Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Foto var bende.bir adam var yakınım beni de tanır onu da,herşeyi etraflıca söyledim ona,o da bana söyledi ki sen onu delirtmişsin resmen
Emin ol kadın derneğine gidersen de 'adami delirtmissin, defol git sen azerbaycanlisin' diyecekler.
Kendini böyle mi ikna ediyorsun?
Benim eski sevgilim de Rustu, turkten cok Rus arkadaşım var. Her sohbette konuşulan bir şeydir ki Rus erkekleri (genellersek) pek düzgün adamlar değiller. İçerler, çalışmazlar, hamile bırakıp ortadan kaybolurlar, kavgacidirlar... Yani öyle çiçek böcek bir ırk değiller erkekleri. (Genellersek diyorum,benim eşim dostum da hiç böyle insanlar değiller ama onların da söyledikleri yaygın erkek profili bu) . Yani ben inanıyorum ki Rus kadınlarına yönelik tonla dernek, faaliyet vardır Moskova'da. Orada kadınlar gerekirse kağıt topluyor, gerekirse kamyon sürüyor. Çocuklarına babasız , kraliceler gibi de bakiyorlar. Öyle bir coğrafyadasiniz. Aile içi şiddet gören ilk kadin değilsiniz. Şu evden ciksaniz size sahip çıkacak yerler bulabilirsiniz . Ama elalemin ne dediğini kendi canınızdan da çocuklarınızın psikolojisinden de daha çok onemsiyorsunuz. Bu nedenle siz kurtulamazsiniz. Adamı delirtmeyin de dayak yemeyin bundan sonra

Yani dayağı hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz?
Bunu bana teyzem söyledi,hadi bu konuyu bırakalım da o adam benimle yine konuşuyor,onun için çokta büyük bir olay değil yani,babası da öyle yapmış çünkü,çocuğum hastaydı doktora götürmem lazımdı ona söyledim götürdü bizi,sonra ben de dermatoloğa gidiyorum o gün gidecektim metroyla,ama babası başka bir iş çıkardı yapmağa,gidemedim metroyla mecbur ona söyledim o apardı başka çarem yok ablacığım

Madem edeplisin lütfen yorum yapma ,çünkü o gün sizlerle sinirlenip hıncımı çocuklarımdan aldım
Sistematik şiddet işte. Kaynanan ömrü boyu babasından kocasından şiddet görmüş, onlar tarafından insan yerine konmamış.
Sonra çocuğu olmuş , gücü onlara yetiyor diye o da onları dövmüş. Gelini olmuş, lafı beş kuruş etmeyecek biri olmasina rağmen kendini hünkar sanmış ona buyruklarda bulunmuş, ona yasaklar koymuş, onu dövmüş. Dogurgugu oğlan anadan babadan dayak yiye yiye güç ona geçince kendi karisini döver olmus. Karısı da gücü kime yetsin, yıllarca kendi dayak yemiş, sonra eve yeni gelin gelince o da onu dövmüş. Çocuklar daha küçük, onları hirpalamis,sacma sapan hayatinin bedelini onlardan almış.
O çocuklardan hayır gelir mi?
Hiç sanmıyorum. Bu şiddet döngüsü devam eder. Erkekse o da karısını döver, kadınsa kocasından dayak yiyip çocuklarını hirpalar .
Hayata bak

Ama elti konusunda haksız değildim

Ama elti konusunda haksız değildim
Şiddetin içine doğmuş biri olarak kendini böyle görüyorsun. Hakaret etmişsin 'sen de' dedi diye vurmussun.
Asıl sebebi gücünün ona yetmesi
Eltin değil eşi olsaydı, "sensin" de değil, o sana hakaret etseydi ona vurabilecek miydin?
Hayır çünkü o erk, güçlü.
Kaynananin sana etmediği hakaret kalmadı..bir kere olsun ona vurdun mu?
Hayır .
Kocan sana meydan dayağı attı. Bir kere ona vurdun mu?
En fazla dayak yerken iki tokat da sen atmissindir. Cüretkar bir şekilde vurduğuna asla inanmam . Ki vursan da bu hoş bir şey değil .
Sen de biliyorsun ki sizin evde gücü yeten gcuu yetene vuruyor.
Lağım gibi bir hane

Kaynanan ve kocan seni dövüyor sen eltiyle çocukları. Ama senin tek derdin kocanın uçkuru. He sana muhtaç olmuş. Büyük muhtaçlık nilu adamla beraber olmazsa sonu gelecekmiş.
Eltinin ahları tutuyor bence. Ahı tuttu diye gidip kızı dövmeye kalkma da yine.

Bir şey söyleyeyim mi?belki de söylemek doğru olmaz ama burda biz bizeyiz,yazdınız da kaynanaya vurdunuz mu ?evet vurdum bana küfür etti istemsizce vurdum (ay köpek kızı)kocama da evet yaptığım olmıştur tırnaklarımı ona basmış kanatmışlığım olmuştır

Sizden küçük size cevap verirse öpersiniz mi ?

Ne harika bir yuva bu eve de iki çocuk verdin yani hayatlari zebil olsun diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…