- Konu Sahibi bayankapriss
-
bende zaten size değil arkadaşa cevap verdim sonradan geldi veya siz sonra geldiniz fark etmiyor insanlar sigara içmeYe oraya geliyorsa işinizi 5 dk bırakabilirdiniz ve evet eltiniz edepsiz ağzı bozuk ve sorunuzun cevabı size söylemiş o lafı öylesine ağzından falan kaçmamışTam okuyamadiniz heralde gorumcem sonradan geldi ben is yapiyordum ayrica ciddi olarakta demedim espridir aramizda soruyuda yanlis anlamissiniz ben benim dedigim dogru mu yanlis mi diye sormadm gorumcemle muhattapken eltimin araya girip edepsizliginden bahsediyorum
bende zaten size değil arkadaşa cevap verdim sonradan geldi veya siz sonra geldiniz fark etmiyor insanlar sigara içmeYe oraya geliyorsa işinizi 5 dk bırakabilirdiniz ve evet eltiniz edepsiz ağzı bozuk ve sorunuzun cevabı size söylemiş o lafı öylesine ağzından falan kaçmamış
Sana da demiş olabilir. Boguluyorsan içeri gitseydin. Muhtemelen ev senin değil. Senin evinde içirtmezsin. Bende gicik oluyorum, sigara icilen ortamda durup sonrada boguldum bilmem ne diyenlere
Açıkça size demiş. Bu konuda haksız ( söylediği küfür bir bayana asla yakışmaz) fakat siz de içilmesinden hoşlanmıyorsanız içeri geçseydiniz. Ben sigara içerken dibimde öhö öhö yapanlara, “ay içme şu zıkkımı “diyenlere uyuz oluyorum. Uzaktan konuşmak kolay. Ayrıca mutfakta içilen kahve ve sigara başkadır. Bide muhabbet varsa bir tiryaki için tadına doyulmaz.
Sana o kadar çok katılıyorum ki içmeyip içenlerin dibinde dururlar sonra öff boğuldum ay kötü koku o zaman git başka yere arkadaş
Bu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Doğru demiş. Hem diyesi geliyomuş, dememişki kadın. Dozunda küfür iyidir. "Bi biyiniii hiiç yıkışmiyiiiiii"cılardan hazetmiyorum.
Mutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
Evet sana demis. Ev kimin eviydi. Senin evinsa bir dahakine evde sigara icilmesini istemiyorum deMutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
Bu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Sokakda bile sigara icme yasagi konusulur hale gelmisken, burda hala "biz istedigimiz yerde iceriz, siz ortamdan ayrilmak zorundasiniz" kafasinda insanlar oldugunu gormek de üzücü. Harbiden siz neyin kafasini yasiyorsunuz demek istiyorum size. Asıl sigara icmeyen birinin oldugu ortamda sigara icecekseniz, sizin ondan izin alarak sigara yakmaniz gerekiyor. Siz gonullu olarak zarar gormeyi kabul ediyorsaniz, baskasi da bunu kabul etmek zorunda mi? Kendi acizliginizden sigarayi birakamazken, "dibimizde durmayin o zaman" ukalaligini nasil yapiyorsunuz? Is yeri gibi kapali bir alanda sigara icip icmeyeni suclayan o insan musveddesini hakli bulmak icin de onla ayni acziyeti yasamak gerekiyor sanirim. Eşşege gücü yetmeyen semerini dover demisler ya sizinki de o hesap. Daha bir sigarayla mucadele edip birakamiyorsunuz ama icmeyenlere saldiri hat safhada masallah. Illa biri birini siktir edecekse, icmeyen içeni siktir edebilir ancak.
Bende sinir oluyorum ziftlendigi her ortamı babasının mali sanarak icmeyenlerin gitmesi gerektiğini düşünenlere
Yahu balkon falan olsa amenna mutfak ortak kullanım alanlarından biri!
Ülkenin biri tam hatirlayamiyorum tamamen yasaklamis bir diğeri küçücük kulubeler yaptırmış yalnızca burada demiş
Bizde hala içenler icmeyenlere kızıyor sanki onlar diil biz onların canına kast ediyoruz!
Bu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Sokakda bile sigara icme yasagi konusulur hale gelmisken, burda hala "biz istedigimiz yerde iceriz, siz ortamdan ayrilmak zorundasiniz" kafasinda insanlar oldugunu gormek de üzücü. Harbiden siz neyin kafasini yasiyorsunuz demek istiyorum size. Asıl sigara icmeyen birinin oldugu ortamda sigara icecekseniz, sizin ondan izin alarak sigara yakmaniz gerekiyor. Siz gonullu olarak zarar gormeyi kabul ediyorsaniz, baskasi da bunu kabul etmek zorunda mi? Kendi acizliginizden sigarayi birakamazken, "dibimizde durmayin o zaman" ukalaligini nasil yapiyorsunuz? Is yeri gibi kapali bir alanda sigara icip icmeyeni suclayan o insan musveddesini hakli bulmak icin de onla ayni acziyeti yasamak gerekiyor sanirim. Eşşege gücü yetmeyen semerini dover demisler ya sizinki de o hesap. Daha bir sigarayla mucadele edip birakamiyorsunuz ama icmeyenlere saldiri hat safhada masallah. Illa biri birini siktir edecekse, icmeyen içeni siktir edebilir ancak.
Simdiye kadar banlandigi icin uzuldugum tek kisi olacaksin sanirim. Icimi okudun resmen. En buyuk temennim bir gun sigaranin satisinin vs komple yasaklanmasi.Bu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Sokakda bile sigara icme yasagi konusulur hale gelmisken, burda hala "biz istedigimiz yerde iceriz, siz ortamdan ayrilmak zorundasiniz" kafasinda insanlar oldugunu gormek de üzücü. Harbiden siz neyin kafasini yasiyorsunuz demek istiyorum size. Asıl sigara icmeyen birinin oldugu ortamda sigara icecekseniz, sizin ondan izin alarak sigara yakmaniz gerekiyor. Siz gonullu olarak zarar gormeyi kabul ediyorsaniz, baskasi da bunu kabul etmek zorunda mi? Kendi acizliginizden sigarayi birakamazken, "dibimizde durmayin o zaman" ukalaligini nasil yapiyorsunuz? Is yeri gibi kapali bir alanda sigara icip icmeyeni suclayan o insan musveddesini hakli bulmak icin de onla ayni acziyeti yasamak gerekiyor sanirim. Eşşege gücü yetmeyen semerini dover demisler ya sizinki de o hesap. Daha bir sigarayla mucadele edip birakamiyorsunuz ama icmeyenlere saldiri hat safhada masallah. Illa biri birini siktir edecekse, icmeyen içeni siktir edebilir ancak.
Bu durumun savunulacak bir tarafi yok. Haliyle savunma yaparken " sanane" demekten baska birsey soylenemiyor degil mi? Rahatsiz olan baska yere gecer diye bir ozgurlugunuz yok. Bu durumda rahatsiz olan degil, rahatsizlik veren ortamini degistirmek zorunda. Cafelerde bile sigara icenler icin ayri acik alan var gidip orda iciyorlar. Kapali yerde sigara icip de icmeyenleri ortamdan kovmuyorlar. Hala neyi savunuyorsunuz siz?Sanane yahu sanane! Ev ortamindan bahsediyoruz. O evin kurallari vardir herhalde degil mi? Mutfakta sigara icilmeseydi ev sahibi uyarirdi zaten. Cogu evde mutfakta sigara iciliyor, içenlerde. Ev sahibi sıkıntı etmiyorsa baska kimseden izin almak zorunda degilim. Rahatsiz olan salona geçer. Gecip kimse salonun ortasinda sigara yakmaz zaten izin verilmedikce. Kapali ortam bile olsa sigara icilebilir bolgeyse sigara ivebiliyor zaten insanlar. Obur turlu yasak zaten. Bu durumda icilen bolgeye girip boguluyorum demeyeceksin.
Rahatsiz oluyorsan si.. git diyor iste.Mutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
Sanane yahu sanane! Ev ortamindan bahsediyoruz. O evin kurallari vardir herhalde degil mi? Mutfakta sigara icilmeseydi ev sahibi uyarirdi zaten. Cogu evde mutfakta sigara iciliyor, içenlerde. Ev sahibi sıkıntı etmiyorsa baska kimseden izin almak zorunda degilim. Rahatsiz olan salona geçer. Gecip kimse salonun ortasinda sigara yakmaz zaten izin verilmedikce. Kapali ortam bile olsa sigara icilebilir bolgeyse sigara ivebiliyor zaten insanlar. Obur turlu yasak zaten. Bu durumda icilen bolgeye girip boguluyorum demeyeceksin.
Aslinda ban yiyecek birsey de yazmadim. Siktir etmek kelimesi konuda da gectigi icin ben de kullandim ama kimseye karsi kufur olarak kullanmadim. Siktir etme durumunu yazdim sadece. Burda ban alacak birsey yok. Ama tabi konudaki durum gibi suclu olan degil de, sucluya sucunu hatirlatan her zaman suclu olur ya, o sekilde ban alirsam da şaşirmam.Simdiye kadar banlandigi icin uzuldugum tek kisi olacaksin sanirim. Icimi okudun resmen. En buyuk temennim bir gun sigaranin satisinin vs komple yasaklanmasi.
Bırakmak istediğimizi kim söyledi? Siz zevk almıyorsunuz diye alanları ,sigarayı bırakamayan aciz insanlar olarak göstermeniz hoş değil. O kişinin söylediği sözleri de haklı bulmadım. Kimse kimseye s. git diyemez. Ev sahibi kimse ondan izin alınır. Ee zaten onun evi değilmiş. Demek ki ev sahibi de içiyor ve mutfakta içilmesine izin veriyor. Sigara yakıldığı zaman içeri gidebilirdi. Onun evi olsaydı haklıydı tabiki. Benim arkadaşımın da çocuğu var. Bu yüzden balkonda içmek bile yasak ve asla gocunmam. Onun evi ,onun kuralı. Bana saygı duymak düşer. İş ortamında da muhakkak sigara içilen bir yerde o konuşma geçmiştir. Çünkü sigara içilmenin yasak olduğu yerde hiçbir çalışan sigara içemez. İş yerlerinde keskin kurallar vardır. Ne içen içmeyene ,ne de içmeyen içene s. git diyemez. Asıl böylesi iğrenç bir sözü söylemek hadsizliktir.Bu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Sokakda bile sigara icme yasagi konusulur hale gelmisken, burda hala "biz istedigimiz yerde iceriz, siz ortamdan ayrilmak zorundasiniz" kafasinda insanlar oldugunu gormek de üzücü. Harbiden siz neyin kafasini yasiyorsunuz demek istiyorum size. Asıl sigara icmeyen birinin oldugu ortamda sigara icecekseniz, sizin ondan izin alarak sigara yakmaniz gerekiyor. Siz gonullu olarak zarar gormeyi kabul ediyorsaniz, baskasi da bunu kabul etmek zorunda mi? Kendi acizliginizden sigarayi birakamazken, "dibimizde durmayin o zaman" ukalaligini nasil yapiyorsunuz? Is yeri gibi kapali bir alanda sigara icip icmeyeni suclayan o insan musveddesini hakli bulmak icin de onla ayni acziyeti yasamak gerekiyor sanirim. Eşşege gücü yetmeyen semerini dover demisler ya sizinki de o hesap. Daha bir sigarayla mucadele edip birakamiyorsunuz ama icmeyenlere saldiri hat safhada masallah. Illa biri birini siktir edecekse, icmeyen içeni siktir edebilir ancak.
Bu durumun savunulacak bir tarafi yok. Haliyle savunma yaparken " sanane" demekten baska birsey soylenemiyor degil mi? Rahatsiz olan baska yere gecer diye bir ozgurlugunuz yok. Bu durumda rahatsiz olan degil, rahatsizlik veren ortamini degistirmek zorunda. Cafelerde bile sigara icenler icin ayri acik alan var gidip orda iciyorlar. Kapali yerde sigara icip de icmeyenleri ortamdan kovmuyorlar. Hala neyi savunuyorsunuz siz?
Yalniz biz burda evi ve duvarlarini sigara dumanindan korumuyoruz. Amacimiz insanlari sigara dumanindan korumak ve buna maruz birakmamak. Kapali alanlarda sigara icme yasagi nicin var? Duvarlar kirlenmesin diye mi? Kapali yerde duran insanlar etkilenmesin diye.Bırakmak istediğimizi kim söyledi? Siz zevk almıyorsunuz diye alanları ,sigarayı bırakamayan aciz insanlar olarak göstermeniz hoş değil. O kişinin söylediği sözleri de haklı bulmadım. Kimse kimseye s. git diyemez. Ev sahibi kimse ondan izin alınır. Ee zaten onun evi değilmiş. Demek ki ev sahibi de içiyor ve mutfakta içilmesine izin veriyor. Sigara yakıldığı zaman içeri gidebilirdi. Onun evi olsaydı haklıydı tabiki. Benim arkadaşımın da çocuğu var. Bu yüzden balkonda içmek bile yasak ve asla gocunmam. Onun evi ,onun kuralı. Bana saygı duymak düşer. İş ortamında da muhakkak sigara içilen bir yerde o konuşma geçmiştir. Çünkü sigara içilmenin yasak olduğu yerde hiçbir çalışan sigara içemez. İş yerlerinde keskin kurallar vardır. Ne içen içmeyene ,ne de içmeyen içene s. git diyemez. Asıl böylesi iğrenç bir sözü söylemek hadsizliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?