Bana mi dedi eltim

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Mutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi

Sana da demiş olabilir. Boguluyorsan içeri gitseydin. Muhtemelen ev senin değil. Senin evinde içirtmezsin. Bende gicik oluyorum, sigara icilen ortamda durup sonrada boguldum bilmem ne diyenlere
Misafir evinde hasta ziyaretindeydik ben bulasiklari yerlestiriyordum sonradan geldi

Açıkça size demiş. Bu konuda haksız ( söylediği küfür bir bayana asla yakışmaz) fakat siz de içilmesinden hoşlanmıyorsanız içeri geçseydiniz. Ben sigara içerken dibimde öhö öhö yapanlara, “ay içme şu zıkkımı “diyenlere uyuz oluyorum. Uzaktan konuşmak kolay. Ayrıca mutfakta içilen kahve ve sigara başkadır. Bide muhabbet varsa bir tiryaki için tadına doyulmaz.

Sana da demiş olabilir. Boguluyorsan içeri gitseydin. Muhtemelen ev senin değil. Senin evinde içirtmezsin. Bende gicik oluyorum, sigara icilen ortamda durup sonrada boguldum bilmem ne diyenlere
Sana o kadar çok katılıyorum ki içmeyip içenlerin dibinde dururlar sonra öff boğuldum ay kötü koku o zaman git başka yere arkadaş

Tovbe estagfirullah ya terbiyesiz kadin. Size dediyse de bosverin sizin seviyenizde biri degil demek ki. Bundan sonra muhatap almazsiniz

Sana demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…