- 4 Mart 2012
- 15.572
- 36.058
- 798
- Konu Sahibi bayankapriss
-
Çok fena bir eltiniz var.Tabi ki size dediMutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
Başka yerde içilse gidip içerler zaten demekki evde sigara içilen yer orası ki zaten genelde evde mutfakta içirir ev sahibiiyi de orda iş yapıyorsa görümcesi sigarasını başka yerde içiversin kime ne onun keyfinden :)
ne acizliği kafan mı güzel ne içip yazıyorsunuz bu yorumları yahu, sigarayla mücadele etmiyoruz gayet zevk ala ala içiyoruz bunu artık anlayın o aklınıza sokun kimse bizi kabul etmek zorunda değil aynı zamanda bizde kimsenin offflayıp puflamasını çekmek zorunda değiliz, burada kimse içen içmeyeni siktir eder gibi bir şeyi savunmadı kimse kimseyi bir yerden kovamaz ama ev sahibi mutfakta içmeye izin veriyorsa orada içilir içmeyen insanda kendi rızasıyla ortamda durup sonra duygu sömürüsü yapmasın sanki milletin kafasına silah dayıyoruz bu sitedeki çoğu insan sabah su yerine başka bir şey içiyor yoksa bu kafalar mümkün değil yaniBu sigara icenler butun dunyanin onlarin sigara icme alani oldugunu mu saniyorlar acaba? Su yorumlara bakin.Sokakda bile sigara icme yasagi konusulur hale gelmisken, burda hala "biz istedigimiz yerde iceriz, siz ortamdan ayrilmak zorundasiniz" kafasinda insanlar oldugunu gormek de üzücü. Harbiden siz neyin kafasini yasiyorsunuz demek istiyorum size. Asıl sigara icmeyen birinin oldugu ortamda sigara icecekseniz, sizin ondan izin alarak sigara yakmaniz gerekiyor. Siz gonullu olarak zarar gormeyi kabul ediyorsaniz, baskasi da bunu kabul etmek zorunda mi? Kendi acizliginizden sigarayi birakamazken, "dibimizde durmayin o zaman" ukalaligini nasil yapiyorsunuz? Is yeri gibi kapali bir alanda sigara icip icmeyeni suclayan o insan musveddesini hakli bulmak icin de onla ayni acziyeti yasamak gerekiyor sanirim. Eşşege gücü yetmeyen semerini dover demisler ya sizinki de o hesap. Daha bir sigarayla mucadele edip birakamiyorsunuz ama icmeyenlere saldiri hat safhada masallah. Illa biri birini siktir edecekse, icmeyen içeni siktir edebilir ancak.
Başka yerde içilse gidip içerler zaten demekki evde sigara içilen yer orası ki zaten genelde evde mutfakta içirir ev sahibi
Ben sabahlari su iciyorum canim merak etme. Herhangi bir zararli aliskanligim da olmadigi icin kafam guzel degil. Sigaranin zararindan ve istediginiz her yerde icemeyeceginizden bahsediyoruz diye kafamiz guzel diye suclanacaksak vah bizim halimize. Ayrica sigara icen birinin gelip burda sabahlari ne iciyorsunuz kafaniz guzel demesi de trajikomik. Insan bi dönüp kendine bakar. Iste sorun tam da bu. Sigara icenlerin kendilerini gormeyip baskalarina laf soylemeleri. Kadin sigaradan boguldugunu soyledi diye duygu somurusu mu yapmis oluyor? Belki astimi var, icmedigi icin cigerleri aliskin degil bogulma hissi olusuyor insanda. Rahatsizligini dile getirmek duygu somurusu mu? Bakis aciniz bu mu sizin? Ki soz konusu saglik. Sigaradan yemek yemek ya da su icmek gibi bahsedemezsiniz. Sigara sagliga zararli bir bagimlilik turu. Tipki alkolizm gibi. Cok fazla kisinin bu bagimliligin pencesinde olmasi, sigara kullanmayi normallestirmiyor, normallestiremez de. Siz bagimlilar her ne kadar bunu normal gorseniz de. Ayrica her sigara kullanicisi bir gun sigarayla mucadele yoluna girecek. Hayatinin bir bolumunde mutlaka sigarayla mucadele etmistir kullanicilar. Simdi keyif ala ala iciyor olmaniz bir gun sizin de sigarayi birakmaya calismayacaginiz anlamina gelmez. Ayriyeten zararli bir seyi hic rahatsiz olmadan bile isteye icmek de saglikli bir kafa yapisi degil.Başka yerde içilse gidip içerler zaten demekki evde sigara içilen yer orası ki zaten genelde evde mutfakta içirir ev sahibi
ne acizliği kafan mı güzel ne içip yazıyorsunuz bu yorumları yahu, sigarayla mücadele etmiyoruz gayet zevk ala ala içiyoruz bunu artık anlayın o aklınıza sokun kimse bizi kabul etmek zorunda değil aynı zamanda bizde kimsenin offflayıp puflamasını çekmek zorunda değiliz, burada kimse içen içmeyeni siktir eder gibi bir şeyi savunmadı kimse kimseyi bir yerden kovamaz ama ev sahibi mutfakta içmeye izin veriyorsa orada içilir içmeyen insanda kendi rızasıyla ortamda durup sonra duygu sömürüsü yapmasın sanki milletin kafasına silah dayıyoruz bu sitedeki çoğu insan sabah su yerine başka bir şey içiyor yoksa bu kafalar mümkün değil yani
Arkadaşım anlamıyor musun anlamamakta ısrar mi ediyorsun zararlıysa zararı bana kimseyi ilgilendirmez hanımefendinin çok rahatsızlığı varsa orada duracağına ortamı terk etseydi diyoruz anlamıyor musun? Zararlı bir şeyi bile isteye seve seve hiç bırakmayı düşünmeden içiyorum buda benim kafa yapımın sağlıksız olduğunu göstermez ama senin sana bile yazılmamış mesajlara zıplaMan ruh sağlığının bozuk olduğunu gösterir git hıncın kimeyse ondan çıkar polemik yaratma mesajımı da alıntı yapmaBen sabahlari su iciyorum canim merak etme. Herhangi bir zararli aliskanligim da olmadigi icin kafam guzel degil. Sigaranin zararindan ve istediginiz her yerde icemeyeceginizden bahsediyoruz diye kafamiz guzel diye suclanacaksak vah bizim halimize. Ayrica sigara icen birinin gelip burda sabahlari ne iciyorsunuz kafaniz guzel demesi de trajikomik. Insan bi dönüp kendine bakar. Iste sorun tam da bu. Sigara icenlerin kendilerini gormeyip baskalarina laf soylemeleri. Kadin sigaradan boguldugunu soyledi diye duygu somurusu mu yapmis oluyor? Belki astimi var, icmedigi icin cigerleri aliskin degil bogulma hissi olusuyor insanda. Rahatsizligini dile getirmek duygu somurusu mu? Bakis aciniz bu mu sizin? Ki soz konusu saglik. Sigaradan yemek yemek ya da su icmek gibi bahsedemezsiniz. Sigara sagliga zararli bir bagimlilik turu. Tipki alkolizm gibi. Cok fazla kisinin bu bagimliligin pencesinde olmasi, sigara kullanmayi normallestirmiyor, normallestiremez de. Siz bagimlilar her ne kadar bunu normal gorseniz de. Ayrica her sigara kullanicisi bir gun sigarayla mucadele yoluna girecek. Hayatinin bir bolumunde mutlaka sigarayla mucadele etmistir kullanicilar. Simdi keyif ala ala iciyor olmaniz bir gun sizin de sigarayi birakmaya calismayacaginiz anlamina gelmez. Ayriyeten zararli bir seyi hic rahatsiz olmadan bile isteye icmek de saglikli bir kafa yapisi degil.
iyide biz hiçbir zaman sigara içen haklı demedik ki bizde diyoruz kadın terbiyesiz ağzı bozuk bunu bende belirttim ama karşıdaki sana tokat atıyorsa seninde atman gerekmez yaptı mı bir eşeklik o çıksın gitsin daha da muhatap olmasın bitti gitti bu kadar basitİçsin içmesi sorun değil ama ben sigara içiyorum, mutfakta sigara içilmeye izin veriliyor diye kendi zevki için düşüncesizlik edemez, hakkı yok. klişe ama özgürlük bile başkasını kısıtladığı anda bitiyor. kaldı ki konu sahibi durduk yere keyfinden orda değilmiş işi varmış orda. Çıkınca içsin zor mu?
Eee iyi o zaman ailece kahvaltı vs yaparken de birisi gelsin nasıl olsa mutfakta sigara içmeye izin var diyip içsin sigarasını.
iyide biz hiçbir zaman sigara içen haklı demedik ki bizde diyoruz kadın terbiyesiz ağzı bozuk bunu bende belirttim ama karşıdaki sana tokat atıyorsa seninde atman gerekmez yaptı mı bir eşeklik o çıksın gitsin daha da muhatap olmasın bitti gitti bu kadar basit
Sana o kadar çok katılıyorum ki içmeyip içenlerin dibinde dururlar sonra öff boğuldum ay kötü koku o zaman git başka yere arkadaş
bende zaten size değil arkadaşa cevap verdim sonradan geldi veya siz sonra geldiniz fark etmiyor insanlar sigara içmeYe oraya geliyorsa işinizi 5 dk bırakabilirdiniz ve evet eltiniz edepsiz ağzı bozuk ve sorunuzun cevabı size söylemiş o lafı öylesine ağzından falan kaçmamış
Yorumu bana yazmamis olman, benim cevap yazamayacagim anlamina gelmez. Burda herkes biribirinin yorumuna cevap yazabiliyor. O halde senin bakis açinla burda herkesin ruh sagligi bozuk. Burasi bir fikir paylasim platformu. Farkinda misin?Arkadaşım anlamıyor musun anlamamakta ısrar mi ediyorsun zararlıysa zararı bana kimseyi ilgilendirmez hanımefendinin çok rahatsızlığı varsa orada duracağına ortamı terk etseydi diyoruz anlamıyor musun? Zararlı bir şeyi bile isteye seve seve hiç bırakmayı düşünmeden içiyorum buda benim kafa yapımın sağlıksız olduğunu göstermez ama senin sana bile yazılmamış mesajlara zıplaMan ruh sağlığının bozuk olduğunu gösterir git hıncın kimeyse ondan çıkar polemik yaratma mesajımı da alıntı yapma
Evet hala aynı şeyi savunuyorum çok rahatsız olduysanız bırakın işi gücü çıkın kimse size niye iş yapmadın demez diyorum ki kadın izin almadı kadın manyak sen niye çıkıp gitmiyorsun da illa o lafı işitiyorsun? Kimse seni silah zoruyla tuttu mu? İlla kalacaksın dedi mi? Hayır.haklı vs demediniz ama doğrudan niye o zaman yanında çıksın gitsin tarzı bir şey diyosunuz. işim varsa orda kalırım sonradan o sigara içmek için geliyorsa iznini alır.
Evet hala aynı şeyi savunuyorum çok rahatsız olduysanız bırakın işi gücü çıkın kimse size niye iş yapmadın demez diyorum ki kadın izin almadı kadın manyak sen niye çıkıp gitmiyorsun da illa o lafı işitiyorsun? Kimse seni silah zoruyla tuttu mu? İlla kalacaksın dedi mi? Hayır.
Evet daha kolay istediğin cevap bu mu? İnsanlara kendilerini bu kadar kul köle etmesinler ben bir şeyden rahatsızsam çıkar giderim kim arkamdan ne derse desin canı cehenneme kendi isteğiyle dumanıma maruz kalan da sesini çıkaramaz bu hayatta dişli olmazsan böyle lafları yer gelir burada konu açarsın işin özeti bu işini bırakacaktı içeri gidecekti soran olursa da durumu söyleyip haklı olacaktı ama böyle haksız sonuna kadar haksızYorumu bana yazmamis olman, benim cevap yazamayacagim anlamina gelmez. Burda herkes biribirinin yorumuna cevap yazabiliyor. O halde senin bakis açinla burda herkesin ruh sagligi bozuk. Burasi bir fikir paylasim platformu. Farkinda misin?
Sigaranin zararinin sadece sana dokunmasi icin de yaninizda baskasi olmadan iceceksiniz. Icmeyenlerin yaninda da icerseniz, "zarari bana kimene" diyemezsiniz.
Ayrica konu sahibi mutfakda is yapiyormus. Digerleri de gelip orda sigara icmisler. Konu sahibi de isini birakip gitmemis. Fazlaca iyi niyetli. Sigara icen gorumcenin yapacagi isleri kendi yapmis. Isi gucu birakip iceri gitmemis. Belki gitse o zaman arkasindan hem gorumce hem kv laf soyleyecek. Gelin elini bir ise atmadi da gitti bla bla bla. Turklerin adetidir ya, gelin illa kv evinde is yapar. Kadincagiz da belki kimse laf etmesin diye isini yarim birakmadi. Ama gorumce kisisi fosur fosur sigara icerken hic rahatsiz olmuyor. Konu sahibi bana fazla sessiz, iyi niyetli biri geldi. Simdi ortami terketmek yerine orda kalip isine devam etti ve boguldugu icin de boguluyorum dedi diye, sigaradan gorecegi zarar pesinen kabul etmis sayiliyor denemez. Ortami terk etmiyorsa hic bir laf soyleyemez dusuncesi de anlasilir gibi degil. Bazen mecbur kalinabiliyor ayni ortamda kalmaya.
Kadin ortami terketsin diyeceginize, gorumce ve elti, kadina nezaketen sigara iceceklerini soyleyip, izin alsalar, ve ya hadi sen birak isi biz kalanini yapariz o ara da sigara iceriz sen burda dumanda kalma denilebilir ki bu zor birsey degil. Aman ben icerim sigarami, duran durur,durmayan gider diye dusunmek daha kolay sanirim?
Yahu anlatamıyorum tamam alınır ama kadında nezaket yok yok yok bunu göremiyor musun niye ısrarla duruyorsunya pardon da anlatamıyor muyum? içeride birisi varsa eğer sigara içecekse izin alır nezaketen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?