Bana güzel seyler söyleyin 😥

Ayda 300 saatten fazla çalışmışlığım iki üç gün eve uğramamışlığım var. Çalışmak kolay değil. Kafanız dağılacak. Fabrika işinin en iyi tarafı bu, el emeği ama yorgunluktan evdeki sıkıntılara odaklanmazsınız. Kalan iki günde kurslara katılın kendinizi geliştirin bir meslek öğrenin lütfen

Dayanmaya zorlayın kendinizi. Yaparim deyip baslayin olmazsa en azindan deneyimim var dersiniz baska iş basvurusunda.

Bence 4 gun oldgu icin calisabikirsiniz maasda fena degil yol yemek falan varsa baslayin 5 gun degil ust uste olarak 4 gun sonrasi iki gun tatil bence gayet iyi alisir yaparsiniz molalari falanda vardir illaki

Evet var yol yemek de onlara ait
Daha ne istiyorsun desem linç gelir mi acaba? Devlet memura yol ve yemek vermiyor mesela, kilometrelerce yol yapanlar var. Haftada dört gün, asgari ücretin şu an üstünde ve artacak maaş… 12 gün diye gözünde büyütme. Hele başla, maaşın yatınca memnun olacaksın bak gör. Planlarını inşallah gerçekleştirirsin, her şey gönlünce olsun

nolursa olsun dayanmalisn bu ise tutunmalisj sartlari agirda olsa yani uzun zamandir is ariyordun bulmussun surekli bi cikis kapisi diyordun bulmusken birakma. Daha once calismadim demissin onceki konularinda sanki baban yuzunden hep biyerlerde calistgdn bahsetmistin yanlis hatirlamiyorsam ama dayan alisirsin baska is bulmadan cikma

Seni biliyorum konularını okudum. Çalış sabret,ne kadar zor olsa de kendi ayakların üzerinde durmuş olursun. Tebrik ederim seni. Biraz yorulacaksın ama alışacaksın. İlk maaşını aldığında kendini daha iyi hissedeceksin.

Ben güya memurum ama 13 saate eve giriyorum market vs uğramam bile eskiden birde kasa kuyruğu vardı bosver alışırsın maaş alınca vitamin al c vit dinç hissettirir eczane yardımcı olur herkesin şartı başka işte, sağlık olsun hepsi olur eskiden uyumadan ise gidebilirdim su an bitik durumdayım o memurluktan vazgeçeceğim

2 gün izin arayipta bulamayacağın birsey bosver öbür türlü 8 saat arti mesai hem günü yiyecek hem izin tek olacak ama 2 gün izin çok kıymetli

senelerce sabah 8 akşam 9 çalıştım ... sık sık gece 12 ye kadar mesaiye kaldım üstelik bu ctesi de dahil oldu.
çoğu insan ortalama 8-7 arası çalışıyor üstelik tek pazar tatilleri var belki ctesi de yarım gün mutlaka çalışıyor ,yani herkes nasıl yapıyorsa sizde yapabilirsiniz. hiç çalışmadığınız için endişeniz normal ilk 1 hafta zorlanırsınız ama sonra alışırsınız merak etmeyin...

Ben de iş arama sürecinde şahit oldum. Bi çok sektörde çalışma süresi uzun olabiliyor maalesef. Saat 8.30 akşam 18.30 çoğunlukla ve haftanım 6 günü. Sizin 2 saat daha fazla ama 2 gün tatil bence iyi :/ kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…