Bana ne oldu böyle! Bu ben olamam! Kizlar yardimci olabilir misiniz?

İnsanların amacı ne çözebilmiş değilim fakat FACEBOOK ego tatmin etme yeri bunu çok iyi biliyorum. İnsanlar sürekli birşeyler kanıtlamaya çalışıyor...

Aynen canım,valla bazı arkadaşlar seni anlayamamış ama tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil..Kıskançlık diyenler olmuş da!şöyle söyleyeyim,benim yurtdışında yaşayan akrabalarım var,onlar da face den yok şurdayım,yok burdayım,bir de yedikleri yemeklri hazıradıkları sofraları çekip foto koyuyorlar düşün artık...Bu kadarı hem görgüsüzlük hem de insafsızlık bence..Bir de bu insanlar face e koyacakları anları yaşayamıyorlar bile bence,adam o anın tadını çıkaracağına ;oturuyor face e giriyor ,yok şurdayım,yok burdayım yazmaya paylaşmaya uğraşıyor...Tabi ki tamamen gösteriş..Başka bişey değil..Ama arada bir paylaşanlara sözüm bu kadar ağır değil...[/QUOTE]
bak ışılay bunlar sadece bir kaçı

Son düzenleme:
konu sahibinin ilk yazısını okuyarak ve anladığım kadarıyla sadece kendisine yorum yazdım gerisi beni ilgilendirmiyor.

konu sahibinin ilk yazısını okuyarak ve anladığım kadarıyla sadece kendisine yorum yazdım gerisi beni ilgilendirmiyor.

gerisinde de konu sahibinin yorumları var ama,ama sen bilirsin

Siz Egem'in ne demek istediğini anlamamışsınız sanırım.

Zira tam da konu sahibinin tepkisi gibi bir tepki vermiş.
O nedenle neden herkesin bu kadar tepki verdiğini açıklamaya çalışmış aslında...

O nedenle neden herkesin bu kadar tepki verdiğini açıklamaya çalışmış aslında...

evet ne demek istediğini anlamadım , kendisiyle özel mesajlaştık , konuştuk, çünkü ben hiçbir yorumu okumadım. Konu sahibinin anlattıklarından nispet yapan kişiye elinde olmadan sinir olduğu bunu atlatamadığını anladım, sende ona yap o zaman atlatırsın dedim diğer hiçbir yorumu okumadım yani ok mi çok uzadı sıkıldım gerçekten.

ne kadar sıkıfıkı da olsanız siz 4 kişilik bi aile değilsiniz sonuçta,onlar ayrı siz ayrı..dolayısıyla eşiyle gezer de tozar da aşktan havalara da uçar alışverişler keyifler vs istediklerini yaşayıp istediklerini paylaşma hakkına sahipler yani size nispet olsun diye yapılmış birşey gibi gelmedi bana..zaten niye nispet yapsın ki alıp veremediğiniz birşey mi olmuştu aranızda,bahsettiğinize göre hayır..
sen duygusal olarak yoğun bir dönemde olduğun için batmış olabilir anlıyorum..insan sevgilisinden ayrıldığında bile etrafta dolaşan kafelerde elele sarmaş dolaş oturan çiftlerden bile nefret edilir,hatta kıskanılır,onlar niye mutlu da ben değilim diye..çok doğal bunlar ama bu tamamen kendinizle olan kavganız,onların bir müdahalesi yok..
yine aynı şekilde çok sıkıfıkı olsanız dahi sizin evlilikle ilgili sorunlarınıza karışmak istememiş olabilirler,yanlışlıkla bişey deriz akıl vermeye kalkarız yarın öbür gün biz kötü oluruz diye düşünmüş olabilirler..ben de ne kadar yakın olursam olayım arkadaşlarımın ilişkileriyle ilgili en ufak yorum yapmaktan kaçınırım,ha dinlerim sorunlarını ama sadece o kadar..bunu yapsaydı hoş olurdu,hal hatır sormak için arayıp sizin derdinizi dinlemesi bile sizi rahatlatırdı ama karışmak istememiş hiç bi şekilde belli ki,bu da onun yapısı demekki..
çok rahatsız oluyorsanız feysten siler aranıza da mesafe koyarsınız olur biter,arkadaşlıklar gelip geçici oluyor,eşiniz eşiyle çok samimi diye siz de olmak zorunda değilsiniz..zaten bebek doğduktan sonra buna fırsatınız olacağını da sanmıyorum..

Canim arabamiz var. Biz de gittik tatile kibrisa. Gecen yaz da izmire gitmistik. Beyoglunda oturuyoruz biz bizim burasi cooknislek ve hergun istiklal caddesine cikariz. Hafasonu tulara katiliriz. Bende calisiyorum ve benim arkadas cevrem cokk fazla. Hatta gorustugumuz cift arkadaslarimiz da var. İstiklal de tatikliriz cogu zaman. Yani onu kiskanmiyorum biz esimle gayet ii vakit geciriyoruz. Sadece o zamanki sinirim hala gecmedi nasil gecer diye fikirlerinizi anlamak istemistim ve fazlasiyla yanlis anlasildim malesef.

Ben boyle bir tepki kime verdim hanfendi. İyice okursaniz konuyu gayet net ifade etmisim kendimi. Bananeee kimin ne yaptigindan o zamanki psikolojimle sinir olmustum simdi de hala yenemedim ona karsi olan bu sinirimi...ayrica konunun basligina dikkat ederseniz kendimi taniyamiyorum ne oldu bana diye yazmisim bunu da mi anlayamadiniz...

gerisinde de konu sahibinin yorumları var ama,ama sen bilirsin

Ne demek bu simdi buradaki insanlari kaale alip yorum yapmama mi takildiniz. O zaman buraya acalim konuyu cekilelim kimseyi de kaale almayalim ...cok tuhafsiniz...

olay başka yerlere gitti olay şu ben sizin ilk yazınızı okuyarak başkada bir yorum okumayarak cevap yazdım sonra egem hanım bana ironi yapmış yani bende bana hakaret ediyor diye fevri davrandım sonra diğer arkadaş siz egemi yanlış anladınız demiş bana bütün bunlar. Egem hanım bana özelden mesaj attı durum çözüldü aslında maalesef bitakım yanlış konuşmalar oldu o kadar :))

İsilaycim ben anladim neler oldugunu...egemin sana yazdigi yorumda benim dusuncelerimle dalga gecmeye calismis. Ama beni hicc anlayamamis. Gerci cok da onemli degil onun beni anlamasi ya da anlamamasi. boyle biri degilim asla. Ben o zaman cook icerlemistim. Simdi de sinirim bozuluyor yaptigi paylasimlara. Bunu nasil yenebilirim demistim. Zaten bu dusuncelerimden sikayetci oldugum icin konu actim. Neyse onemli degil ben sizin de ne demek istediginizi anladim. Sorun yok :)))

konu sahibinin düşünceleri bu şekilde olacak diye yorumlar yapılmıştı, ama ben sıkıldım çok, dediğim gibi ilk sayfadaki yazınızın karşısına benim yazımı koyarsanız anormal bişey yazmadım gibi görünür gözünüze neyse bence siz hiç facede o kişiyi eklemeyin engelleyin canınızı sıkmamış olursunuz

canım bu gıbı durumlarda ınsan ne soyleyecegını bılemedıgı ıcın de arayamayabılıyor, belkı cekındı dıyecegım ama cok yakınmıssınız madem, araması gerekırdı zor gununde senı. eger o donemde bılerek yaptıysa bunları demek kı senı cok kıskanmıs gercekten. ben ınsanın neyı eksıkse, neden yoksunsa onu ınsanların gozune sokmaya calıstıgını dusunuyorum. bence esınle sorunların bıttıyse hıc takılma, ınadına resım koymak, yarısa gırmek fılan sacma, sonu gelmez, ne guzel yakında evlat sahıbı olacakmıssın, ona odaklan,bunun tadını cıkar bence. sen pozıtıf ol asarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…