Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen öyle bende de hata var şaka bile olsa o şakayı yapamaz bana. duygusal baktım mantıkla hareket edemedim. Kendime de en çok bu yüzden kızıyorum.
Benim işte yaşamadığımı falan düşünmüş ilk başta sonra bana yakınlaştığımız zaman korktum bir olursa üzülür müyüm farklı mı düşünür falan diye o anda da biraz alkollüydüm. Ben dedimki o an söylemem dedim ama çok gerildim hem istedim arzuladım hem de sonrası ne olur diye düşündüm sadece üstümüzde bir şeyler varken bir şeyler oldu sonrasında ileri gittik öyle oldu. sonrada onları dedi.

Borsa, zeka işidir ve aynı zamanda risklidir de. Bu kişide ne zeka var, ne de risk alabilecek kapasite.

İnsanlar ya meslekleri o olduğu için borsayla ilgileniyor ya da başka bir meslekleri var ama yatırım amaçlı borsayla ilgileniyor.

Bir insanın dediği her şey baştan sona yalan olabilir mi? Oluyormuş. Adam iki ayaklı yalan olmuş.

Adam iş beğenmiyor değil, işler onu beğenmiyor.

Öf her mesajın up uzun kısaca derdini anlatamiyor musun?
Haklısın ya kusura bakma detaya çok giriyorum bende sevmiyorum bu huyumu. Durumu daha iyi anlayın diye böyle uzun uzun yazıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Yaptığım hareketlerden utanıyorum. Her ne kadar saçma sapan duygusallıktan yapmış olsamda o hareketleri. Böyle sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun ofsaytsın bencilsin vs vs laflarını hak etmedim. Onunda illa oldu bu tür hareketleri zaten şakalardan belli değil mi? sKendi yaptıklarına bakmıyor beni yargılıyor.

Ben bunu söyledim hani çalışırsan da bakarsın yine falan diye. Ailem gibi sende anlamıyorsun çalışırken bakmaya çalıştım iki dk elime telefon alamadım. Piyasa ani değişiyor falan dedi. Hatta müşteri hizmetleri gibi bir iş arıyorum başvurdum mülakattan geçtim sınavdan geçemedim dedi ne istiyorlarsa saçma sapan sorular sormuşlar sende yapamazdın falan dedi. Olsaydı evden çalışırdım aynı zamanda borsayı da takip ederim bir köşeden falanda demişti.

Hele de erkekler böyle uzun uzun yazdığınız şeyleri asla okumuyor kısaca küfürünü er geç

Muhtemelen 10 lafından 9u yalan işsiz güçsüz serserinin teki sizinle sadece takılmak istemiş, hatta sadece seks muhtemelen. Sizin çabanızla sözde ilişkiniz biraz uzamış. En sonunda da bilerek kırıcı olmuş ve bağları koparmış işe yaramaz. Geçmiş olsun

Evet evlenmek istiyorum o ayrı. Değer vermiyor değildi böyle değildik onunla zaman geçirirken Hiç ilgi alaka olmasa bende farklı düşünürdüm. Aslında sonradan olan hergün konuşsakta sanki bir sıcak bir soğuk yapıyor gibiydi.
Şu kadar diyeyim ben son görüşmelerimizde evet oluyoruz diyordum. Yani olduk artık o da seviyor diyordum. Ama aslında o içten içe soğumuş sonrada patladı işte. Halbuki ben öyleyim demiştim ona ben sabrederim sabrederim bi anda patlarım diye başka bir arkadaşım mevzusunda. O bana böyle yaptı mesedla

32 yasinda once is hayatinizini rayina koyup ondan sonra iliski hayatiniza odaklanmanizi oneririm, su haliyle siz düştüğünüz bosluk sebebiyle boyle sacma sapan insanlarin pesinde perisan olmaya devam edeceksiniz.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Hele de erkekler böyle uzun uzun yazdığınız şeyleri asla okumuyor kısaca küfürünü er geç
yok okudu ve o da uzun uzun değmeyeceğimi haketmediğimi benim le ilgili farklı düşündüğünü benim gibi onunda hayal kırıklığına uğradığını ama beni tanıdığını söyledi aşağıladı işte mesajım koymuş demek ki. halbuki hakaret faslanda yoktu

Borsayla ilgilenmesi için bir gelirinin olması lazım, onda o yok. Ben de borsayla ilgileniyorum, yatırımlarım var. Ama çalışıyorum da.

O adam kadar boş beleş birine hiç rastlamamıştım, bir insanın dünyaya , hayatına hiç mi katkısı olmaz? Olmuyormuş.
Her şeye bir bahanesi var, yersen. Bir de " sen de yapamazdın" demiş. Sorular saçmaymış, bak sen! Adam bu dünyada israf resmen. Kendisi saçmalığın vücut bulmuş hali.

Ya umarım biriyle tanışırda kız onu öyle bir ezer öyle bir ezer ki inşallah yerin dibine girer. Kaç yaşına gelmişsin iş yok güç yok araban yok bi tipine mi güveniyorsun diye s... çeker inşallah.

Ya umarım biriyle tanışırda kız onu öyle bir ezer öyle bir ezer ki inşallah yerin dibine girer. Kaç yaşına gelmişsin iş yok güç yok araban yok bi tipine mi güveniyorsun diye s... çeker inşallah.
Aklı olan hiçbir kadın bakmaz ona. İşsiz güçsüz, karaktersiz herifi kim ne yapsın.

Ezilecek bir özelliği bile yok, o kadar vasıfsız biri.

Ayni seyi yazacaktim, usenmistim ,siz yazmissiniz. Birinin borsayla ilgilenmesi icin issiz olmasi gerekmiyor. Baska bir is yapmayip, borsa, bitcoinden para kazaniyorum diyenler bana hep dolandirici gibi geliyor.

Bbir de şöyle bir şey olmuştu acaba ben mi yanlış anladım. Bir gün kuzeni ile görüşecekti bana aynı günde gel yemek yapayım sana demişti neyse gittim sonra akşam çıktık hatta sende bir arkadaşını çağır sohbet muhabbet ederiz demişti. Neyse bende çağırdım bi arkadaşımı. Arkadaşımda bunun resmini gösterince baya beğenmişti neyse o da borsayla ilgileniyordu ama tabi bunun kadar bilgisi yok kredi çekip borsaya yatırdı kaybetti falan neyse banada bizi tanıştır borsa ile ilgili bir şeyler sorarım falan diyordu. Bir de kuzeni yakışıklıysa bana yap diyordu. Neyse geldi oturduk muhabbet sohbet ettik. Daha sonmra başka mekana geçtik biz arkadaşımla tuvalete gitmiştik.
onlarda yukarı çıkıp oturdular. Biz lavabodan gelince yanlarına oturduk ama oturma düzeni garipti yani. Bunlar ilk çıkmalarına rağmen çapraz oturmuşlar kuzeni benim karşımda arkadaşımda onun karşısına oturmak zorunda kaldı. Hatta arkadaşım otururken bana gülerek kaş göz işareti yapmıştı seninki niye benim karşıma oturdu falan diye. Ben orda biraz kıskandım bunlar baya konuştular benimki sorular sormuştu arkadaşıma bir sürü benim arkadaşta normalde konuşmaz çok fazla ama ilgiyi görünce başladı anlatmaya kendini de bir güzel övdü. Daha sonra bu benim kulağıma arkadaşımın kolları ile ilgili bir şey söyledi bununda kolları halterci gibi duruyor falan diye. Bende o an sus n e alaka duymasın dediim. Neyse mekandan kalktık arkadaşım bunun yanında yanından yürüyor sanki ben dışlanmış gibi hissettim kendimi gittim koluna girdim onun. Sonra durağa geçtik. Orda da kıza sen spor yapşıyor musun giblerinden soru sordu sonra kız telefonuna bakıyordu o ara otobüs saatine bakmak için aa sen ordan mı bakıyorsun falan dedi ben iyice kötü hissettim. Sonra o arkadaşımla biraz tartıştık bana seninki neden bu kadar soru sordu bana niye ilgilendi normalde de böyle mi falan dedi ki kendini beğenmiş biridir imaları beni rahatsız etti adamına görede muamele yapıyor. Kendi mesleği ile bazen yalan söyler insanları mesleğine göre yargılar vs neyse. Bir de kuzeni buna yazmadı hani beğenmedi gerçi o da beğenmedi bnde dedim ki aranız olur diye düşünmüştüm ama kuzeni öyle biri değilmiş yani herkese yazmıyormuş falan dediğimde de öyle miii ben yazdırırım iddiaya girelim m i falan diyince iyice sinir oldum. Bunları ona söylemiştim fitne ficur oldum sonunda. Normaalde ben derdimi paylaştım arkadaşımın tavrından rahatsız olduğumu söyledim kendi de bana arkadaşlarını vs anlatıyordu.
Ben o an arkadaşıma yazdığını düşündüm. ama bunu söylemedim ona. Ne varmıuş öyle oturduysam neyi yanlış anlamış vs demişti

Aklı olan hiçbir kadın bakmaz ona. İşsiz güçsüz, karaktersiz herifi kim ne yapsın.

Ezilecek bir özelliği bile yok, o kadar vasıfsız biri.
Bana şakasına altınsa şu bilekliğin sat da tatile götür beni yavrum diye şakalar yapıyordu. Bende sen götür dedim. Bilmiyorum ben mi abrtıyorum bunları hani sorsan öyle biri değilim şaka yaptım biliyorsun beni gülelim diye diyorum falan der bir de her dediğimiğ niye ciddiye alıyorsun diyordu

İnşallah bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama nereden tutsam elimde kalıyor her şey. Psikolojik olarak çöktüm terapi almak istiyorum araştıracağım bakalım... Yaptıklarımı gözden geçirince insan utanıyor... Ama ne olursa olsun söylediğim en küçük şeyden anlam çıkarıp küçücük yalanı mı kendine göre içinde büyütüp hiçbir şey demeden ben seni tanıdım dedi gitti. O yalanda şuydu ilk buluştuğumuzda aileler hakkında konuşmuştuk benim annemin 2. evliliğiydi neyse onun eşinin kızlarıyla anlaşamıyoruz aslında ama ilk buluşma olduğu için o sorunca anlaşıyoruz falan demiştim. Sonradan kuzeni falan otururken anlaşamıyoruz dedim birden o da şaşırdı ama hiç sormadı bende unuttum sonradan aklıma geldi keşke açıklasamıydım diye. Belki aralarında konuştular bana böyle dedi sana böyle dedi galiba bu kızın bana her söylediği yalan diyede düşün müştür bleki o sözleri o yüzden söyledi bilemiyorum...

Şaka değil, ağzını aramış resmen. Boş ver bu adamı, unut gitsin. Sen anlattıkça benim midem bulanıyor.

Vall
Şaka değil, ağzını aramış resmen. Boş ver bu adamı, unut gitsin. Sen anlattıkça benim midem bulanıyor
Afedersin en basitinden çırılçıplak gördüğün insanla şuan selam vermeyecek kıvama geldik keşke hiçbir şey yaşanmasaydı.. Kendi hatam.

Şunu başka bir üyeye yazmıştım sizinde düşünceleriniz almak isterim. Yaptıklarımı gözden geçirince insan utanıyor... Ama ne olursa olsun söylediğim en küçük şeyden anlam çıkarıp küçücük yalanı mı kendine göre içinde büyütüp hiçbir şey demeden ben seni tanıdım dedi gitti. O yalanda şuydu ilk buluştuğumuzda aileler hakkında konuşmuştuk benim annemin 2. evliliğiydi neyse onun eşinin kızlarıyla anlaşamıyoruz aslında ama ilk buluşma olduğu için o sorunca anlaşıyoruz falan demiştim. Sonradan kuzeni falan otururken anlaşamıyoruz dedim birden o da şaşırdı ama hiç sormadı bende unuttum sonradan aklıma geldi keşke açıklasamıydım diye. Belki aralarında konuştular bana böyle dedi sana böyle dedi galiba bu kızın bana her söylediği yalan diyede düşünmüştür bleki o sözleri o yüzden söyledi bilemiyorum...

Bilerek kırıcı olduysa insan başka bir şey derdi ya resmen aşağıladı beni ben ciddi düşünürdüm de seninle düşünmedim hak etmiyorsun iyi tanıdım seni falan ne demek bir de hayal kırıklığı yaşamış ben gibi. İnsan bi söyler yani aklıma herşey geliyor yani. Boşveremiyorum gerçekten çok kötü hissettim ya ondan bun u duymayı beklemiyordum ve birinden de bunu duymayı beklemiyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…