- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi Beautician1
-
Ben de koyuyorum arada abartmadan ama bunlara yetisemem ben asla yapamam. Ugasamam zaten calisiyorum.sımdı sende esınle aran ıyı sende cekın koy :)
ordayım burdayım dıye yazanlara bende sınır oluyorum
haklisiniz. Fakat normal zamanda boyle hissetmis degilim. İnanin baska insanlara karsi oyle degilim asla. Sadece ona karsi. Eskinyaptiklari geliyor sinirim bozuluyor.Aynen ayse nin kocasiyla arasi bozuk foto cekmiyelimmi desin.bazisi cok merakli fotoya orda burda yayinlamaya
Face bu yuzden var hoslanmiosan sil yada kapat
Ben o tiplerden hoslanmadigim ve ozel hayatima saygimdan dolayi kullanmiyorum.
Bu kadar basit
canim ben rekabete girmek isteseydim yapardim ama ben onu kinarken kendim nasil oyle davranabilrim ki. Yok hamileligimi mahfedecek derece degil. Ama az once facede bisey yazmis da sinirim bozuldu. Bu yuzden konuyu actim.cnm senin için kolay kolay soğumaz; o kadının sana nispet yaptığını düşündüğün için degil,
sende onunla bir rekabete girme isteği taşıyorsun galiba...
ama eğer gerçekten o kötü döneminde seni travmatik olarak etkilediğini düşünüyorsan face'den falan çıksan iyi olur.
yoksa ileriki aylarda "bu kadın hamilelik dönemimi mahvetti" falan gibi şeyler düşüneceksin
haklisin canim.ben bekarım, benden yaşı küçükler hep evlenıyor, nişanlanıyor, nikah yapıyor vs. hep güzel, mutlu fotoğraflarını paylaşıyor face'te. ama gercekten hayatlar bu kadar renkli mi. ben inanmıyorum buna. millet mutluluğunu pazara çıkarıyor, hava atma amaçlı yapıyor biraz da gibime geliyor. ama sonuc olarak ben de o fotograflara özenıyorum, bazen kıskanıyorum... o yüzden face i nadir kullanıyorum, yoksa kafayı yerim:) sen de fazla takılma.
insanlar da gercekten kötüniyetlı de olabılir veya masumane yapabilirler ama onların bizi bu kadar etkılemesıne izin vermemelıyız, neyimiz oluyorlar ki sonucta, dış kapının dış mandalı, boşver onu bunu, sen kendini, aileni bil yeter.
Aynen oyle canim normal zamanda yapsaydi aslaaa kizmazdim. Megolaman degilim allah sukur. Herkes mutlu olsun. Ama baskalarinin mutsuzlugundan mutlu olanlar mutlulugu haketmiyor.senin canın sıkkın olduğu için olağan şeyleri sorun yapmışsın.
eşinle sorunun olmasa arkadaşının yaptıklarını gayet hoş karşılayacaksın.üstelik benim arkadaşımın da sorunu olsa kendi açmazsa ben de konuyu açmam
evet canim yuzyuze bakiyoruz. Esim cook kurumsal bir sirkette calisiyor. Surekli aktiviteleri oluyor. Karsilasiyoruz.Demek ki konu sahibine batmış yani . Siz canınızı sıkan her olayı bir nedene bağlayıp silebiliyor musunuz ?
Canım engelle sil gitsin . Yüz yüze bakıyoruz ayıp dersen ortak arkadaşlarınızı da engelle feysini kapadığını zanneder
Demekki senin dostun degilmis
diledigi gibi paylasimda bulunabilir ama dostun olsaydi
yada en azindan arkadasin olsaydi halini hatirini sorar
teselli eder dikkatli olurdu
sen belki yapmazdin boyle ama o sen degil sen o degilsin
birak uzulmeyi esinle huzursuzluk cikarma
sen seni dusun yoksa kimse dusunmez
insanlar vefasizdir
esimin akrabasi bebek icin ugrasiyorlar tedavi goruyorlar
bazi zamanlar kadin dibe vurup umutsuzluga kapiliyor diye
arkadaslik davetiyesini bile gormemezlikten geldim
paylasimlarimi gormesin diye
cunku bir kucuk kizim var ve hamileyim
bol bol fotoraf koyuyorum kizimin hamileligimle ilgili bilgiler veriyorum
uzulsun istemiyorum
herkesten ayni hassasiyeti bekleme
hatta listenden cikar derim
Cok tesekkur ederim beni anladigin icin. İnanki kiskanclik degil anlatamam o duyguyu. Esim nefret eder facede herseyi paylasan insanlardan. O yuzden bana da kizar ozelimizi insanlarin onunde yasamayalim der. Gorgusuzmuyuz biz der hep bana. O dozunu kaciriyor. Ben ayriyken hep aglamistim benim neyim eksik diye.
ya inanki face de her anını yazıp mutlu gözükmeye çalışanlar aslında genelde mutsuz insanlar oluyor
mutsuzluklarını başkasına yansıtmamak kendi mutsuz psikolojilerini bastırmak için böyle yapıyorlar
ya en iyisi sen yeni face aç bunu da kapat
sadece ailen ekli olur mesela
ama bir daha eskisi gibi asla samimi olma :44:
ben sana hak veriyorum bu nisbet konusunda, sen daha iyi bilirsin, belki sadece sana yapiordur bunlari, bence face gurme yada onun payla$tiklarina bakma...
ayni $eyi bende ya$adim ama kurtuldum, benden küçük olan kuzenim evli ben bekarim ve her bize geldiginde veya biz onlara gittigimizde, genelde kocasi olmuyor ve kiz ba$liyor, ayy kurban olurum kocama, ayy ben onun prensesiyim, ay çok özledim, ayy elini tutmati özledim, ayy dügünüm aklima geldi, yok kollarinda agladim yok ba$imi $öyle ok$uyor....daha neler neler, bende bize geldiginde yine ayni konuyu açti ba$ladi ssaymaya kocamla $öyleyiz böyleyiz, bende hiç ilgilenmedim hi mi bile demedim, yine açti yine hiç yorum yapmadim vee sonunda sustubir dahada a$kini anlatmaz in$allah çünkü kiskanmiyorum sadece beni ilgilendirmeyen bir konu
Canim inanmicaksin ama onlarin facesi vardi. Sizede acalim dedi ve esimle orak olarak o acti bize face yi. İlk onu ekledim. O donemlerde ayrildik esimle. Yani daha onceden de yapmistir cunku aradan gecen birbucuk sene icinde de yapmaya devam etti. Hani biz baristiktan sonrada devam etti yani. Bana nispet yapmiyor zaten o kesin. Herkeze yapiyor. Ben kimimki bana nispet yapsin zaten. Onun karakteri oyle hava atmayi seviyor.sana nispet olsun diye yaptığından eminmisin.
siz ayrılmadan önce sıkıfıkı olduğunuz zamanlarda yapmıyormuydu bunları.
belki senin moralin bozuk olduğu için batmıştır sana.
bilerek de yapıyor olabilir.
var böyle insanlar.
özellikle yapıyorsa, emin ol, mutsuzdur.
insanların gözüne sokarcasına mutluluk sergilemek, mutsuzluğunu gizleme çabasından başka bişey olamaz.
mutlu insan başkasının canını yakmak için uğraşmaz. gerek duymaz.
senin yapacağın tek şey onu faceden ve kafandan silmek.
o kim ki seni bu kadar meşgul ediyor.
Cok iyi fikir saol arkadasim.
Canim esprili yaklasimin icin tesekkur ederim. Fakat sizden yardim istememin sebebi bunu kendi icimde cozebilmek. Onu silemem cunku yuzyuze bakiyoruz. Arada kasilasiyoruz. Birde esi benim esimle ayni odada onlara da yansir. Esim beni yanlis anlar. Birsuru sebep bunun gibi.
Canım, sen hiç eşinle fotoğraflarını paylaşmıyor musun Facebook'ta?
Bir de şöyle düşün..Az önce bu bayanın kaynanası ile sorunları olduğunu ve bebek yapmasına izin vermediklerini söyledin..Şimdi sen hamile fotoğraflarını paylaştığın vakit belki de bu bayan bunu nispet olarak algılayacak..
Bu söylediğim saçma birşey öyle değil mi? Zira sen bunu ona nispet olsun diye yapmazsın..
Belki o da bu sebepten yapmıyordur..Ya da en azından sana özel olarak yapmıyordur..
Ama madem bu şahısa karşı içinden atamadığın bir kırgınlık var..Bence de en iyisi yeni bir hesap açman..Göz görmeyince gönül katlanır hiç değilse..Sende boşu boşuna kendini yıpratmamış olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?