Bana güzel seyler söyleyin 😥

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
Dün konu açtım ama taşınmış ben ise girdim sabah 8 de başlayıp akşam 8 de iş bitiş saati 4 gün çalışıp iki gün tatil yapacağım günlük 12 saat çalışacağım ve 6 bin küsür kadar şimdilik maaş alacağım sonra artacak dediler hiç böyle çalışan varmı aranızda günlük 12 saat ?uzun süredir iş arıyorum ve hiç çalışmadım gözüm korktu yapabilirmiyim diye ama bir yerden başlamak gerekiyor? Fabrikada çalışan var mı aranızda bana destek olurmusunuz? Endişelerim var yapabilirmiyim kime sorsam başta çok zorlanirsin alisirsin diyorlar kimisi de 12 saat çok uzun diyor 2 sene sonra ortaöğretim kpss ye gireceğim açıktan da üniversite okumayı düşünüyorum bir yerlerden hayata tutunmaya çabalıyorum güzel yorumlarınıza ihtiyacım var 😕

Dün konu açtım ama taşınmış ben ise girdim sabah 8 de başlayıp akşam 8 de iş bitiş saati 4 gün çalışıp iki gün tatil yapacağım günlük 12 saat çalışacağım ve 6 bin küsür kadar şimdilik maaş alacağım sonra artacak dediler hiç böyle çalışan varmı aranızda günlük 12 saat ?uzun süredir iş arıyorum ve hiç çalışmadım gözüm korktu yapabilirmiyim diye ama bir yerden başlamak gerekiyor? Fabrikada çalışan var mı aranızda bana destek olurmusunuz? Endişelerim var yapabilirmiyim kime sorsam başta çok zorlanirsin alisirsin diyorlar kimisi de 12 saat çok uzun diyor 2 sene sonra ortaöğretim kpss ye gireceğim açıktan da üniversite okumayı düşünüyorum bir yerlerden hayata tutunmaya çabalıyorum güzel yorumlarınıza ihtiyacım var 😕
Hiç çalışmadıysan bugüne kadar,elbet zorlanırsın bu 12 saat değil 6 saat bile olsa. Baktın olmuyor çıkarsın. Seni biliyorum geçmiş konularını da biliyorum. Birşeyler istiyorsan sabret.

13 yaşımda fabrikaya başladım uzun bir süre çalıştım. Hayatın zor zamanlari da olabilir bunları aşacak gücü kendinizde bulun. Artık küçük değilsiniz yaparsınız.

Uzun zamandir is ariyordunuz ailenizde bazi sikintilar vardi hatirladigim kadariyla. Bence bu is size ilac gibi gelecek. Evet basta zorlanirsiniz ama alisirsiniz hem orda bir cevrede edinirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun .
O kadar çok endişem var ki ne yapacagim konusunda

13 yaşımda fabrikaya başladım uzun bir süre çalıştım. Hayatın zor zamanlari da olabilir bunları aşacak gücü kendinizde bulun. Artık küçük değilsiniz yaparsınız.
Evet 23 yasindayim ama hiç çalışmadığım için çok endiseliyim ve malesef herkes 8 saat çalışırken ben 12 saat ile başlayacağım en çok gözümü bu korkutuyor kalite kontrol yapacakmışım nasıl birşey onu da bilmiyorum

Kamuda da günlük mesai 9 saat. Bir saati öğlen arası oluyor. Sizin de makul dinlenme aralarınız varsa denenebilir. 4 gün çalışıp iki gün tatil yapacağım demişsiniz ki aslında haftada üç gün tatiliniz oluyor. Dinlenmek için fırsatınız olur bence.

Ben hukuk bürosunda günde 10 saat çalışıyordum ve bütün gün adliye, noter, icra dairelerine koşturuyordum. Akşam eve döndüğümde saat 9 olurdu ve patates gibi yığılır kalırdım. Özelde her yer böyle. Bu sebepten iş bırakmayın, aile ortamınızdan uzaklaşmak için bu özveride bulunmaya mecbursunuz.

Destek alıyor musun psikolojik? Her gün sürekli bir şeylerden istisnasız şikayet ediyorsun sürekli memnuniyetsizsin sürekli mutsuzsun ben artık destek almanı tavsiye ediyorum almıyorsan eğer

Kamuda çalışmayan kimse genelde 8 saatten az çalışmaz zaten.
Özel şirkette muhasebeciyim.
Sabah 8:30 akşam 18:30
hafta sonu tatil
Öglen arası da yok üstelik şirkete geliyor yemekler.
Olsa da ara zaten nereye çıkacagım burada çarşıya felan uzak.
Sizin de çalışma gününüz 4 geri 3 gün kocaman bir tatil.
Bol bol dinlenirsiniz.

Her gün 12 saat olsa zor olur diyecektim ama normal mesaili çalışma düzenine uygun olarak 12 saat çalışma 3 gün tatil düzeni gayet makul. Maaşınız da asgari ücrete göre artar yıl başında. Hayırlısı olsun,fabrika işi kolaydır. İşinşzi yapın geçin,topluluğun içinde dikkat çekmemeye ve sohbet ortamı oluşturmamaya dikkat edin yeterli.

4 Gün çalışıp 2 gün tatil nasıl oluyor ? Haftada 7 gün var.Ben mimarım sabah 8.30 akşam 19 çalışıyorum haftada 2 gün tatil var sizin 3 gün ise iyiymiş bence hem fabrika işinde benimki gibi çok beyin yoracak bişey de olmaz

4 Gün çalışıp 2 gün tatil nasıl oluyor ? Haftada 7 gün var.Ben mimarım sabah 8.30 akşam 19 çalışıyorum haftada 2 gün tatil var sizin 3 gün ise iyiymiş bence hem fabrika işinde benimki gibi çok beyin yoracak bişey de olmaz
Pazartesi salı çarşamba perşembe: çalışma
Cuma cumartesi: tatil
Pazar tekrar 4 günlük döngü başlıyor
Böyle anladım

Her gün 12 saat olsa zor olur diyecektim ama normal mesaili çalışma düzenine uygun olarak 12 saat çalışma 3 gün tatil düzeni gayet makul. Maaşınız da asgari ücrete göre artar yıl başında. Hayırlısı olsun,fabrika işi kolaydır. İşinşzi yapın geçin,topluluğun içinde dikkat çekmemeye ve sohbet ortamı oluşturmamaya dikkat edin yeterli.
3 gün değil 2 gün tatil haftaya göre hesaplanmiyor devamlı süre 4 gün iş 2 gün tatil diye tekrar ediyor şimdilik vardiya yok

Kamuda çalışmayan kimse genelde 8 saatten az çalışmaz zaten.
Özel şirkette muhasebeciyim.
Sabah 8:30 akşam 18:30
hafta sonu tatil
Öglen arası da yok üstelik şirkete geliyor yemekler.
Olsa da ara zaten nereye çıkacagım burada çarşıya felan uzak.
Sizin de çalışma gününüz 4 geri 3 gün kocaman bir tatil.
Bol bol dinlenirsiniz.
3 gün tatil yok 2 gün var ama memur olmayı isterim 😪😏

Destek alıyor musun psikolojik? Her gün sürekli bir şeylerden istisnasız şikayet ediyorsun sürekli memnuniyetsizsin sürekli mutsuzsun ben artık destek almanı tavsiye ediyorum almıyorsan eğer
destek elbette ki alıyorum yaşadıklarımdan dolayı ama burada memnuniyetsiz birşey yazdigimi göremiyorum endişemden bahsettim

3 gün değil 2 gün tatil haftaya göre hesaplanmiyor devamlı süre 4 gün iş 2 gün tatil diye tekrar ediyor şimdilik vardiya yok
İzin gününüz sürekli değişiyor işte onu demek istiyorum,fabrikalarda öyle hesaplıyoruz biz 5 gün değil 4 gün çalışma yapıyorsunuz,haftalık saat doldurulduğu için de izne gönderiliyorsunuz.

Bende 8 de çıkıp akşam 7.30 da evde oluyordum eve yakınsa yol yoksa tamam yolda uzaksa zor olur bu şekilde çalışırken oğlumda vardı onuda kucağımda otobüsle kreşe taşıyordum

Back
X