- 25 Ağustos 2012
- 490
- 16
- 48
- Konu Sahibi Beautician1
-
Canim simdi atiyorum ben hamileyim. Asla yapmadim yapmamda sadece kuzenlerimle bir grubumuz var oradaki yazismalari kimse gormuyor oraya yazdim. Kuzenlerim okudu sadece. face yazdim diyelim hamileyim diye tamam bu normal bunu zaten gizleyemem fakat bunun ustune kalkip insanlari biktiracak kadar paylasim yaparsam eger insanlarin gozune gozune sokacaksam bu gercekten karaktersizlik olur. Hamileyim yasasin, cok mutluyum yuppi, vs. Atiyorum bir tatile gittin. Tatile gittigini yazdin. Bundan sonra denizdeyizzz, havuzdayizzz, kopuyoruz, cosuyoruz, raki balikk, askk, kafa bi dunyaa tarzindaki seyler kotu. Ben asla boyle davranmam. Yapamam kaakterim musade etmez.igrenc yaa.
Özel hayatlarını ve gittikleri her yeri facede paylaşanlar banada birilerine birşeyler ispatlama çabası içindeymiş gibi gelir evet resim paylaşırsın birşeyler paylaşırsın ama ne kadar aşık olduğunu hayatının ne kadar mükemmel olduğunu ne kadar aşık olduğunuzu paylaşmanın altındada insanlara birşeyler ispatlama çabası yatıyor dur diye düşünürtüyor beni şahsen.Anlattıklarında bencede haklısın madem okadar samimiydiniz biraz daha samimi olup seni kesinlikle araması lazımdı ve o dönemde resim paylaşıyorsa bile yorumlarla abartmaması lazımdı çünkü çok samimiymişsiniz.Sanırım artık eski samimiyetiniz yok bence sen bunu sil facenden bahanende geçmişde o dönemde destek olmasını beklerken hiç aramamasından dolayı kırgın olduğunu bunu unutmadığını facendede olmasına artık gerek görmediğini belirtirsin kendisi bile niye sildin derse gözün görmezsede bu takıntıdan kurtulursun bebeğine yoğunlaş anne olacaksın boşver böyle boş işlerle uğraşanları
Anlayisin ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim. Keske en bastan silseydim. Aradan birbucuk sene gecti . Hayir arada karsilasmasak asla dusunmicem de..
Canim simdi atiyorum ben hamileyim. Asla yapmadim yapmamda sadece kuzenlerimle bir grubumuz var oradaki yazismalari kimse gormuyor oraya yazdim. Kuzenlerim okudu sadece. face yazdim diyelim hamileyim diye tamam bu normal bunu zaten gizleyemem fakat bunun ustune kalkip insanlari biktiracak kadar paylasim yaparsam eger insanlarin gozune gozune sokacaksam bu gercekten karaktersizlik olur. Hamileyim yasasin, cok mutluyum yuppi, vs. Atiyorum bir tatile gittin. Tatile gittigini yazdin. Bundan sonra denizdeyizzz, havuzdayizzz, kopuyoruz, cosuyoruz, raki balikk, askk, kafa bi dunyaa tarzindaki seyler kotu. Ben asla boyle davranmam. Yapamam kaakterim musade etmez.igrenc yaa.
Ya şöyle düşün. Bu kadar mutluysa eşiyle birbirlerini bu kadar çok seviyolarsa neden bu kadın sürekli nette? Neden eşiyle daha çok ilgili değil yanyanayken. (eşiyle muhabbet etmek yerine -ay dur fotoğraf yükleyeyim, yer bildirimide yapayım. haaah tamamm! gibi.)
Eşiyle gezerken neden yer bildirimi yapma gereği duyuyo?
Valla ben nişanlımın yanındayken aklıma telefonum gelmiyo.
Canım sıkıldığımda yada bişeylere bakmak için giriyorum facebook illetine.
Öyle toz pembe göründüğüne bakma. Kavga edip fotoğrafını koyucak değil ya.
Herkesin iyi günleri olmuştur. Onun görüşü bunu insanlarla paylaşmasına müsaade ediyo sen paylaşmazsın.
Herşey o ekranda göründüğü gibi değil malesef.
Aynen oyle canim. Ben zaten onlarin yasantilarinin en ince ayrintisina kadar biliyorum. Esi esimin yardimcisi. Sadece bu çapa neden. Dün yazmis mesela tabiki alisverişşşş...birde bakirkoyu eklemis yer bildirimi olarak. Sinir oluyorum yani. Ama artik faceyi kapatip yeniden eklicem arkadaslarimi. BU kadar basit.
aynen öyle yap..moralini bozan insanı bi şeklde çıkart hayatından
ve eşinle mutlu olmaya bak en önmlisi bu çünkü hamilesin..çocuğun olacak ne güzel
Coook tesekkur ederim canim guzel yorumlarin icin. Hamile oldugum icin mutluyum Allahim isteyen herkese nasip eder insallah.
şimdi bu face i kapatıp
tekrar yeni bir face açıp sadece aile tarzında kişileri mi eklemeye karar verdin??
son durumu söylede bizde rahatlayalım
Yarin ilk isim ofise gittigimde yeni bir face aciyorum. Sadece ailemin oldugu ve ortak arkadaslarimizin olmadigi bir face aciyorum. Suan yapmak isterdim ama ipad den zor oluyor.
tamam güzel bi çözüm bulmana çok sevindim
bu tipler ortada o kadar cok ki..sana hak veriyorum,bunlar sırf faceye resim koymak için oraya buraya gidiyorlar görmemişler,senin yerinde olsam o kadını silerim faceden engelle hatta,sildiğin anlaşılmasın...yapamam dersen faceni kapat...
ben bile sinir oldum ..
Beni anlamana cokk sevindim canim. Ne yazikki oyle. Yemin ederim biz tatile gittigimizde birgun oturuyoruz yemek yiyoruz. Esime dedim ki hayatim bi fotomu cek bana dediki hayatim hic ugrasamam suanda manzaranin tadini bozma. Guldm gectim. Bizde foto cekindik ama onlar 200 foto koydular yani yuhh dedim. Tatildesiniz yaa bu kadar vakit nereden buldunuz. Ben esime zor dektiriyorum resim.
ohhhh bee..yemin ederim en güzeli sizinki...gösterişi sevmeyen tiplere bayılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?