Bana ne oldu böyle! Bu ben olamam! Kizlar yardimci olabilir misiniz?

Beautician1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
680
7
118
Kizlar merhaba,
Birçoğunuz beni hatırlayacaksınız. Ben geçen sene eşimle ayrılma noktasına gelmiştim. Saçma sapan sebepler yüzünden. Ama barıştık Allaha şükür eskisi gibi sorunlarımız kalmadı. Hamileyim zaten rayına oturdu Allah'a şükür.
Benim eşim bir şirkette yönetici konumunda çalışıyor ve birde yardımcısı var. Yardımcısı demem de şimdi tuhaf geldi bana eşimle yakın arkadaşlar. Ve biz ailece görüşüyorduk onlarla.sıkıfıkıydık. Sürekli onlar bize gelirdi biz de onlara giderdik. Hatta müsaitmisiniz diye sormadan. O derece samimiydik. Bizde kalırlardı biz de onlarda. Sabahlara kadar otururduk haftasonları.
Herneyse biz eşimle 3 ay ayrılık geçirdik. Ben annemlerde kaldım fakat beni asla aramadılar. Eşimin arkadaşının aramasını beklemiyorum fakat karısı beni bir kez dahi aramadı. İnsan kötü zamanında bekliyor ilgi alaka ama yok. Yani bilmiyormuş gibi davrandı karısı.eşi eşimle aynı odada çalışıyor. Eşim3 ay nasıl saklasın ki. Zaten eşim söylemiş arkadaşına ama nedense karısı bilmemezlikten geldi. Size anlatamam face de sürekli gezme tozma fotoları koymalar, eşiyle sarmaş dolaş fotolar koymalar, aşkımız bitmesinle başlayan yazılar, tatil fotoları nispet yaparcasına. Albüm adını aşk koymalar falan size anlatamam. Tam da yaz dönemiydi. Her onun mesajını görünce ağlardım benim ne günahım vardı ben niye mutlu değilim diye bunalıma girdim resmen.
Kızlar belki yadırgayacaksınız ama bu kıskançlık falan değil sadece kendimle hesaplaşmam. Biz neden şuan bu haldeyiz onlar gibi olabilirdik diye iç hesaplaşma. Belki de o anki hissettiklerimle kıskançlık adını siz koyun.
Eşimle ayrılığımızdan 3 ay geçmişti ve bayramdı. Kadın beni aradı bayramlaşmak için. Canım nasılsın iyimisin eşim bahsetti bazi olaylar olmuş nasılsın falan. Bende gayet normal herşey falan dedim konuşmak gelmedi içimden çünkü yeni öğrenmiş ihtimali asla ve asla yok. Biz tatile gidiyoruz falan hala nispet yapıyor bana. Sinirim bozuldu ve eşimden nefret etmiştim o zaman sinirle mesaj atmıştım ona çoook kırıcı. Haketmişti gerçi o ayrı konu.
Şimdi asıl sorunuma geçeyim. Bu olaylar geçeli 1 buçuk sene oluyor fakat ben bu kadından çok nefret ettim. Face de sürekli foto koyuyor, sürekli ordayız, burdayız, geziyoruz, coşuyoruz, içiyoruz, hayat bize güzel, aşk iyiki varsın size anlatamam özel hayatları yok herşeyleri facede. Sürekli hava atıyor. Alışverişe gidiyoruz, off bu ay alışverişin dozunu kaçırmışım, kahvaltı keyfiiii, Sürekli bir ıspat halinde ve ben bunu takıntı haline getirdim. Sinirim bozuluyor onun face de yazdıklarına. Sürekli söylenip duruyorum. Ben ayrıyken beni bu yaptıkları çok üzmuştü. Şimdi hep o gunler geliyor aklıma nefret duyuyorum.
Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen. Ben nasıl sinir olmam ona. Nasıl içim soğur. Nasıl umursamam. Bu takıntıdan nasıl kurtulabilirim.
Şimdiden çook teşekkür ederim. Fikirleriniz benim için çok önemli....

Acikcasi ben hak verdim sana,
Madem okadar sIkifikiydiniz, biraz düsünceli davranip okadar sarmas dolas resimler yüklememeliydi facede, yada en azindan senin görmemesini saglamaliydi,
biraz abartmis gercektende, kendini ispatlama durumu var belliki.
Bosver hic takilma, istersen sil faceden, cok rahatsiz ediyorsa,
yada nebilim sende esinle resimlerini koy :)

valla kadın evli kocasıyla ıstedıgı gıbı mutlu olur resım koyar senınle bır alakası yok boşuna kıskanma bence.
yani kadın sana deger vermıyor sende ona verme kafaya takma .

Cok tesekkur ederim beni anladigin icin. İnanki kiskanclik degil anlatamam o duyguyu. Esim nefret eder facede herseyi paylasan insanlardan. O yuzden bana da kizar ozelimizi insanlarin onunde yasamayalim der. Gorgusuzmuyuz biz der hep bana. O dozunu kaciriyor. Ben ayriyken hep aglamistim benim neyim eksik diye.

Burda takılmanız gereken nokta o kadar samimiyken sizi o özel durumunuzda aramaması.
Bence okadar sıkıfıkı değilmişsiniz.
Çok takılıyosanız silin gitsin.

Son düzenleme:
Canım, sen kötü bir dönem geçirmişsin, üstelik hamilesin..Bence bu sebeplerden dolayı fazla hassas davranıyorsun..Sonuçta bu bayan eşiyle beraber çektirdiği fotoğrafları istediği gibi paylaşabilir..Bunu sana nispet olsun diye yaptığı kanısına nereden vardın ki?
Seni aramış sormuş, ilgilenmiş olsa bu fikre kapılacağını sanmıyorum..O insana kırılmış olman ayrı birşey..Ama bence onun hareketlerini üzerine alınma..O insanı sabit fikir haline getirip kendini yıpratma..Öenmli olan şu anda eşine aranın iyi olması..Daha da önemlisi doğacak çocuğun..Bence sen bunlara odaklan

eşinizle iyiymişsiniz ,
Allah tamamına erdirsin hamileymişsinizde
takıldığınız şeye bir bakın
yaa bu faceyi bu kadar ciddiye almamak lazım
artık çoluk çocuğun oyncağı gibi bişey oldu zaten
o kadar rahatsızsanız ya kendi hesabınızı hepten kapatın
yada o kadını arkadaşlığınızdan çıkarınbu kadar basit

valla kadın evli kocasıyla ıstedıgı gıbı mutlu olur resım koyar senınle bır alakası yok boşuna kıskanma bence.
yani kadın sana deger vermıyor sende ona verme kafaya takma .
Bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Kıskandığım söylenemez eşimden ayrı olduğum için sinirlerim bozuluyordu sadece. Normal zamanda olsaydı haklısınız.
Size nispet yaptigini sanmiyorum
Niye yapsinki ayrinca
Bana nispet yaptı demiyorum bizim ayrı olduğumuzu bildiği halde bana telefonda tatile gidiyoruz biz yoldayız demişti. Size soruyorum ne gerek var üzgün bir insana bunu söylemeye...

sımdı sende esınle aran ıyı sende cekın koy :)
ordayım burdayım dıye yazanlara bende sınır oluyorum

aynen öyle kadının kocası o tabıkı gezecek tozacak senın aran kotu dıye gezmesınmı konu sahıbı?

Aynen ayse nin kocasiyla arasi bozuk foto cekmiyelimmi desin.bazisi cok merakli fotoya orda burda yayinlamaya
Face bu yuzden var hoslanmiosan sil yada kapat
Ben o tiplerden hoslanmadigim ve ozel hayatima saygimdan dolayi kullanmiyorum.
Bu kadar basit

cnm senin için kolay kolay soğumaz; o kadının sana nispet yaptığını düşündüğün için degil,
sende onunla bir rekabete girme isteği taşıyorsun galiba...

ama eğer gerçekten o kötü döneminde seni travmatik olarak etkilediğini düşünüyorsan face'den falan çıksan iyi olur.
yoksa ileriki aylarda "bu kadın hamilelik dönemimi mahvetti" falan gibi şeyler düşüneceksin

Soylemesi gereksiz ama face olayini siz engelleyebilirsiniz silerek o kisiyi

ben bekarım, benden yaşı küçükler hep evlenıyor, nişanlanıyor, nikah yapıyor vs. hep güzel, mutlu fotoğraflarını paylaşıyor face'te. ama gercekten hayatlar bu kadar renkli mi. ben inanmıyorum buna. millet mutluluğunu pazara çıkarıyor, hava atma amaçlı yapıyor biraz da gibime geliyor. ama sonuc olarak ben de o fotograflara özenıyorum, bazen kıskanıyorum... o yüzden face i nadir kullanıyorum, yoksa kafayı yerim:) sen de fazla takılma.
insanlar da gercekten kötüniyetlı de olabılir veya masumane yapabilirler ama onların bizi bu kadar etkılemesıne izin vermemelıyız, neyimiz oluyorlar ki sonucta, dış kapının dış mandalı, boşver onu bunu, sen kendini, aileni bil yeter.

senin canın sıkkın olduğu için olağan şeyleri sorun yapmışsın.
eşinle sorunun olmasa arkadaşının yaptıklarını gayet hoş karşılayacaksın.üstelik benim arkadaşımın da sorunu olsa kendi açmazsa ben de konuyu açmam

Demek ki konu sahibine batmış yani . Siz canınızı sıkan her olayı bir nedene bağlayıp silebiliyor musunuz ?
Canım engelle sil gitsin . Yüz yüze bakıyoruz ayıp dersen ortak arkadaşlarınızı da engelle feysini kapadığını zanneder

aynen öyle kadının kocası o tabıkı gezecek tozacak senın aran kotu dıye gezmesınmı konu sahıbı?
Ben gezmesin tozmasin demiyorum zaten! Ben sadece ayriyken beni aramayip bu sekilde davranmasi uzdu. Dedigim gibi coook samimiydik. Kaliyorduk birbirimizde. Hatta bir kere2 gunlugune tatile bile gitmistik. Sorun hem aramamasi hemde esimden ayri olmama ragmen umursamaz davanip cosmasi.
sadece esimle ayri oldugum gunler geliyor aklima. Kötü oluyorum.
En iyisi face kullanmamak haklisiniz.
facebooku kapat ya da onu sil

ya inanki face de her anını yazıp mutlu gözükmeye çalışanlar aslında genelde mutsuz insanlar oluyor

mutsuzluklarını başkasına yansıtmamak kendi mutsuz psikolojilerini bastırmak için böyle yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…