Bana ne oldu böyle! Bu ben olamam! Kizlar yardimci olabilir misiniz?

Demekki senin dostun degilmis
diledigi gibi paylasimda bulunabilir ama dostun olsaydi
yada en azindan arkadasin olsaydi halini hatirini sorar
teselli eder dikkatli olurdu

sen belki yapmazdin boyle ama o sen degil sen o degilsin
birak uzulmeyi esinle huzursuzluk cikarma
sen seni dusun yoksa kimse dusunmez
insanlar vefasizdir
esimin akrabasi bebek icin ugrasiyorlar tedavi goruyorlar
bazi zamanlar kadin dibe vurup umutsuzluga kapiliyor diye
arkadaslik davetiyesini bile gormemezlikten geldim
paylasimlarimi gormesin diye
cunku bir kucuk kizim var ve hamileyim
bol bol fotoraf koyuyorum kizimin hamileligimle ilgili bilgiler veriyorum
uzulsun istemiyorum
herkesten ayni hassasiyeti bekleme
hatta listenden cikar derim

sımdı sende esınle aran ıyı sende cekın koy :)
ordayım burdayım dıye yazanlara bende sınır oluyorum
Ben de koyuyorum arada abartmadan ama bunlara yetisemem ben asla yapamam. Ugasamam zaten calisiyorum.
haklisiniz. Fakat normal zamanda boyle hissetmis degilim. İnanin baska insanlara karsi oyle degilim asla. Sadece ona karsi. Eskinyaptiklari geliyor sinirim bozuluyor.
canim ben rekabete girmek isteseydim yapardim ama ben onu kinarken kendim nasil oyle davranabilrim ki. Yok hamileligimi mahfedecek derece degil. Ama az once facede bisey yazmis da sinirim bozuldu. Bu yuzden konuyu actim.
haklisin canim.
Aynen oyle canim normal zamanda yapsaydi aslaaa kizmazdim. Megolaman degilim allah sukur. Herkes mutlu olsun. Ama baskalarinin mutsuzlugundan mutlu olanlar mutlulugu haketmiyor.
evet canim yuzyuze bakiyoruz. Esim cook kurumsal bir sirkette calisiyor. Surekli aktiviteleri oluyor. Karsilasiyoruz.

Cok ince dusunmussun canim tebrik ederim seni. Cok samimi olmadigin bir insan icin bile hassas davranmissin. Haklisin herkes hassas degil. Ama boyle insanlar birgun oyle bir tepetaklak olularki akillari sasar. Ama hickimse benim o donemdeki yasadigim sikintilari yasamasin cok zordu. Dilemem asla.

arkadaşım onun facedeki tek arkadaşı senmisin ki sana nispet koysun? ben onun yerinde olsam koymazdım resim insanlar nazar değdirmesin diye...
ama bence senin mutsuzluğun seni ona karşı haset yapmış...sen evinde yuvanda mutlu olmaya bak,lütfen sıkma canını

Bende senin gibi dusunuyorum. Ben biliyorum onlarin ne kadar sikintilar yasadigini. Kaynanasi onu istemiyor. Cocuk yapmalarina musade etmiyor neler neler ama face de gorseniz onlardan mutlusu yok.

ya en iyisi sen yeni face aç bunu da kapat

sadece ailen ekli olur mesela

ama bir daha eskisi gibi asla samimi olma :44:

ben sana hak veriyorum bu nisbet konusunda, sen daha iyi bilirsin, belki sadece sana yapiordur bunlari, bence face gurme yada onun payla$tiklarina bakma...

ayni $eyi bende ya$adim ama kurtuldum, benden küçük olan kuzenim evli ben bekarim ve her bize geldiginde veya biz onlara gittigimizde, genelde kocasi olmuyor ve kiz ba$liyor, ayy kurban olurum kocama, ayy ben onun prensesiyim, ay çok özledim, ayy elini tutmati özledim, ayy dügünüm aklima geldi, yok kollarinda agladim yok ba$imi $öyle ok$uyor....daha neler neler, bende bize geldiginde yine ayni konuyu açti ba$ladi ssaymaya kocamla $öyleyiz böyleyiz, bende hiç ilgilenmedim hi mi bile demedim, yine açti yine hiç yorum yapmadim vee sonunda sustu bir dahada a$kini anlatmaz in$allah çünkü kiskanmiyorum sadece beni ilgilendirmeyen bir konu

canim valla herkes istedigini yapar, istedigini paylasir. suanda belkide hormonlarin is basinda...bu yuzden duygusal olabilirsin...kadinin aramamasindan ziyade daha cok paylastigi seylere takilmissin...kimi insanlar herseyi paylasmayi seviyorlar..cok rahatsiz oluyorsan kapatirsin..

Saol canim anladigin icin. Normal zamanda olsaydi hic umurumda olmazdi o zamanki mutsuzlugumla bana hep batti iste.

sana nispet olsun diye yaptığından eminmisin.
siz ayrılmadan önce sıkıfıkı olduğunuz zamanlarda yapmıyormuydu bunları.
belki senin moralin bozuk olduğu için batmıştır sana.

bilerek de yapıyor olabilir.
var böyle insanlar.
özellikle yapıyorsa, emin ol, mutsuzdur.
insanların gözüne sokarcasına mutluluk sergilemek, mutsuzluğunu gizleme çabasından başka bişey olamaz.
mutlu insan başkasının canını yakmak için uğraşmaz. gerek duymaz.

senin yapacağın tek şey onu faceden ve kafandan silmek.

o kim ki seni bu kadar meşgul ediyor.

Canım, sen hiç eşinle fotoğraflarını paylaşmıyor musun Facebook'ta?
Bir de şöyle düşün..Az önce bu bayanın kaynanası ile sorunları olduğunu ve bebek yapmasına izin vermediklerini söyledin..Şimdi sen hamile fotoğraflarını paylaştığın vakit belki de bu bayan bunu nispet olarak algılayacak..

Bu söylediğim saçma birşey öyle değil mi? Zira sen bunu ona nispet olsun diye yapmazsın..
Belki o da bu sebepten yapmıyordur..Ya da en azından sana özel olarak yapmıyordur..

Ama madem bu şahısa karşı içinden atamadığın bir kırgınlık var..Bence de en iyisi yeni bir hesap açman..Göz görmeyince gönül katlanır hiç değilse..Sende boşu boşuna kendini yıpratmamış olursun..

Canim inanmicaksin ama onlarin facesi vardi. Sizede acalim dedi ve esimle orak olarak o acti bize face yi. İlk onu ekledim. O donemlerde ayrildik esimle. Yani daha onceden de yapmistir cunku aradan gecen birbucuk sene icinde de yapmaya devam etti. Hani biz baristiktan sonrada devam etti yani. Bana nispet yapmiyor zaten o kesin. Herkeze yapiyor. Ben kimimki bana nispet yapsin zaten. Onun karakteri oyle hava atmayi seviyor.

Cok iyi fikir saol arkadasim.

cidden iyi fikir olduğunu düşündün mü yani bende de aynı şey var

ben nişanlı değilim görüştüğüm kimse yok

o nişanlısıyla her anını paylaşıyor...öyle böyle değil ama abartı bir şeklde,bende içten içe kötü hissediyordum..

face yi kapattım sadece ailemi ekledim...

böylece karşı tarafta incenmedi

Belki bir yardımı olur dediydim. :44:

Aynı durum bir tanıdığımda var. Evde birbirlerini yediklerini bilmeyen yok ama herkesin içinde kocasını yanaklarından tutup cuk cuk öper arkadan "erkek görsünler" der. İlk başlarda sinir bozucu buluyordum (şapırtı seslerinden rahatsız oldum bende) fakat sonra acımaya başladım. Öyle herkesin yanında sevgi gösterileri, cukcuk öpmeler, ilan-ı aşklar (ne gereği varsa) dedim ne kadar zor durumda ki böyle göstericem diye çırpınıyor yazık Allah yardım etsin... Bunu zaten kısa sürede çözemezsiniz, zamanla kendinize temkinler vermelisiniz. Kısa süreli çözüm için de bknz.

Canim simdi atiyorum ben hamileyim. Asla yapmadim yapmamda sadece kuzenlerimle bir grubumuz var oradaki yazismalari kimse gormuyor oraya yazdim. Kuzenlerim okudu sadece. face yazdim diyelim hamileyim diye tamam bu normal bunu zaten gizleyemem fakat bunun ustune kalkip insanlari biktiracak kadar paylasim yaparsam eger insanlarin gozune gozune sokacaksam bu gercekten karaktersizlik olur. Hamileyim yasasin, cok mutluyum yuppi, vs. Atiyorum bir tatile gittin. Tatile gittigini yazdin. Bundan sonra denizdeyizzz, havuzdayizzz, kopuyoruz, cosuyoruz, raki balikk, askk, kafa bi dunyaa tarzindaki seyler kotu. Ben asla boyle davranmam. Yapamam kaakterim musade etmez.igrenc yaa.

Özel hayatlarını ve gittikleri her yeri facede paylaşanlar banada birilerine birşeyler ispatlama çabası içindeymiş gibi gelir evet resim paylaşırsın birşeyler paylaşırsın ama ne kadar aşık olduğunu hayatının ne kadar mükemmel olduğunu ne kadar aşık olduğunuzu paylaşmanın altındada insanlara birşeyler ispatlama çabası yatıyor dur diye düşünürtüyor beni şahsen.Anlattıklarında bencede haklısın madem okadar samimiydiniz biraz daha samimi olup seni kesinlikle araması lazımdı ve o dönemde resim paylaşıyorsa bile yorumlarla abartmaması lazımdı çünkü çok samimiymişsiniz.Sanırım artık eski samimiyetiniz yok bence sen bunu sil facenden bahanende geçmişde o dönemde destek olmasını beklerken hiç aramamasından dolayı kırgın olduğunu bunu unutmadığını facendede olmasına artık gerek görmediğini belirtirsin kendisi bile niye sildin derse gözün görmezsede bu takıntıdan kurtulursun bebeğine yoğunlaş anne olacaksın boşver böyle boş işlerle uğraşanları

Ya şöyle düşün. Bu kadar mutluysa eşiyle birbirlerini bu kadar çok seviyolarsa neden bu kadın sürekli nette? Neden eşiyle daha çok ilgili değil yanyanayken. (eşiyle muhabbet etmek yerine -ay dur fotoğraf yükleyeyim, yer bildirimide yapayım. haaah tamamm! gibi.)
Eşiyle gezerken neden yer bildirimi yapma gereği duyuyo?
Valla ben nişanlımın yanındayken aklıma telefonum gelmiyo.
Canım sıkıldığımda yada bişeylere bakmak için giriyorum facebook illetine.
Öyle toz pembe göründüğüne bakma. Kavga edip fotoğrafını koyucak değil ya.
Herkesin iyi günleri olmuştur. Onun görüşü bunu insanlarla paylaşmasına müsaade ediyo sen paylaşmazsın.
Herşey o ekranda göründüğü gibi değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…