- 28 Kasım 2010
- 42.371
- 140.714
- 798
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Yeteri kadar mola verildiğinde sorunsuz devam eder elbetteYine 8 saat çalışmış oluyo
Allahım gönlüne göre versin inşallah.3 gün tatil yok 2 gün var ama memur olmayı isterim
Dayanmaya zorlayın kendinizi. Yaparim deyip baslayin olmazsa en azindan deneyimim var dersiniz baska iş basvurusunda.Evet 23 yasindayim ama hiç çalışmadığım için çok endiseliyim ve malesef herkes 8 saat çalışırken ben 12 saat ile başlayacağım en çok gözümü bu korkutuyor kalite kontrol yapacakmışım nasıl birşey onu da bilmiyorum
Evet var yol yemek de onlara aitBence 4 gun oldgu icin calisabikirsiniz maasda fena degil yol yemek falan varsa baslayin 5 gun degil ust uste olarak 4 gun sonrasi iki gun tatil bence gayet iyi alisir yaparsiniz molalari falanda vardir illaki
Daha ne istiyorsun desem linç gelir mi acaba? Devlet memura yol ve yemek vermiyor mesela, kilometrelerce yol yapanlar var. Haftada dört gün, asgari ücretin şu an üstünde ve artacak maaş… 12 gün diye gözünde büyütme. Hele başla, maaşın yatınca memnun olacaksın bak gör. Planlarını inşallah gerçekleştirirsin, her şey gönlünce olsunEvet var yol yemek de onlara ait
Dün konu açtım ama taşınmış ben ise girdim sabah 8 de başlayıp akşam 8 de iş bitiş saati 4 gün çalışıp iki gün tatil yapacağım günlük 12 saat çalışacağım ve 6 bin küsür kadar şimdilik maaş alacağım sonra artacak dediler hiç böyle çalışan varmı aranızda günlük 12 saat ?uzun süredir iş arıyorum ve hiç çalışmadım gözüm korktu yapabilirmiyim diye ama bir yerden başlamak gerekiyor? Fabrikada çalışan var mı aranızda bana destek olurmusunuz? Endişelerim var yapabilirmiyim kime sorsam başta çok zorlanirsin alisirsin diyorlar kimisi de 12 saat çok uzun diyor 2 sene sonra ortaöğretim kpss ye gireceğim açıktan da üniversite okumayı düşünüyorum bir yerlerden hayata tutunmaya çabalıyorum güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Ben de iş arama sürecinde şahit oldum. Bi çok sektörde çalışma süresi uzun olabiliyor maalesef. Saat 8.30 akşam 18.30 çoğunlukla ve haftanım 6 günü. Sizin 2 saat daha fazla ama 2 gün tatil bence iyi :/ kolay gelsin.Dün konu açtım ama taşınmış ben ise girdim sabah 8 de başlayıp akşam 8 de iş bitiş saati 4 gün çalışıp iki gün tatil yapacağım günlük 12 saat çalışacağım ve 6 bin küsür kadar şimdilik maaş alacağım sonra artacak dediler hiç böyle çalışan varmı aranızda günlük 12 saat ?uzun süredir iş arıyorum ve hiç çalışmadım gözüm korktu yapabilirmiyim diye ama bir yerden başlamak gerekiyor? Fabrikada çalışan var mı aranızda bana destek olurmusunuz? Endişelerim var yapabilirmiyim kime sorsam başta çok zorlanirsin alisirsin diyorlar kimisi de 12 saat çok uzun diyor 2 sene sonra ortaöğretim kpss ye gireceğim açıktan da üniversite okumayı düşünüyorum bir yerlerden hayata tutunmaya çabalıyorum güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Devlet kurumlari zaten bir kisinin isini uc kisinin yapacagi kadar amca dayi oglu koylusu hisim akrabasi vs ile dolu zaten.3 gün tatil yok 2 gün var ama memur olmayı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?