Yuh ama yani zombi yuvası resmenBir şey söyleyeyim mi?belki de söylemek doğru olmaz ama burda biz bizeyiz,yazdınız da kaynanaya vurdunuz mu ?evet vurdum bana küfür etti istemsizce vurdum (ay köpek kızı)kocama da evet yaptığım olmıştur tırnaklarımı ona basmış kanatmışlığım olmuştır
Sen iki yaş büyüksün diye kendini ne sanıyorsun yaa. O zaman sen de kaynananla kocana cevap verme küçüksün ya hani. Verdiysen o morlukları haketmişsin senin kafana göre.Sizden küçük size cevap verirse öpersiniz mi ?
Sizden ve eşinizden.Teşekkür
Seni ilgilendirmez o çocuklar benim çocuklarım onları benden çok kimse sevemezSizden ve eşinizden.
kara cahil eğitimsizsinizSeni ilgilendirmez o çocuklar benim çocuklarım onları benden çok kimse sevemez
Evet ama bu sizin ruhunuzun hasta olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.Seni ilgilendirmez o çocuklar benim çocuklarım onları benden çok kimse sevemez
Eğitimin konuyla ne alakası?evet ben bu hayata layığım ve zevkten 4 köşeyim,siz Türklerde kolay ama bizde öyle kolay olmuyor.ben gidersem çocuklarım bende olmaz 1.baba evinde annem ve abim bana cehennemi yaşatacaklar bu 2.siz mi gelip Halime ağlarsınız?kara cahil eğitimsizsiniz
Layık olduğun hayatı yaşıyorsun ve bence zevk de alıyorsun
Evet ruh hastasıyım beni delirtme bi iyilik yap yorum yapmaEvet ama bu sizin ruhunuzun hasta olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.
Insanlar size yapmaniz gerekeni soyluyor halinize uzuldukleri icin.Kimseden hınç falan almıyorum üstüme geliyorsunuz ya,hangi seviyeyi göstereyim sizlere
Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?Insanlar size yapmaniz gerekeni soyluyor halinize uzuldukleri icin.
Böyle bir hayatı kendine lve yavrularına ayık gördüğün içinEğitimin konuyla ne alakası?evet ben bu hayata layığım ve zevkten 4 köşeyim,siz Türklerde kolay ama bizde öyle kolay olmuyor.ben gidersem çocuklarım bende olmaz 1.baba evinde annem ve abim bana cehennemi yaşatacaklar bu 2.siz mi gelip Halime ağlarsınız?
Madem boşanmak yok. Kocan şiddet uyguladığı zaman sende karşılık ver (yapmayacağın bir şey değil .Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Ben artık alışmışımBöyle bir hayatı kendine lve yavrularına ayık gördüğün için
Biz TÜRK ler deriz ki böyle bir durum için
Otur kendi başına yan ağla
Artık başıma kakıyorsunuz doğruları söylediğim için,ama o gece ona karşılık veremedimMadem boşanmak yok. Kocan şiddet uyguladığı zaman sende karşılık ver madem(yapmayacağın bir şey değil .
Belki korkar da şiddet uygulamaz artık
Maalesef deyim çocuklarına üzüldümBen artık alışmışım
çift branşlı bir öğretmen olarak sık sık dayak yiyorsunuz eşinizden ayrıca çocuklarınızı alıp gitmeyi bile bilmiyorsunuz o ortamdan.valla ilkokul mezunu dimdik duran kadınlar gördüm ben.evlilikte bazı şeyler sineye çekilir normaldir ama dayak bunlardan biri değil.Umarım sizin yazdığınızı dünyadan haberi olmayanlar görür de kendileriyle alay ederler
Evime göçersem çalışmak istiyorum ama kaynana ona da burun sokuyorMaalesef deyim çocuklarına üzüldüm
Değiştirme imkanın varsa hayatını değiştirmeye bak
Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?çift branşlı bir öğretmen olarak sık sık dayak yiyorsunuz eşinizden ayrıca çocuklarınızı alıp gitmeyi bile bilmiyorsunuz o ortamdan.valla ilkokul mezunu dimdik duran kadınlar gördüm ben.evlilikte bazı şeyler sineye çekilir normaldir ama dayak bunlardan biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?