eşimle 2 yıl önce evleri ayırdık.Henüz dava açılmadı.Sebebi telefonunda uygunsuz şeyler yakalamam karşı tarafında herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymamasıyla evden ayrıldı.(iki taraf da istedi) Çocuğum babasına çok düşkün olduğu için babasıyla görüşmeleri bu süreçte rutin şekilde devam ediyor.Ben çok yoğun çalıştığım için annem (yaşadığım mahallede evi var ) destek olmak amacıyla 2 aylığına burdaki evine geldi.Haftanın belirli günleri de yemek yapıp gönderdi ancak ne bende ne annemde araba olmadığı için yemek alıp bırakma bu vesile ile kısa sürede olsa çocuğu görme durumunu babası devraldı.Annem olmadığı zamanlarda haftasonundan haftasonuna görüyordu babasını bu arada.Bu yemek işi daha sık görmesine vesile oldu diyelim.Buraya kadar normal gelebilir ama bence tabi anormallikler burda başlıyor.Gelen yemekler küçük çocuğun yiyeceği kadar 1 tabaklık yani pişirmeye değmez ben bunu sonradan öğrendim ki annem yemeği ikiye ayırıp bizi terkeden ( telefonumdaki görüntüleri saklama gereği bile duymamış benim yakalamamı ister gibiydi) adama da yemek göndermiş sürekli.Üstüne bi yere gideceği zaman arayıp götürmesini söylemiş.Araya sınır konması gerekmez mi? Ben kendisiyle aylardır görüşmediğim gibi yüzümü çok çok uzun zaman önce görmüşümdür aşağıdan alır çocuğu aşağı bırakır .Asla geri dönme gibi bir düşüncem olmadığı gibi çocuğum için seviyeyi korumaya çalıştığım bir kişilik ama annem baya muhabbet halinde onu da besleyecek kadar.Bunlar normal mi bana mı garip geliyor? Yemek işini getiro götürme kısmını ondan istemesi hatamıydı ben ilk başta ses çıkarmadım burda mı hata yaptım ?(annem kendi evinde. başka evde kalmaz o yüzden bende kalma seçeneğini eledik)