- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
Bulunduğu aile yapısı için aile terapisti küfür niteliğinde gözlerinde, kıza dönüp biz delimiyiz? de gidelim diyecek, buram buram cahillik kokan bir aile. Nilunun anlattığına göre.Ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim. Adam kendinde suc bulmuyor ki. Yani seks gevinizi sürdürseniz en fazla bir eskorta gider. Kendini hakli görüyor cünkü. Aile terapisi sart sizde ayrilmaya niyetiniz yok cünkü. Böyle devam ederse tekrar siddet görme ihtimaliniz de cok yüksek
Şiddet görüyor zaten.Ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim. Adam kendinde suc bulmuyor ki. Yani seks gevinizi sürdürseniz en fazla bir eskorta gider. Kendini hakli görüyor cünkü. Aile terapisi sart sizde ayrilmaya niyetiniz yok cünkü. Böyle devam ederse tekrar siddet görme ihtimaliniz de cok yüksek
Bulunduğu aile yapısı için aile terapisti küfür niteliğinde gözlerinde, kıza dönüp biz delimiyiz? de gidelim diyecek, buram buram cahillik kokan bir aile. Nilunun anlattığına göre.
Şiddet görüyor zaten.
Ki bahsettiğin gibi de bir adam kocası. Kaç kere dil döktük konularında kurtar kendinide yavrunuda diye ama yok hep bir bahane koyuyor ortaya.Ama o zaman düzelme ihtimali yok ki. Adam bir sabah Kanal 7 edasiyla "Allahim ben ne yaptim..Elim kirilaydi da cocugumun anasina vurmasaydim" demeyecek ki. En fazla siddetin dozu artar veya kendine aldatmayi hak görmeye baslar , cünkü "kadinlik görevini yapmiyor". Yani ben bunu beklerim.böyle bir adamdan. Aslinda nilunun.kendini ve kizini o ortamdan kurtarmasi lazim, ama öyle bir niyeti yok gibi
Ayy ben de morluk deyince vantuzlama morluğu sandıydım.Bu daha kötü ama ya. Dövdün çürüttün her yerimi, geçsin öyle sevişelim diyon . Çok ilginç gerçekten.
Yok seninkine muhtaç defol blokeBen edepli bir kadın olarak fındık fıstık kuku demeden direk ismiyle yazacağım..eşinizin sizin vajinanıza muhtaç olduğunu mu anlatmak istiyorsunuz bize?
Size de malzeme çıktıAyy ben de morluk deyince vantuzlama morluğu sandıydım.Hala saf bir tarafım var benim Katip.
La adam dövmüş de her yeri morarmış, hanım hala geçse de öyle yanaşsaydın diyor.
Konularına baktım da "elticik"miş konu sahibi. Normaldir yani bu konu da, tepkileri de.
Sizin gibilere de malzeme çıktı gülenin başına gelsin yaşadıklarım
Ne olursa olsun,herkes evli adama yüruyecek kadar kendini değersiz,saygısız bir yere koymuyor demek ki. Birde bu adam bulunmaz hint kuması değil aşikar(önceki konunuza baktım konuşması,davranışları korkunç)sizden başka kimse yüzüne bakmiyor ondan gitmiyor başkasına bence. Kim ne yapsın kaba saba,kalabalık ailenin ortasında eşini dövüp söven adamı.Öyle bir yerde çalışıyorki Kızlar kaynıyor orda
Elticik bacım, herif seni dövmüş. Bayağı morartmalı falan dövmüş. Bu, biz normal insanlar için boşanma sebebidir.Size de malzeme çıktı
O zaman benden ne istiyor ?babasıyla çalışıyor diye adam izin vermiyorİşyeri kız kaynıyormuş, sen bu muhtaçlık işini bi daha düşün.
Elticik bacım, herif seni dövmüş. Bayağı morartmalı falan dövmüş. Bu, biz normal insanlar için boşanma sebebidir.
Sen de daha sevişmedim, ceza verdim, hıh gördünüz mü modundasın.Dayağın cezası, yaptırımı yatakta reddetmek değildir. Boşanmaktır, tazminat davası açmaktır vs. Do you understand me?
Ne kadar da komik şimdi bayılacağım ben sizlerden bana akıl ne yapmak lazım olduğunu soruyorum siz burda alay edin sizlerden soranda kabahatBak bu ayrıntıyı bilmiyordum. Şimdi oldu.
Defol terbiyeden habersizDünya kadar malın olacagına fındık kadar ...n olsun demiş atalarımızkonu sahibi bunu doğrulamaya çalışıyor sanırım.
Yorum yazma defolPamuk ta olabilir sanki
Darkmore bile delirmiş. Sitenin en sakin kadınlarından birini bile çıldırtmış ya.Ne desin .m dese daha mı kibar olacaktı?
Kelimelere takılmayın,çözümünüzü arayın.
Kimse beni desteklemiyor boşanmaya siz neden bahsediuorsunuz orta yerde öylece kalacağımAh nilu ah sana bazen kizdim bazen uzuldum ama bir suru kisi yazdi zaten sana bu kadar kotuluk yapan kocan kv varken yapman gereken bosayip ailenin yanina donmen ama bir turlu kabul etmiyorsun. Dayak yemenin cezasi +18den mahrum birakmak olabilir mi sence bir de muhtac fln demissin.
Allah cezanı versin!!!!başına gelsin çektiklerimDarkmore bile delirmiş. Sitenin en sakin kadınlarından birini bile çıldırtmış ya.
Boncuk desin, babaannem öyle derdi.*mdan kibar bence. Vajina da olabilir, daha bilimsel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?