Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem edeplisin lütfen yorum yapma ,çünkü o gün sizlerle sinirlenip hıncımı çocuklarımdan aldım
Ruh hastasıysanız tedavi olun. Çocukların sizden alınması isabet olur. Ona buna kızıp çocuk mu haşlanır?

Kolumdakı morluklar artık gitmiş kim bana inanır
Fotoğrafını bile mi çekmediniz yahu? Sanmiyorum kocan olacak herifin son el kaldırması olsun bu. Yine şiddete başvuracaktır bari bu kez gidip rapor alın. Orada hiç kadın dernekleri yok mu? Destek isteseniz ya? Internet erişiminiz mevcut sonuçta

Foto var bende.bir adam var yakınım beni de tanır onu da,herşeyi etraflıca söyledim ona,o da bana söyledi ki sen onu delirtmişsin resmen

Sen ne kadar kötü birisin inşaAllah alırlar elimden ne demek?!şiddet uyguladığımı nerden gördün
Size kızıp hıncımı çocuklardan çıkarıyorum demediniz mi? Şiddet sadece ağzını yüzünü kırmakla dövmekle mi oluyor? Bağırıp çağırıp sokak köpeği gibi itip kakıyorsanız bu da bir şiddettir. Sadece bağırmanız da, sözlerinizle değersiz hissettirmeniz de şiddettir psikolojik olarak travmalara, özgüven kaybına yol açar, ileride onlar da şiddete eğitimli olur, .

Tamam hıncınızı burada çıkarın ama çocuklarınıza lütfen bağırmayın da dokunmayın da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…