- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
- Konu Sahibi bayankapriss
-
Yahu anlatamıyorum tamam alınır ama kadında nezaket yok yok yok bunu göremiyor musun niye ısrarla duruyorsun
Iyi de herkes sizin gibi degil ki. Herkes dişli degil ki. Sessiz sakin insanlar da var. Haklarini arayamiyorlar. Onlara boyle mi davranmak gerekiyor? Nasilsa sesini etmiyor yapacagimi yapayim mi demek gerekiyor. Ya da aman banane o da hakkini arasaydi, hakkini aramiyorsa herseyi hakediyor diye mi dusunmek gerekiyor? Siz cikip giderdiniz ortamdan. Ben de gorumcenin oturup sigara ictigi yerde kalkip bir ise elimi surmezdim. Ama herkes oyle degil. Illa gucsuzu ezmek gerekmiyor. Siz de hala yanlis dusuncelerinizi savunuyorsunuz burda israrla. Ortami terketmedigi icin birsey soylemeye hakki yok diyorsunuz. Yavuz hirsiz her zaman ev sahibine baskin cikar degil mi? Zararli bir madde kullanip baskasinin da zarar gormesine sebebiyet verirken, zarar gorenin birsey soylemeye hakki yok diyebiliyorsunuz. Hayretler icerisindeyim. Size de ne kadar yazsam yanlisinizi asla kabul etmezsiniz. Hatanizi kabul edecek olgunlukta degilsiniz malesef. Onun yerine dişli olup hem suclu hem guclu olmayi tercih edenlerdensiniz. Su yazdiginiz yorumla o gorumceden de eltiden de bir farkiniz olmadigini gosterdiniz. Gucsuz olani ezmek insanlik degildir. Bu sekilde ona guclu olmayi da ogretemezsiniz. Ona da eline bir guc gectiginde, baskasini ezmeyi ogretirsiniz. Yine zarar ,yine kotuluk. Ha umrunuzda olur mu bu durum? Olmaz biliyorum.Evet daha kolay istediğin cevap bu mu? İnsanlara kendilerini bu kadar kul köle etmesinler ben bir şeyden rahatsızsam çıkar giderim kim arkamdan ne derse desin canı cehenneme kendi isteğiyle dumanıma maruz kalan da sesini çıkaramaz bu hayatta dişli olmazsan böyle lafları yer gelir burada konu açarsın işin özeti bu işini bırakacaktı içeri gidecekti soran olursa da durumu söyleyip haklı olacaktı ama böyle haksız sonuna kadar haksız
Haklarını arayacaklar o zaman bende olan herkeste var hepimiz aynı insanız ben kimseye sesini çıkarmıyor diye yapacağımı yapmam yapılması gerektiğini de hiçbir mesajımda ima bile etmedim rahatsız oluyorsa başka yere geçecek dedim ben izin almam demedim bir saattir anlatıyorum size karşıdaki terbiyesiz diye terbiyesiz olmaya gerek yok ısrarla lafı olmadık yerlerden çekip insanlara oynamayın bu hayatta hiç kimse bana hiçbir şeyi zehir zıkkım edemez o zıkkımı hepsine fazlasıyla yediririm herkese hak ettiğini veririmIyi de herkes sizin gibi degil ki. Herkes dişli degil ki. Sessiz sakin insanlar da var. Haklarini arayamiyorlar. Onlara boyle mi davranmak gerekiyor? Nasilsa sesini etmiyor yapacagimi yapayim mi demek gerekiyor. Ya da aman banane o da hakkini arasaydi, hakkini aramiyorsa herseyi hakediyor diye mi dusunmek gerekiyor? Siz cikip giderdiniz ortamdan. Ben de gorumcenin oturup sigara ictigi yerde kalkip bir ise elimi surmezdim. Ama herkes oyle degil. Illa gucsuzu ezmek gerekmiyor. Siz de hala yanlis dusuncelerinizi savunuyorsunuz burda israrla. Ortami terketmedigi icin birsey soylemeye hakki yok diyorsunuz. Yavuz hirsiz her zaman ev sahibine baskin cikar degil mi? Zararli bir madde kullanip baskasinin da zarar gormesine sebebiyet verirken, zarar gorenin birsey soylemeye hakki yok diyebiliyorsunuz. Hayretler icerisindeyim. Size de ne kadar yazsam yanlisinizi asla kabul etmezsiniz. Hatanizi kabul edecek olgunlukta degilsiniz malesef. Onun yerine dişli olup hem suclu hem guclu olmayi tercih edenlerdensiniz. Su yazdiginiz yorumla o gorumceden de eltiden de bir farkiniz olmadigini gosterdiniz. Gucsuz olani ezmek insanlik degildir. Bu sekilde ona guclu olmayi da ogretemezsiniz. Ona da eline bir guc gectiginde, baskasini ezmeyi ogretirsiniz. Yine zarar ,yine kotuluk. Ha umrunuzda olur mu bu durum? Olmaz biliyorum.
Tekrar soyluyorum. Sigara icmeyenlerin yaninda izin almadan sigara icemezsiniz. Ev sahibinin de ne dediginin de cani cehenneme. Orda bir insan evladi daha var. Ona da soracaksiniz. Banane ben icerim o baska yere gitsin diyemezsiniz. Herkes de bu konu sahibi gibi olmaz. Birgun sizin gibi disli birine denk gelirseniz zehir zikkim ederler ictiginiz sigarayi.
He tamam gülüm ben anlamıyorum bir saat duvara konuşuyorum burada gerçekten duvarsın düz duvar madem ağzın bu kadar laf yapıyor git sana laf sokana yap bu ağızları gerçekten yeter girmiyor kafanıza çünküEvet anlatamıyorsunuz. En baştan beri sigara içmezler içenin yanında dururlar diyorsunuz. Ama konuda kadın mutfakta sigara içenin yanına gitmiyor o geliyor diyorum anlamiyorsunuz.
He tamam gülüm ben anlamıyorum bir saat duvara konuşuyorum burada gerçekten duvarsın düz duvar madem ağzın bu kadar laf yapıyor git sana laf sokana yap bu ağızları gerçekten yeter girmiyor kafanıza çünkü
Bu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Sokakda bile sigara icme yasagi konusulur hale gelmisken, burda hala "biz istedigimiz yerde iceriz, siz ortamdan ayrilmak zorundasiniz" kafasinda insanlar oldugunu gormek de üzücü. Harbiden siz neyin kafasini yasiyorsunuz demek istiyorum size. Asıl sigara icmeyen birinin oldugu ortamda sigara icecekseniz, sizin ondan izin alarak sigara yakmaniz gerekiyor. Siz gonullu olarak zarar gormeyi kabul ediyorsaniz, baskasi da bunu kabul etmek zorunda mi? Kendi acizliginizden sigarayi birakamazken, "dibimizde durmayin o zaman" ukalaligini nasil yapiyorsunuz? Is yeri gibi kapali bir alanda sigara icip icmeyeni suclayan o insan musveddesini hakli bulmak icin de onla ayni acziyeti yasamak gerekiyor sanirim. Eşşege gücü yetmeyen semerini dover demisler ya sizinki de o hesap. Daha bir sigarayla mucadele edip birakamiyorsunuz ama icmeyenlere saldiri hat safhada masallah. Illa biri birini siktir edecekse, icmeyen içeni siktir edebilir ancak.
Izin almam dememismişsin. Izin alirim dedin de biz mi goremedik. Yahu kac mesajdir ortami terketsin diye tutturmussun bir de ben izin almam demedim diyorsun. O zaman ben izin alirim deseydin de kimse de sana laf anlatmaya calismasaydi burda. Zaten izin alsa bu sigara icenler, sorun kalmayacak. Nezakete nezaketle karsilik vermesini bilir bizim insanimiz. Sorun sigara icenlerin her yeri rahatlikla sigara icme yeri olarak gormeleri, izin isteme geregi duymamalari, karsisindakine zarar verdiginin bilincinde olmamasi...Haklarını arayacaklar o zaman bende olan herkeste var hepimiz aynı insanız ben kimseye sesini çıkarmıyor diye yapacağımı yapmam yapılması gerektiğini de hiçbir mesajımda ima bile etmedim rahatsız oluyorsa başka yere geçecek dedim ben izin almam demedim bir saattir anlatıyorum size karşıdaki terbiyesiz diye terbiyesiz olmaya gerek yok ısrarla lafı olmadık yerlerden çekip insanlara oynamayın bu hayatta hiç kimse bana hiçbir şeyi zehir zıkkım edemez o zıkkımı hepsine fazlasıyla yediririm herkese hak ettiğini veririm
hahah nefis.Talihsiz bir açıklama.
Evet.Mutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?