size çok geçmiş olsun...eşiniz merhametsizlikten daha kötü kindarmış..kini geçince nasıl oldun der.Allah ıslah etsin,kinini içinden alsın...
aslında çok basit bir sebep ama o büyütüyor.allaha şükür durumumuz iyi bende çalışıyorum..ve ben daha yeni evliyim.tatile gideceğimiz için bi kaç parça birşey aldım bunlara söylendi ama kalbimi çok kırarak..sonra hç bişey olmamış gibi davranmaya başladı..bende yüz vermedim haklı olarak ve gece gitti başka odada yattı..ertesi günü de bvöyle oldu.
ay hepsimi aynı bunlarınnn....
valla kafayı yicem..
bırak gitme üstüne dicem olmuyo öyle...
konuşursa düzgünce al karşına konuş demekten başka çare kalmıyo...
evet sana karşı hiç merhameti olmadığı açık...
sen geri adım atacaksın bu durumda..
ilk kez olmamıştır kanımca bu yaptığı.
aranızdaki sorun ne.
yoksa durduk yere mi böyle davranıyor.
bu tip erkekleri falakaya yatırcaksın, ayaklarının üstüne basamıcaklar, zonklucak böyle içerden içerden. işte o zaman sana muhtaç olurlar.
valla ne yalan söyleyim, gerek sizinki gibi konular olsun, gerek cinsellik hakkında eşinden ahlaksız teklifler duyanlar olsun, bu tarz konuları okudukça eşimin kıymetini daha da anlıyorum..
aramızdaki sorun anlattığım mesele..zaten normalde de tripli biri.herşeyi geçtim yatağı ayırmasını fln..hayat arkadışına böyle umarsızca davranması beni çok üzdü..
haklısın canım aile içinde neler yasadığınızı bilemicem yalnız bu kadar katı olacağını düşünememiştim..[/I]
ne güzel canım allah size bolca mutluluk versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?