- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi abiyekuzu26
30 yaş daha gencecik ve en güzel zamanlar sizin de dediğiniz gibi. Tamam her dakika dertleşecek bir dost bulamayabilirsiniz ama sosyal aktiviteler ve yeni arkadaşlıklarla vaktinizi doldurabilirsiniz. İstanbulda olsaydınız sizin yaşınıza yaşam tarzınıza uygun çok keyifli topluluklar önerebilirdim sosyalleşmek ve yeni insanlarla tanışmak için. Ankarada bu tarz başka topluluklar varsa da ben bilmiyorum ama illaki Rotary ile Lions vardır semtinizde.Büyük şehirlerde hemen hemen her semtin küçük şehirlerde de şehrin mutlaka bir klübü oluyor çünkü. Bence instagramdan semtinizdeki bu klüplerle iletişime geçin. Deneme üyesi olun. Genelde düzenli toplantılar, tadım, eğitim vs. Tarzı keyifli olabilecek aktiviteler, yardım etkinlikleri gibi keyif alabileceğiniz organizasyonları olur. Yeni üyelere de çok cana yakın yaklaşırlar. Yalnızlık çekmez, sosyal çevrenizi geliştirirsiniz. En azından günlerinizi farklı aktivitelerle doldurmuş olursunuz.
Edit: Son mesajınızı şimdi gördüm. Şimdiye kadar sadece psikolog desteği aldıysanız ve fayda göremiyorsanız mutlaka bir psikiyatristle de görüşün. Depresyonda ilaç candır bence. Yeni nesil antidepresanlar kesinlikle şehir efsanelerinde iddia edildiği gibi insanı mala çevirip uyuşturmuyor. Serotonin salınımını arttırıp daha mutlu ve aktif olmanızı sağlıyor sadece.
Edit: Son mesajınızı şimdi gördüm. Şimdiye kadar sadece psikolog desteği aldıysanız ve fayda göremiyorsanız mutlaka bir psikiyatristle de görüşün. Depresyonda ilaç candır bence. Yeni nesil antidepresanlar kesinlikle şehir efsanelerinde iddia edildiği gibi insanı mala çevirip uyuşturmuyor. Serotonin salınımını arttırıp daha mutlu ve aktif olmanızı sağlıyor sadece.