bana herşey yakışır programından arayıp duruyorlar, kararsızım ne yapsam?

plastica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
202
27
48
İstanbul
kızlar izmirden istanbula yeni taşındım . bu programa başvurdum aradıkları gün işe başladım gidemedim snra tekrar aradılar izin alamazmısınız falan diye hayır dedim ama arayan kız biraz ısrarcı gibiydi bi durum olursa işten cıkma izin alma falan bu no dan ara mutlaka dedi. acaba fazla talepmi yokki yarışmaya gerçi başvurumdan 2 ay snra aradılar beni. işimdedende pek memnun değilim aslında iama işsiz kalamam ailem falan yok yanımda kuzenmle kalıyorum. ne yapsam bilemedim çokta istiyorum aslında değişik bi deneyim olurdu.

bence gitmelisin,sabah mı gidiliyor ki canım.çekim birgündemi oluyor?

işinizden memnun değilsiniz de, işten ayrılmayı göze alıyor musunuz?
çekimler günler sürer, işinize yeni girmişsiniz zaten problem olur
bizimlasın dediklerine ekmek vermiyorlar

Son düzenleme:
ay nefret ediyorum bu programdan ,denk gelince degisiyorum hemen. Vaktin yoksa katilma bence.

Bence gitme herkesin zevki tabi ki ama o program nasıl reyting alıyorda devam ediyor hiç anlam veremiyorum:)

o işe ihtiyacınız varmış,yeni işe başlamıssınız izin alsanız göze batar hiç bulaşmayın bence zaten hiç sevmiyorum o programı.

o programı ben de hıc begenmıyorum .
zaten "bugun ne gıysem" basladıktan sonra o programın
papucu da dama atıldı .

ay nefret ediyorum bu programdan ,denk gelince degisiyorum hemen. Vaktin yoksa katilma bence.

Aynen ben de. Katilanlar da hep unlu olmaya calisan insanlar.

Bosver guzelim bunlar bos isler.

durmadan aradiklarina gore katilim istenilen yogunlukta degil sanirim.

yaa bide katilip birinci olursan 10 bin tl

aynnn iştee önemli olanda o bende sevmiyorum ya ama parayada ihtiyacım var. çekımler 5 günde bitiyomuş. daha bir hafta oldu işe başlayalı kim 5 gün izin verirki. saolsunlar iştedede canımı cıkarıyolar hayattan sogudum

sana herşey yakışıyorsa git :) izin alırsın nedenini söyleyince izin verirler :) katılırsan haberimiz olsun ona göre :)

işten izin alabilrsen katıl canım farklı bir deneyim olur sana ama izin alamazsan katılma bir yarışma için işinden olma.malum bu zamanda iş bulmak kolay değil

ben olsaydım gitmezdim,kendini rezil ettirme bence.Ayrıca onlar sana sabah gel derler,izin alırsın gidersin orada saatlerce beklersin akşama kadar.Gün sonunda bugün git yarın gel bile diyebilirler.Böyle bişey için işini tehlikeye atma bence.Madem işe ihtiyacın varmış ve izin alamıyormuşsun.

okadarda katı bakmıyorum ben yaa rezil olmak falan. rezil edenler vardır tabi olduğundan farklı görünmeye çalısanlar ünlü olmaya calısanlar falan.

okadarda katı bakmıyorum ben yaa rezil olmak falan. rezil edenler vardır tabi olduğundan farklı görünmeye çalısanlar ünlü olmaya calısanlar falan.
ben rezil ettirme derken olduğundan farklı giyineceksin ünlü olmaya gideceksin falan demiyorum zaten.Arada bir bakıyorum programa kız gayet de güzel giyinmiş,juridekiler o kadar iğrenç yorumlar yapıyolar ki kızın kişiliğinden giriyorlar yaptığı işten çıkıyorlar.Resmen hakaretler havada uçuşuyor.Hele bazen kalkıyorlar kızın elbisesinin orasını kıvırıyorlar burasını kesiyorlar bilmem ne.Zaten dikkat edersen dişlerini geçirebilecek tiptekilere yapıyorlar onları.Biraz dişli birinin gidipte eteğini kıvırma elbisesini kesme gibi bişey yapabildiklerini ben görmedim.Zaten şov amaçlı yapılıyor bunlar kimse seni düşünmez orda.Valla sen bilirsin kalkıp da normalde sokakta gördüğün biri söylese ağzının payını vereceğin lafları sırf o programda ünlü birileri söyleyince tiz bir sesle teşekkür ederim diyebileceksen git.Ama bunu kaldıramıyacaksan hiç de izin alıp oralarda harcama zamanını,işini de tehlikeye atma.

yiepppppp pardon ya ben bu programı ivana sert in falan olduğu programla karıştırdım o değilmiş galiba.Yazdığım mesajları o program için yazmıştım.

yeni işe başladığın hangi patron personeline 5 gün çekim izni verir..
git çekimini yap,uğurlar olsun der yani...

elzem bişey değil..

Gidip 3 puan vereceksen hiç gitme bence
İşte bulmuşsun işten çıkarıldığında tekrar iş bulma ihtimalinide göze al ve kararını ver derim

Ben olsam gıderdım , ya 10 bin tl kazanırsan bu sans meselesi sonucta fırsatta ayagına gelmıs.
Ayrıca ben programı ızlıyorum gayette guzel en azından ıvana sertmıdır nedır ordakıler gb ınsanları aşağılamıyorlar salak salak yorum yapmıyorlar .
Heyecanlı ve eglencelı bır program kaldıkı ısın ucunda para var
Yarışma ıcın ızın ıstedıgını soyle verırılerse katıl vermezlersede nasip dersın artık.hem aklındada kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…