Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hatırladım konuyu:S Bunların yası kucuk,kvde koca herkes bunu dovuyo o da eltıye tokat atmıstı.Ayakkabısını mı gıymıs kızın napmıs ızınsız.Yanı Esra Eroldakı Fatma gıbı bırı konu sahıbı:S Bosa kımse tavsıyede bulunmasın

Önceki konunuzu okuyamadım içim elvermedi. Size sahip çıkacak anne babanız yokmu? Olmasa bile kendinize bu eziyet reva mu? Ne diyeceğimi bilemedim

O ne be,el tokatlamaca oyunu gibi herkes tuttuğuna cakiyo hfhffh

Ya valla senin konularından gına geldi, her seferinde yok Moskovadayım yok babam üzülür diyip diyip evi terketmiyorsun, bizim senin için yapabileceğimiz birşey yok artık.
Sana yapabileceğin herşeyi söyledik, yapmıyorsun. Ve burada istediğin kadar konu aç, sayfalarca yazı yazılsın yine de o evde durup öldürülmeyi bekleyeceksin. Bari boşu boşuna konu açıp bizi üzme.

Ah nilu ah sana bazen kizdim bazen uzuldum ama bir suru kisi yazdi zaten sana bu kadar kotuluk yapan kocan kv varken yapman gereken bosayip ailenin yanina donmen ama bir turlu kabul etmiyorsun. Dayak yemenin cezasi +18den mahrum birakmak olabilir mi sence bir de muhtac fln demissin.

Ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim. Adam kendinde suc bulmuyor ki. Yani seks gevinizi sürdürseniz en fazla bir eskorta gider. Kendini hakli görüyor cünkü. Aile terapisi sart sizde ayrilmaya niyetiniz yok cünkü. Böyle devam ederse tekrar siddet görme ihtimaliniz de cok yüksek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…