Bana ne oldu böyle! Bu ben olamam! Kizlar yardimci olabilir misiniz?

kesinlikle çok haklısın

kahvaltıdayım şu avm deym bu avm deym burdaym yemek yiyorum ..resmen görgüsüzlük ya

Son düzenleme:
face'im yok, olmayacak da.
acayip saçma bişey gibi gelirdi bana, boşuna değilmiş hislerim.
insanlık kafayı yemek üzere bu face sayesinde.

Anlayisin ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim. Keske en bastan silseydim. Aradan birbucuk sene gecti . Hayir arada karsilasmasak asla dusunmicem de..

Anlayisin ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim. Keske en bastan silseydim. Aradan birbucuk sene gecti . Hayir arada karsilasmasak asla dusunmicem de..

ya karşılaşsan ne olacak

neden beni sildin mi diyecek hadi dedi diyelim yanlışlıkla olmuş hiç haberim yok dersin pişkinliğe veririsin

önemli olan senin mutluluğun senin kendini iyi hissetmen canım

Canım, birşeyi yapmaktan daha önemlisi o şeyi yaparken niyetinin ne olduğudur..Sen hamilesin, resimlerini paylaşırsın, mutlusundur..Seni sevenler de " ne görgüsüz bir yaklaşım bu böyle" demek yerine senin mutluluğuna ortak olurlar..Facebook'un amacı arkadaş olarak eklediğin insanlarla paylaşımda bulunmak..Bunun neresi kötü ki..Senin eklediğin insanlar genel anlamda samimi olduğun insanlardır ki bu insanlar zaten seni tanırlar ve niyetini sorgulamazlar..
Bu tip resimleri her paylaşanı "iğrenç ve karaktersiz" olarak görmemelisin bana sorarsan..

Bak canım, bu şahısa kırgınsın..Kendine göre haklısın..Belki de hakikaten mutsuzluğunu örtmek adına bu şekilde davranıyordur ama zaten bunu da şahsi olarak yorumlayamazsın..

Sana yine söylüyorum..Yeni bir hesap aç ve bu insandan mümkün olduğunca uzak dur..Sinirlerini yıpratma..Bebeğine odaklan..

Bu arada benim Facebook hesabım yok..Açıkçası çokta memnunum olmamasından..Tabi bu şahsi fikrim..

Aynen oyle canim. Ben zaten onlarin yasantilarinin en ince ayrintisina kadar biliyorum. Esi esimin yardimcisi. Sadece bu çapa neden. Dün yazmis mesela tabiki alisverişşşş...birde bakirkoyu eklemis yer bildirimi olarak. Sinir oluyorum yani. Ama artik faceyi kapatip yeniden eklicem arkadaslarimi. BU kadar basit.

aynen öyle yap..moralini bozan insanı bi şeklde çıkart hayatından

ve eşinle mutlu olmaya bak en önmlisi bu çünkü hamilesin..çocuğun olacak ne güzel

aynen öyle yap..moralini bozan insanı bi şeklde çıkart hayatından

ve eşinle mutlu olmaya bak en önmlisi bu çünkü hamilesin..çocuğun olacak ne güzel

Coook tesekkur ederim canim guzel yorumlarin icin. Hamile oldugum icin mutluyum Allahim isteyen herkese nasip eder insallah.

Coook tesekkur ederim canim guzel yorumlarin icin. Hamile oldugum icin mutluyum Allahim isteyen herkese nasip eder insallah.

şimdi bu face i kapatıp

tekrar yeni bir face açıp sadece aile tarzında kişileri mi eklemeye karar verdin??

son durumu söylede bizde rahatlayalım

şimdi bu face i kapatıp

tekrar yeni bir face açıp sadece aile tarzında kişileri mi eklemeye karar verdin??

son durumu söylede bizde rahatlayalım

Yarin ilk isim ofise gittigimde yeni bir face aciyorum. Sadece ailemin oldugu ve ortak arkadaslarimizin olmadigi bir face aciyorum. Suan yapmak isterdim ama ipad den zor oluyor.

bu tipler ortada o kadar cok ki..sana hak veriyorum,bunlar sırf faceye resim koymak için oraya buraya gidiyorlar görmemişler,senin yerinde olsam o kadını silerim faceden engelle hatta,sildiğin anlaşılmasın...yapamam dersen faceni kapat...
ben bile sinir oldum ..

Beni anlamana cokk sevindim canim. Ne yazikki oyle. Yemin ederim biz tatile gittigimizde birgun oturuyoruz yemek yiyoruz. Esime dedim ki hayatim bi fotomu cek bana dediki hayatim hic ugrasamam suanda manzaranin tadini bozma. Guldm gectim. Bizde foto cekindik ama onlar 200 foto koydular yani yuhh dedim. Tatildesiniz yaa bu kadar vakit nereden buldunuz. Ben esime zor dektiriyorum resim.

ohhhh bee..yemin ederim en güzeli sizinki...gösterişi sevmeyen tiplere bayılıyorum...

ohhhh bee..yemin ederim en güzeli sizinki...gösterişi sevmeyen tiplere bayılıyorum...

Hayatta alcakgonullu olmak cok sey kazandirir insana. Ama gorgusuzluk cok sey kaybettirir. Ben kiniyorum boyle tipleri. Hersey dozunda guzeldir. Hepimiz insaniz sonucta yeri geldimi söylenir ama belki tatile gidemeyen insanlar vardir. Esim bana dediki hayatim bunlar bodruma gidiyorlar artik fenalik gelir face de yazdiklarinda nitekim fenalik geldi...yazmis ohh deniz kum güneş. Ne gerek var ki. Ama iste gorgusuzluk cokk kotu birsey.

görgüsüzlük diz boyu , deniz kum güneşş ,, fenalık gelir ya

peki siz şu an bu kişiyle gerekmedikçe görüşmüyorsunuz değil mi :44:

samimi olup da kötü zamanlarınızda yanında olmaması dışında bir sorun göremedim. o yaptığı şeylerde karakter, görgü meselesiyle alakalı bir durum. size nispet yaptığını sanmıyorum. ama sinirlenmenize sebep oluyorsa tabi ki uzak durmak, araya mesafe koymak sizin için daha hayırlı olacaktır kesin. facebooktan silin ya da engelleyin gitsin

Canım seni hatırlıyorum,seni çok sevmiş ve üzülmüştüm .İnan ki çok sevindim barıştığınıza...şimdi senin hayatın yolunda olduğuna göre,sadece kendi hayatına odaklan artık..Eğer yüzyüze geldiğinizde de canını sıkarsa bence görüşmeleri de azalt,bebişine eşine en önemlisi de kendine konsantre ol artık..Sen de çok çektin çünkü,bundan sonra artık kendi mutluluğunu ön plana koy ve canını sıkan sadece bu konu değil ne varsa,uzaklaş gitsin..Bu arada ben face den silmeden görmek istemediğim kişilerin yaptıkları herşeyin aboneliğinden çıkıyorum,gözüme görünmüyorlar..

Bir de o kadar sık görüştüğün insanlar,ya bunlar;hadi bi ihtimal haberi yok diyelim,e be arkadaş,her hafta görüşen insanlar en azından "naber" demek için aramaz mı hiç?Seni arasaydı senden de öğrenebilirdi,tesadüfen filan..Sanki haberi var da aramamış gibi,ilginç gerçekten..Bence de gerçek bir dost değilmiş,güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…