- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.143
- 498
Ruh hastasıysanız tedavi olun. Çocukların sizden alınması isabet olur. Ona buna kızıp çocuk mu haşlanır?Madem edeplisin lütfen yorum yapma ,çünkü o gün sizlerle sinirlenip hıncımı çocuklarımdan aldım
Hahahaha git be git hangi dilde senle konuşayım вон отсюда ты мне уже надоелаMuhtaçlık diye kastettiği konuda şey; cinsellik
Forumun ne oldugunu biliyor musun? Konu aciyorsan ona yorum yap buna yapma deme gibi bir hakkın yok. Ayrıca anonimsin diye kimseye hakaret de edemezsin.Tamam sana insan gibi söylüyorum lütfen yorum yapma
Ruh hastası değilim üst üste yığılınca deliriyorumRuh hastasıysanız tedavi olun. Çocukların sizden alınması isabet olur. Ona buna kızıp çocuk mu haşlanır?
Siz de beni bir anlasanızForumun ne oldugunu biliyor musun? Konu aciyorsan ona yorum yap buna yapma deme gibi bir hakkın yok. Ayrıca anonimsin diye kimseye hakaret de edemezsin.
Çocukların suçu ne ya? Burada sayıp sövün bari sadece ban alırsınız da, çocuklara şiddet uygulamayın.Ruh hastası değilim üst üste yığılınca deliriyorum
O gece ile bitti ama tekrarlanmasından korkuyorumÖnceki konunuzu okudum. Siz bize şu an resmen cehennemden yazıyorsunuz. Akıl almıyor bunları neden hala o evdesiniz? Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz nedir??
Fotoğrafını bile mi çekmediniz yahu? Sanmiyorum kocan olacak herifin son el kaldırması olsun bu. Yine şiddete başvuracaktır bari bu kez gidip rapor alın. Orada hiç kadın dernekleri yok mu? Destek isteseniz ya? Internet erişiminiz mevcut sonuçtaKolumdakı morluklar artık gitmiş kim bana inanır
Sen ne kadar kötü birisin inşaAllah alırlar elimden ne demek?!şiddet uyguladığımı nerden gördünÇocuklara şiddet mi uyguladın bir de ?
İnşallah alırlar elinden.
Bu ne edepsizlik
Foto var bende.bir adam var yakınım beni de tanır onu da,herşeyi etraflıca söyledim ona,o da bana söyledi ki sen onu delirtmişsin resmenFotoğrafını bile mi çekmediniz yahu? Sanmiyorum kocan olacak herifin son el kaldırması olsun bu. Yine şiddete başvuracaktır bari bu kez gidip rapor alın. Orada hiç kadın dernekleri yok mu? Destek isteseniz ya? Internet erişiminiz mevcut sonuçta
Yapmağa değil yapmaya, almağa değil almaya.Edebi senden öğrenecek değilim bu 1! Sen edepsizsin ki beni bunu yapmağa zorluyorsun bu da 2!
Bura okul değilYapmağa değil yapmaya
Almağa değil, almayaBura okul değil
Ooofff çok havalı yaaaaaHahahaha git be git hangi dilde senle konuşayım вон отсюда ты мне уже надоела
Kimseden hınç falan almıyorum üstüme geliyorsunuz ya,hangi seviyeyi göstereyim sizlereKonu sahibi koca dayağının hıncını buradaki üyelerden çıkarıyor resmen.
Konu sahibi sizi döven biz değiliz!!!
Resmen seviye yerlerde.
Size kızıp hıncımı çocuklardan çıkarıyorum demediniz mi? Şiddet sadece ağzını yüzünü kırmakla dövmekle mi oluyor? Bağırıp çağırıp sokak köpeği gibi itip kakıyorsanız bu da bir şiddettir. Sadece bağırmanız da, sözlerinizle değersiz hissettirmeniz de şiddettir psikolojik olarak travmalara, özgüven kaybına yol açar, ileride onlar da şiddete eğitimli olur, .Sen ne kadar kötü birisin inşaAllah alırlar elimden ne demek?!şiddet uyguladığımı nerden gördün
TeşekkürOoofff çok havalı yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?