- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
- Konu Sahibi Inatcikisilik
-
Bende denedim bi kac kere bilerek paylastm nolcak die ve hemen 2 saat sonra kavga baslioYemin ederim aynı şey bana da oluyor kaç kere denedim
Soyle soyleyim nişandan beri 2 seneye yakin oldu toplasan 5 resmim yoktur. Zaten bu dusunceye kapilinca hepten kestim.Nazar var tamamda böyle konularda hassas düşünen insanlarında paylaşım yapmasına anlam veremiyorum.. bi çocuk doğururlar paylaşırlar suratlarına bi ifade yapıştırırlar allah aşkına şu koca dünyada bi doğuran kendileriymişcesine nazar korkusu niye o nazar korkusu var diyelim neden paylaşırsın paylaşma madem bana çok mantıksız geliyor.
Soyle soyleyim nişandan beri 2 seneye yakin oldu toplasan 5 resmim yoktur. Zaten bu dusunceye kapilinca hepten kestim.
Yani 5den fazladir evlenene kdr hic tartismadk diebilirim. Sonrasinda da 10u gecmez2 senedir sadece 5 defa mı tartıştınız?
Soyle soyleyim nişandan beri 2 seneye yakin oldu toplasan 5 resmim yoktur. Zaten bu dusunceye kapilinca hepten kestim.
Nazar korkusu demeyelim de şöyle soyleyim tesaduf mu ben boyle yorumladigim icin mi oluo yoksa nazar mi anlamadigim icin yada ayirt edemedigim icin paylasmak istedimm ztnYanlış anlamayın ama insanlardaki bu nazar takıntısı yüzünden birinin bir şeyine güzel demeye çekinir olduk.. bana komik geliyor böyle nazar korkusu olan insanlar
Muhtemelen boyle akilna gelen biri var hayatımdaBu konuyu okuyunca "keşke benim olsa "repliği geldi aklıma
Nazar korkusu demeyelim de şöyle soyleyim tesaduf mu ben boyle yorumladigim icin mi oluo yoksa nazar mi anlamadigim icin yada ayirt edemedigim icin paylasmak istedimm ztn
Benim sosyal medya adresim yok ama WhatsApp durumlarda bazen oluyor daha çok bana eşim kıskanıyor da sorun çıkartıyor gibi geliyorMuhtemelen boyle akilna gelen biri var hayatımda
Yani 5den fazladir evlenene kdr hic tartismadk diebilirim. Sonrasinda da 10u gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?