kızlar izmirden istanbula yeni taşındım . bu programa başvurdum aradıkları gün işe başladım gidemedim snra tekrar aradılar izin alamazmısınız falan diye hayır dedim ama arayan kız biraz ısrarcı gibiydi bi durum olursa işten cıkma izin alma falan bu no dan ara mutlaka dedi. acaba fazla talepmi yokki yarışmaya gerçi başvurumdan 2 ay snra aradılar beni. işimdedende pek memnun değilim aslında iama işsiz kalamam ailem falan yok yanımda kuzenmle kalıyorum. ne yapsam bilemedim çokta istiyorum aslında değişik bi deneyim olurdu.
ay nefret ediyorum bu programdan ,denk gelince degisiyorum hemen. Vaktin yoksa katilma bence.
yaa bide katilip birinci olursan 10 bin tl
ben rezil ettirme derken olduğundan farklı giyineceksin ünlü olmaya gideceksin falan demiyorum zaten.Arada bir bakıyorum programa kız gayet de güzel giyinmiş,juridekiler o kadar iğrenç yorumlar yapıyolar ki kızın kişiliğinden giriyorlar yaptığı işten çıkıyorlar.Resmen hakaretler havada uçuşuyor.Hele bazen kalkıyorlar kızın elbisesinin orasını kıvırıyorlar burasını kesiyorlar bilmem ne.Zaten dikkat edersen dişlerini geçirebilecek tiptekilere yapıyorlar onları.Biraz dişli birinin gidipte eteğini kıvırma elbisesini kesme gibi bişey yapabildiklerini ben görmedim.Zaten şov amaçlı yapılıyor bunlar kimse seni düşünmez orda.Valla sen bilirsin kalkıp da normalde sokakta gördüğün biri söylese ağzının payını vereceğin lafları sırf o programda ünlü birileri söyleyince tiz bir sesle teşekkür ederim diyebileceksen git.Ama bunu kaldıramıyacaksan hiç de izin alıp oralarda harcama zamanını,işini de tehlikeye atma.okadarda katı bakmıyorum ben yaa rezil olmak falan. rezil edenler vardır tabi olduğundan farklı görünmeye çalısanlar ünlü olmaya calısanlar falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?