- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Beautician1
-
Hakikaten ya, artık gezilecek yerlere gitmek, eğer kalabalıksa, ne kadar sıkıcı oldu. Herkeş şak şak şak fotoğraf çekiyor/çektiriyor. Gezdiklerinden hiçbir şey anladıklarını sanmıyorum, e o zaman bunca çaba niye, yaparsın bir fotoshop, değiştirirsin arka planı, istediğin yerdesin. Kimsenin tabelalarda yazılanları okuduğunu, gördükleri üzerine yorun yaptığını falan görmüyorum, herkes şak şak. Geçen Ankara'da akvaryum açılmıştı oraya gittik, herrrr yerde koca koca yazıyor; Lütfen flaşlı fotoğraf çekmeyiniz' diye. Bizim insanlarımızı ne yapıyor dersiniz? Doğru tahmin! Deli oldum ya, o hayvanlar da strese giriyorlar, onların da bir canı var, sizin cahilliğiniz yüzünden sürekli suratlarında/yaşam alanlarında patlayan flaşlara maruz kalmak zorunda değilller, değil mi?
İnsanımızın kültür seviyesi giderek düşüyor mudur nedir? şak şak şak şak. Yazık ya.
Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım. çok çıkışmadın aksine doğru şeyler söyledin. Ben senin ne demek istediğini anladım sorun yok. Allah hep güzellikler yaşatsız tüm hakedenlere inşallah...
İnsanların amacı ne çözebilmiş değilim fakat FACEBOOK ego tatmin etme yeri bunu çok iyi biliyorum. İnsanlar sürekli birşeyler kanıtlamaya çalışıyor...
İnsanların amacı ne çözebilmiş değilim fakat FACEBOOK ego tatmin etme yeri bunu çok iyi biliyorum. İnsanlar sürekli birşeyler kanıtlamaya çalışıyor...
konu sahibinin ilk yazısını okuyarak ve anladığım kadarıyla sadece kendisine yorum yazdım gerisi beni ilgilendirmiyor.
gerzekmesin sen ya ne nispeti beni saçma sapan konuşturma şimdi ben tatil yapmanın zor olmadığını çok uygun bütçeyle yapılabildiğini söyledim ayrıca benim tatil fotolarım 250 arkadaş gurubum varsa hepsinin yanında mütavazi kalır nispet yapmak için konulmuyor onlar kımseye, face olupta resim paylaşmayan kimse varmı senin yokmu sanki hayır ancak hayatında tatil yapmamış biri ancak bu kadar hırsla yazabilir, ilk defa böyle yorum aldım anlatmak istediğim yalandan nispet yapmak değil gerçekten konu sahibinin eşiyle birşeyler yapabilmesini ve bunları paylaşabilmesiydi, yoksa fotoshop yapıyorum bak şöyle fotoshop yap derdim ancak sen fotoshopun nasıl yapıldığını iyi biliyorsun herhalde sen anlat.
Allah'a şükür kimseye mutlu olduğumu kanıtlama derdim yok herkes beni bilir çevremde, ama yazık sana ki egoların insanlığını aşmış benim gibi bir insanı bile sinirlendiriyorsun, geçmişteki yazılarından zaten karakterin belli oluyor, dengesiz.
Siz Egem'in ne demek istediğini anlamamışsınız sanırım.
Zira tam da konu sahibinin tepkisi gibi bir tepki vermiş.
O nedenle neden herkesin bu kadar tepki verdiğini açıklamaya çalışmış aslında...
Canim arabamiz var. Biz de gittik tatile kibrisa. Gecen yaz da izmire gitmistik. Beyoglunda oturuyoruz biz bizim burasi cooknislek ve hergun istiklal caddesine cikariz. Hafasonu tulara katiliriz. Bende calisiyorum ve benim arkadas cevrem cokk fazla. Hatta gorustugumuz cift arkadaslarimiz da var. İstiklal de tatikliriz cogu zaman. Yani onu kiskanmiyorum biz esimle gayet ii vakit geciriyoruz. Sadece o zamanki sinirim hala gecmedi nasil gecer diye fikirlerinizi anlamak istemistim ve fazlasiyla yanlis anlasildim malesef.normalde onlarla sıkıfıkıyken eşinle aran nasıldı bilmiyorum seni kıskansın ama öncelikle eşin eşinden üst düzey olması senı kıskanması için bir sebeep olabilir kadınlarda bu vardır.
Onun dışında senin onun sürekli facede biirşeyler paylaşmasına alınmanın sebbebi sen bunları yapamıyor olmandır. Sen eşinle nasılsın yani örneğin tatilleriniz nasıl geçiyor, haftasonu kahvaltılarına çıkıyormusunuz bunları yapmak zor değilki.
Arabanız vardır diye tahmın edıyorum olmasada sorun değil, grupfoni gibi sitelerden boğazda bile çok ucuz kahvaltılar var satın alabılır eşinle çıkabılır resımler çekınebılır face ekleyebılırsın. Mesela bız eşimle gezmeyı çok severız tatilde özellikle biryere tıkalı kalmayız arabayla rastgele yola çıkar mesela alanya 3 gun - antalya 2 gun - kaş 2 gun -fethıye 4 gun bozcaada 1 hafta gıbı bır guzel tur yapar 2 haftada en az 5 yere gider uygun ama temiz pansiyon yada otellerde anlaşırız mesela oda kahvaltı anlaşırız otelde sadece kahvaltı yaparız o gun sabahtam jeep safarıye katılırız, başka bir yerde raftınge 1 gun verır, başka bir yerde yat turuna katılız ve resımlerımızı goren ınanamaz nasıl sığdırdınız dıyee ama bu zor değil eşimle aqua parka gıder kaydıraklara bıle bınerız yaşımıza bakmadan çılgınca içinizde hala bır çocuk varsa bunları yapmak zor değil başka şeylerde olabılır bir yerde akşam yemeği yemek örneğin biz doğum gunlerımızde hep belediye restoranlarına gıderız fethi paşa konağı gibi yer içer azda para öderiz illa parada değil yani tatilya kapanmadan önce ayda 2 kere ordaydık mesela nişanlıydık o zaman ama gene yaparız yanı kı inan benım kadar uyuşuk bir insan yaparsa bunları herkes yapar :))
O nedenle neden herkesin bu kadar tepki verdiğini açıklamaya çalışmış aslında...
normalde onlarla sıkıfıkıyken eşinle aran nasıldı bilmiyorum seni kıskansın ama öncelikle eşin eşinden üst düzey olması senı kıskanması için bir sebeep olabilir kadınlarda bu vardır.
Onun dışında senin onun sürekli facede biirşeyler paylaşmasına alınmanın sebbebi sen bunları yapamıyor olmandır. Sen eşinle nasılsın yani örneğin tatilleriniz nasıl geçiyor, haftasonu kahvaltılarına çıkıyormusunuz bunları yapmak zor değilki.
Arabanız vardır diye tahmın edıyorum olmasada sorun değil, grupfoni gibi sitelerden boğazda bile çok ucuz kahvaltılar var satın alabılır eşinle çıkabılır resımler çekınebılır face ekleyebılırsın. Mesela bız eşimle gezmeyı çok severız tatilde özellikle biryere tıkalı kalmayız arabayla rastgele yola çıkar mesela alanya 3 gun - antalya 2 gun - kaş 2 gun -fethıye 4 gun bozcaada 1 hafta gıbı bır guzel tur yapar 2 haftada en az 5 yere gider uygun ama temiz pansiyon yada otellerde anlaşırız mesela oda kahvaltı anlaşırız otelde sadece kahvaltı yaparız o gun sabahtam jeep safarıye katılırız, başka bir yerde raftınge 1 gun verır, başka bir yerde yat turuna katılız ve resımlerımızı goren ınanamaz nasıl sığdırdınız dıyee ama bu zor değil eşimle aqua parka gıder kaydıraklara bıle bınerız yaşımıza bakmadan çılgınca içinizde hala bır çocuk varsa bunları yapmak zor değil başka şeylerde olabılır bir yerde akşam yemeği yemek örneğin biz doğum gunlerımızde hep belediye restoranlarına gıderız fethi paşa konağı gibi yer içer azda para öderiz illa parada değil yani tatilya kapanmadan önce ayda 2 kere ordaydık mesela nişanlıydık o zaman ama gene yaparız yanı kı inan benım kadar uyuşuk bir insan yaparsa bunları herkes yapar :))
gerisinde de konu sahibinin yorumları var ama,ama sen bilirsin
olay başka yerlere gitti olay şu ben sizin ilk yazınızı okuyarak başkada bir yorum okumayarak cevap yazdım sonra egem hanım bana ironi yapmış yani bende bana hakaret ediyor diye fevri davrandım sonra diğer arkadaş siz egemi yanlış anladınız demiş bana bütün bunlar. Egem hanım bana özelden mesaj attı durum çözüldü aslında maalesef bitakım yanlış konuşmalar oldu o kadar :))
İsilaycim ben anladim neler oldugunu...egemin sana yazdigi yorumda benim dusuncelerimle dalga gecmeye calismis. Ama beni hicc anlayamamis. Gerci cok da onemli degil onun beni anlamasi ya da anlamamasi. boyle biri degilim asla. Ben o zaman cook icerlemistim. Simdi de sinirim bozuluyor yaptigi paylasimlara. Bunu nasil yenebilirim demistim. Zaten bu dusuncelerimden sikayetci oldugum icin konu actim. Neyse onemli degil ben sizin de ne demek istediginizi anladim. Sorun yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?