- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
Gördüğün erkek namına tek varlık kocan olduğu için erkek kafasını bilmiyorsun. Sen elinin altındasın, bir yapmasan iki yapmasan üçüncüde yapacaksın, çünkü başkasına gitmekle tehdit edileceksin. Bakma iş güç var yorgun, kafası kaldırmıyor uğraşmamıştır senle. Bu adam dışarda yakalarsa birini affetmez ama sana dokunmayacağını düşünüyorsan çok safsın demektir.O zaman benden ne istiyor ?babasıyla çalışıyor diye adam izin vermiyor
Yav boşan diyoruz, bo-şan! Divorce! вы должны развестись!Ne kadar da komik şimdi bayılacağım ben sizlerden bana akıl ne yapmak lazım olduğunu soruyorum siz burda alay edin sizlerden soranda kabahat
Öööööfff etmeyin artık beddua ya gelmiyor işte başımıza gelmiyor yeter ama.Allah cezanı versin!!!!başına gelsin çektiklerim
Ne yapsam bana dokunmaması için istemiyorum ama bu insanı da tanıyorumGördüğün erkek namına tek varlık kocan olduğu için erkek kafasını bilmiyorsun. Sen elinin altındasın, bir yapmasan iki yapmasan üçüncüde yapacaksın, çünkü başkasına gitmekle tehdit edileceksin. Bakma iş güç var yorgun, kafası kaldırmıyor uğraşmamıştır senle. Bu adam dışarda yakalarsa birini affetmez ama sana dokunmayacağını düşünüyorsan çok safsın demektir.
Vermiyor işte cezamı. Sen diledin diye vermiyor.Allah cezanı versin!!!!başına gelsin çektiklerim
Zaten sinirliyim birde siz geliyorsunuz üstüneÖööööfff etmeyin artık beddua ya gelmiyor işte başımıza gelmiyor yeter ama.
Defol yazmaVermiyor işte cezamı. Sen diledin diye vermiyor.Beddua sahibine de dönüyor malum, daha beter çekeceksin demek oluyor bu.
Çaresi yok malesef. Karısısın, seni malı olarak görüyor ve yatağa girmediğini için seni suçlu görüyor.Ne yapsam bana dokunmaması için istemiyorum ama bu insanı da tanıyorum
Gitmiyorum.Defol yazma
Aldık bir doz klasik bedduayı daSizin gibilere de malzeme çıktı gülenin başına gelsin yaşadıklarım
Hayatınızdaki zorlukların hıncını burada mı çıkarmaya çalışıyorsunuz ?Yok seninkine muhtaç defol bloke
Gördüğün erkek namına tek varlık kocan olduğu için erkek kafasını bilmiyorsun. Sen elinin altındasın, bir yapmasan iki yapmasan üçüncüde yapacaksın, çünkü başkasına gitmekle tehdit edileceksin. Bakma iş güç var yorgun, kafası kaldırmıyor uğraşmamıştır senle. Bu adam dışarda yakalarsa birini affetmez ama sana dokunmayacağını düşünüyorsan çok safsın demektir.
Ya sinirliyim gülüyorsunuzAldık bir doz klasik bedduayı da
Ama senin demene üzüldüm. dayak yediğin gün akşam tekrar seni dövmesin diye dua edip merak edip sormuştum sana ama olsun be nilu eyvallah.
Üstüme geliyorsunuz ama siz deHayatınızdaki zorlukların hıncını burada mı çıkarmaya çalışıyorsunuz ?
Tamam o zaman öl burdaGitmiyorum.
Aaaa hiç oldumu şimdi sayın saygı değer niluyu ablacığım ne kadar ayıpppp beni kovuyorsun pamuk dedik daaa ne dedik sankim ne desek peki sen de bakalımYorum yazma defol
Sen bana abla diyorsunda kaç yaştasın senAaaa hiç oldumu şimdi sayın saygı değer niluyu ablacığım ne kadar ayıpppp beni kovuyorsun pamuk dedik daaa ne dedik sankim ne desek peki sen de bakalım
Tamam eltisini tokatlayan, terbiye abidesi.Defol terbiyeden habersiz
Heh beddua seansi da tamamlandiAllah cezanı versin!!!!başına gelsin çektiklerim
Sanane?!Sana o eltiden ALLAH verir inşaAllahTamam eltisini tokatlayan, terbiye abidesi.
İstersen 10 yaşında ol sana abla diyesim geldi abla ablaaaa ablacuğummmSen bana abla diyorsunda kaç yaştasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?