- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Onları da morartiyo mu?Öyle bir yerde çalışıyorki Kızlar kaynıyor orda
Bak bu ayrıntıyı bilmiyordum. Şimdi oldu.Lütfen saçmalamaz mısın yatağı ayırmış daha ne yapsın? Ev ayırmak basit kalırdı yatağı ayırması ne kadar ağır bir ceza farkında mısın?
O ne be,el tokatlamaca oyunu gibi herkes tuttuğuna cakiyo hfhffhAy hatırladım konuyu:S Bunların yası kucuk,kvde koca herkes bunu dovuyo o da eltıye tokat atmıstı.Ayakkabısını mı gıymıs kızın napmıs ızınsız.Yanı Esra Eroldakı Fatma gıbı bırı konu sahıbı:S Bosa kımse tavsıyede bulunmasın
Şşşş noway adam muhtaç ona ne affetmesi, +18 olarak uzak duruyormuş, adam akıllanacak bir daha yapmayacak o hareketleri, yoksa kuku, muku yok, tövbeler olsun.Ee affetmissin zaten aynı evdesin hala farkinda misin?
Kımın gucu kıme yeterse:S aksam olunca salonda toplanıp rınge cıkıyorlar bunlar gklklgklO ne be,el tokatlamaca oyunu gibi herkes tuttuğuna cakiyo hfhffh
Akıl fikir diliyorum ne diyeyimŞşşş noway adam muhtaç ona ne affetmesi, +18 olarak uzak duruyormuş, adam akıllanacak bir daha yapmayacak o hareketleri, yoksa kuku, muku yok, tövbeler olsun.
Ne desin .m dese daha mı kibar olacaktı?Kuku ne ya?edep biraz yahu,bilseydim şuraya yazmazdım
Amin böyle bir şey ile cezalandırdığını düşünmesi ne kadar acıAkıl fikir diliyorum ne diyeyim
Cok dogru. Simdi bosanmak falan bunlar cok minnoş cezalar.Lütfen saçmalamaz mısın yatağı ayırmış daha ne yapsın? Ev ayırmak basit kalırdı yatağı ayırması ne kadar ağır bir ceza farkında mısın?
Avret mahaliNe desin .m dese daha mı kibar olacaktı?
Kelimelere takılmayın,çözümünüzü arayın.
Ben edepli bir kadın olarak fındık fıstık kuku demeden direk ismiyle yazacağım..eşinizin sizin vajinanıza muhtaç olduğunu mu anlatmak istiyorsunuz bize?Kuku ne ya?edep biraz yahu,bilseydim şuraya yazmazdım
Dünya kadar malın olacagına fındık kadar ...n olsun demiş atalarımızNe desin .m dese daha mı kibar olacaktı?
Kelimelere takılmayın,çözümünüzü arayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?