bana herşey yakışır programından arayıp duruyorlar, kararsızım ne yapsam?

bence once arastir, internetten bak, acaba 1. olup ta hic 10bin verdikleri olmus mu? mutlaka internette yazmislardir...oraya gidince cekimler nasil oluyor, sabahtan aksama kadar surunduruyorlar mi yoksa hersey planli programli mi...eger ciddi guzel giyindigini ve 1.olabilecegini dusunuosan ve gercekten o odulu veriyorlarsa katil tabi

Sen ne kadar güzel giyinsende puanlamayı diğer yarışmacılar yaptığı için çirkeflik yapıp puan kırıyorlar. Herkese çok güzel olmuşsun canım diyip yüzlerine gülüp sonra arkalarından 1 puan veririm diyosan katıl valla. O zaman alabilirsin 10.000tl yi ben parayı verirler diye düşünüyorum. Çünkü 5 günlük reklam giderinin tek maliyeti, yarışmacılara verilen giyim bütçesiyle 10000tl onuda ödeyemeyeceklerse yuh, ama kazanacağına güvenip işi bırakman zor durumda bırakabilir seni

showdakı olsa hayatta gıtmem ben yaa. o gerçekten cok kotu bu kanal d dekı sankı daha düzeyli kendı halınde bi programmıs gıbı gelıo bana hemde eglencelı 1 kere ızledım gercı işssiz kaldıgım donem:d gittim müdüre çıtlattım ama daha yenı baslamısım adam dogal olarak mantıklımı sence bu dedı bana.d bende bişe dıyemedım bu iştede bi gelecek görmüyorum açıkcası ama riske atamıyorum işte kazanamamakda var ve istanbulda iş bulmak değilde aramak cok zor izimir gibi değil iş görüşmelerine gıtmek zulum .ahhh ahhhhh keske kazanacagımı bılsem 10000 le hemen kendı evıme cıkarım sonra bi iş mutlaka bulurum. kazanamazsamda afedersnız kızlar resmen g.t olurum .=))))

Bu programı ilk çıktığı zamanlarda izlemiştim kabul ediyorum.
Ama daha sonradan cıvıttı. Bizim semte de çok aşırı geliyorlar.
Hatta dün denk geldim. Kızın biri kırmızı elbise giymişti. Çok güzeldi misal beğenmiştim.
Diğer yarışmacı o kadar kıskandı ki neresine çamur atacağını şaşırdı en sonunda yarışmacılar içinde benden güzel fizikli yok bile dedi
Verdikleri puanlar zaten fesatlıklarından şaka gibi dedirten cinsten.
Ben olsam katılmazdım şahsen. Hele ki bu devirde iş bulmak zorken, kıytırık bir yarışma için patronla papaz olma pahasına.
He belki şansın yaver gider alırsın parayı ama ben kazanların torpilli olduğunu düşünüyorum.

Para için ilk etapta düşünüyorsanız bence gitmeyin.Hem 1.liğin garantisi yok hem de bu tarz yarışmalarda kazanılan para hemen o dakika verilmiyor.Kimi yarışmalarda 2 sene kiminde 1 sene içinde ödenecek ibaresi var.Şu kutu açma yarışmasında bile 6 ay sonra hala paralarını alamamış insanlar vardı, bence verdikleri de temsili çek, hemen bankaya gidilip alınacak cinsten değil.Ayrıca şans oyunlarından çıkan paranın dahi vergisi, kesintisi oluyor, bu tarz yarışmalardan gelen paranın da olacaktır kesintisi.

Velevki birinci oldunuz, on bin lira için onca zaman beklemek yerine o zamanı çalışarak geçirip aynı parayı da o süre içinde risksiz kazanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ha eğlence olsun, televizyona çıkayım derseniz o kısmı bilemem.
Şimdiden katılırsanız iyi eğlenceler dilerim.

teşekkürler kızlar gerçekten yorumlarınız çok değerli. işte öyle çok bunaldımki aslında kaçış yolu gibi gördüm.

Bence katıl yaa...
Çok eğlenceli olacağını düşünüyorum... Katılırsanda ne olursa olsun herkese 3 puan ver :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…