- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Inatcikisilik
-
Aynısı bize de oluyor herkes çatır çatır paylaşıyor ben de çok yakınımızın düğününde ailecek çektirdiğimiz fotoğrafımızı koydum lüks bir mekan ve tam klozet kıyafetlerimizleydi ben de atayım dedim aman Allahım ertesi gün bir kavga bir daha mı dedim asla birlikte fotomuzu koymam millet sanacak kocasıyla hiç fotosu yok iyi değiller galibaHerkese merhaba
Uzun zamandir kafama takilan birsey var size danışmak istedim.
1 yillik evliyim ne zaman esimle bir resim paylassam sosyal medya üzerinden aradan 2 3 saat gecmeden kavga ediorz gereksiz seyler yüzünden. Gozunun üstünde kas var misali gereksiz ama. Bana mi oyle geliyo nazar mi anlamadim. Oyle cok da aktif deilim onu da belirteyim.
Insan istio kocamla resim paylasayim ama soğudum artik.
Yada ben tartismalari buna mi bağlıyorum acaba?
Kesin konuşacak yeterli veri yok elinizde. 5 bile yok diyorsunuz. Tesadüftür. Kafanızda nazar olacak diye kurup saçma bir yerden tartışma çıkarıyor da olabilirsiniz.Nazar korkusu demeyelim de şöyle soyleyim tesaduf mu ben boyle yorumladigim icin mi oluo yoksa nazar mi anlamadigim icin yada ayirt edemedigim icin paylasmak istedimm ztn
Denedim gene ayniDaha çok paylaşın her seferinde de sorun çıkcak hali yok, bunu görmüş olursunuz. Story falan atıp bakın bir de öyle deneyin
Ben herkesin dibi dusuo cok guzel bi ciftiz die bisey soyledigimi hatirlamiorm. Kaldı ki bu tarz seylerin de guzel çirkin zengin fakir die bi ayrimi oldugunuda dusunmuormNazar var tamam ama pardon da özenilecek nasıl bir evliliğiniz var cidden merak ettim .
Kocanız Brad Pitt , Johny Deep ya da en olmadı Tom Cruise gibi bir şey mi ?
Ya ben bu instaya attım bizi nazar ettiler lafını komik buluyorum.
İlk evlenen kadın siz değilsiniz. Sürekli tatillerde olan , çok lüks bir hayat yaşayan ve çok ihtişamlı bir hayatınız olsa bir nebze derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?