşılaşmayacağım polisler o esnada o kişiyi uzaklaştırıyor.Sadece o eve girmem bana acı verecek.
Esyalar tasinirken ben de salona gidip cok aglamistim halbuki siddet neticesinde bitirmistim evliligimi. Ama yine de insanin tum hayalleri suya dusuyor ya o cok acitiyor. Yasamayan bu hissi anlayamaz. Dolayisiyla ben, sizi iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…