- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
-
Kaliteli bi kuaföre gidin saç_yüz_ kafa şeklinize göre uygulama yapan yerler var en sağlıklı bu şekilde oluyor ben çözümü böyle buldum her kuaföre teslim olmamak lazımHanımlar merhaba
Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bana hiçbir saç modeli yakışmıyor. Çünkü kafamın arkası düz yani saçım önden güzel duruyor ama yandan kafamın arkası küçük ve basık olduğu için basık ve yapışık duruyor ne yapsam yakışmıyor Psikolojim bozuldu. İsteyene özelden resmi göndereyim bana fikir verin
Guzel bı kuafore gıdıp sana yakısan sac modelını yaptırabılırsın tatlım.Hanımlar merhaba
Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bana hiçbir saç modeli yakışmıyor. Çünkü kafamın arkası düz yani saçım önden güzel duruyor ama yandan kafamın arkası küçük ve basık olduğu için basık ve yapışık duruyor ne yapsam yakışmıyor Psikolojim bozuldu. İsteyene özelden resmi göndereyim bana fikir verin
Kaynak hiçbir şekilde normal saçın yerini tutmuyor bence, çıkarırken asıl saçı yıpratması da cabası. Ben hiç yaptırmadm ama biliyorum yapanlardan, dışardan da belli oluyor bide. Şimdiye kadar hiç başarılı yapılmış bir kaynak görmedim, en azından ülkemizde böyle ya da belki yurtdışında farklıdır.kesim fikri mantıklı olmakla birlikte kaynak fikrini de düşünebilirsiniz. Üst kısmı biraz yoğun tutup, aşağı doğru ara makasla saçı inceltirler.
Resim gönderebilirmisin aynı durumdayız sanirimHanımlar merhaba
Bakım yapmayı denediniz mi? veya çinko, biotin iyi geliyor canlandırır yeni saç çıkartır. Ya da şampuana çam terebentin- sarımsak vs?Beni anlatmissiniz berbat saclarim var allahtan tesetturluyum yoksa bu saclarimla asla cikmazdim.arkasi basik kafamin kisa kestim uzun kestim kat attirdim yok olmuyor.saclarim cansiz duruyor cok ozeniyorum saclari canli duranlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?