Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh ama yani zombi yuvası resmen

Dayak yeyip aldatilip sonra da gelip burada ukalalik gösteren hicbirsey yapmayan kadınlar lütfen bu foruma yazmayın ya. Tamam dayak yemişsin ve mutlusun ama biz burada kahroluyoruz. Gerçekten kocanıza yapamadığınız ukalalik ve kahramanlığı burada yapmayın çok iğrenç bir konuma sokuyorsunuz kendinizi

kara cahil eğitimsizsiniz
Layık olduğun hayatı yaşıyorsun ve bence zevk de alıyorsun
Eğitimin konuyla ne alakası?evet ben bu hayata layığım ve zevkten 4 köşeyim,siz Türklerde kolay ama bizde öyle kolay olmuyor.ben gidersem çocuklarım bende olmaz 1.baba evinde annem ve abim bana cehennemi yaşatacaklar bu 2.siz mi gelip Halime ağlarsınız?

Böyle bir hayatı kendine lve yavrularına ayık gördüğün için
Biz TÜRK ler deriz ki böyle bir durum için
Otur kendi başına yan ağla

Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Madem boşanmak yok. Kocan şiddet uyguladığı zaman sende karşılık ver (yapmayacağın bir şey değil .
Belki korkar da şiddet uygulamaz artık

Madem boşanmak yok. Kocan şiddet uyguladığı zaman sende karşılık ver madem(yapmayacağın bir şey değil .
Belki korkar da şiddet uygulamaz artık
Artık başıma kakıyorsunuz doğruları söylediğim için,ama o gece ona karşılık veremedim

Umarım sizin yazdığınızı dünyadan haberi olmayanlar görür de kendileriyle alay ederler
çift branşlı bir öğretmen olarak sık sık dayak yiyorsunuz eşinizden ayrıca çocuklarınızı alıp gitmeyi bile bilmiyorsunuz o ortamdan.valla ilkokul mezunu dimdik duran kadınlar gördüm ben.evlilikte bazı şeyler sineye çekilir normaldir ama dayak bunlardan biri değil.

Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…