Bana mi dedi eltim

Yahu anlatamıyorum tamam alınır ama kadında nezaket yok yok yok bunu göremiyor musun niye ısrarla duruyorsun

Evet anlatamıyorsunuz. En baştan beri sigara içmezler içenin yanında dururlar diyorsunuz. Ama konuda kadın mutfakta sigara içenin yanına gitmiyor o geliyor diyorum anlamiyorsunuz.

Iyi de herkes sizin gibi degil ki. Herkes dişli degil ki. Sessiz sakin insanlar da var. Haklarini arayamiyorlar. Onlara boyle mi davranmak gerekiyor? Nasilsa sesini etmiyor yapacagimi yapayim mi demek gerekiyor. Ya da aman banane o da hakkini arasaydi, hakkini aramiyorsa herseyi hakediyor diye mi dusunmek gerekiyor? Siz cikip giderdiniz ortamdan. Ben de gorumcenin oturup sigara ictigi yerde kalkip bir ise elimi surmezdim. Ama herkes oyle degil. Illa gucsuzu ezmek gerekmiyor. Siz de hala yanlis dusuncelerinizi savunuyorsunuz burda israrla. Ortami terketmedigi icin birsey soylemeye hakki yok diyorsunuz. Yavuz hirsiz her zaman ev sahibine baskin cikar degil mi? Zararli bir madde kullanip baskasinin da zarar gormesine sebebiyet verirken, zarar gorenin birsey soylemeye hakki yok diyebiliyorsunuz. Hayretler icerisindeyim. Size de ne kadar yazsam yanlisinizi asla kabul etmezsiniz. Hatanizi kabul edecek olgunlukta degilsiniz malesef. Onun yerine dişli olup hem suclu hem guclu olmayi tercih edenlerdensiniz. Su yazdiginiz yorumla o gorumceden de eltiden de bir farkiniz olmadigini gosterdiniz. Gucsuz olani ezmek insanlik degildir. Bu sekilde ona guclu olmayi da ogretemezsiniz. Ona da eline bir guc gectiginde, baskasini ezmeyi ogretirsiniz. Yine zarar ,yine kotuluk. Ha umrunuzda olur mu bu durum? Olmaz biliyorum.
Tekrar soyluyorum. Sigara icmeyenlerin yaninda izin almadan sigara icemezsiniz. Ev sahibinin de ne dediginin de cani cehenneme. Orda bir insan evladi daha var. Ona da soracaksiniz. Banane ben icerim o baska yere gitsin diyemezsiniz. Herkes de bu konu sahibi gibi olmaz. Birgun sizin gibi disli birine denk gelirseniz zehir zikkim ederler ictiginiz sigarayi.

Haklarını arayacaklar o zaman bende olan herkeste var hepimiz aynı insanız ben kimseye sesini çıkarmıyor diye yapacağımı yapmam yapılması gerektiğini de hiçbir mesajımda ima bile etmedim rahatsız oluyorsa başka yere geçecek dedim ben izin almam demedim bir saattir anlatıyorum size karşıdaki terbiyesiz diye terbiyesiz olmaya gerek yok ısrarla lafı olmadık yerlerden çekip insanlara oynamayın bu hayatta hiç kimse bana hiçbir şeyi zehir zıkkım edemez o zıkkımı hepsine fazlasıyla yediririm herkese hak ettiğini veririm

Evet anlatamıyorsunuz. En baştan beri sigara içmezler içenin yanında dururlar diyorsunuz. Ama konuda kadın mutfakta sigara içenin yanına gitmiyor o geliyor diyorum anlamiyorsunuz.
He tamam gülüm ben anlamıyorum bir saat duvara konuşuyorum burada gerçekten duvarsın düz duvar madem ağzın bu kadar laf yapıyor git sana laf sokana yap bu ağızları gerçekten yeter girmiyor kafanıza çünkü

Ben burda sigara içmeye takılmaktan öte küfüre tepkilere yorum yaptım. Istediği yerde içeri savunmadım buyuzden yersiz olmuş alıntı. Kişisel olarak beni tanımıyorsunuz sonucta neye göre böyle yargılayabiliyorsunuz?
Sigara içmeyen arkadaşlarım bazen içerken yanıma gelir rahatsız olmasın diye o halde bile uzaklaşırım.
Burdaki olay sigara içmmeyen birinin icen birinin yanına gelip uffleyip puflemesi. E gelme ozmaan işte. Dünya icmeyenler üzerine kurulu değil. Asıl içmeyenin S***** G** (Defol) deme hakkı vardır diye bişey yok..
Bide sigarayla mücadele edip bırakamıyorsunuz demişsiniz de bırakmak istemeyen kim?

Izin almam dememismişsin. Izin alirim dedin de biz mi goremedik. Yahu kac mesajdir ortami terketsin diye tutturmussun bir de ben izin almam demedim diyorsun. O zaman ben izin alirim deseydin de kimse de sana laf anlatmaya calismasaydi burda. Zaten izin alsa bu sigara icenler, sorun kalmayacak. Nezakete nezaketle karsilik vermesini bilir bizim insanimiz. Sorun sigara icenlerin her yeri rahatlikla sigara icme yeri olarak gormeleri, izin isteme geregi duymamalari, karsisindakine zarar verdiginin bilincinde olmamasi...
Oyle "haklarini arasinlar o zaman" dmeekle de herkes hakkini arar hale gelmiyor. Psikoloji bilimi ve psikologlar boyle durumlar icin var. Lafla olsaydi ohooo.

Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…