- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
- Konu Sahibi Beautician1
-
Ben normal bir zamanda durup dururken ortada hiçbir sebep yokken kalkıp bu düşüncelere sahip olmadım ki? Ben boşanmak üzereydim yaa resmen karar vermiştik. Eşi benim eşimin yanında çalışıyor ve biz yakın arkadaştık heryere beraber giderdik. Biz boşanma eşiğindeyken hiçbirşey yokmuş gibi davranmaları canımı sıktı ve bu gayet normal diye düşünüyorum ben. Normal bir zamanda alınganlık göstermiş olsaydım haklısınız. Ama sanırım kendimi ifade edemiyorum. Sanal da ne kadar kendimi ifade edebilirim ki...Ama herşeyde bir hayır vardır. kötü zamanlarda anlıyorsunuz insanların ne mal olduğunu. Şuan hamileyim ve yemin ederim ben o şekilde davranmazdı. Bayramda arayıp bana tatile gidiyoruz bavul topluyoruz demişti. Herkes diyoki istediğini yapar falan banane onun yaptığından zaten. Ben sadece yaşadığım bu kötü darbeyi paylaşmak istedim...Her zaman diyorum yine diyeceğimmm
Facebook muhabbettinden bıktım... İnanın bizim yaptığımızı 10 15 yaş aralığında ki çocuklar yapmıyor.O beni sildi,vay efendim abısıyle resım çektırdı ben yokum,bana nispet mi yapıyor...
1.si orası sosyal bir platform KENDİ SAYFASI ... İsteyen istediğini paylaşabilir..Özgürlük arkadaş yaaaa neden bu kadar kafaya takılıyor ki bir başkasının gezmesi tozması..
2.si evett sizi aramaması konusunda bence son derece haklısınız..İşte anlamış oldunuz dostun kara günde belli olduğunu
siz size değer vermeyeni neden bu kadar çok kafaya takıyorsunuz ki...
İyi gününüz de herkes yanınız da unutmayın... Kötü gününüz de yanınızda olmayana bakın..
Çok mu rahatsız etti silin gitsin ya ne çekinceniz olabilir ki?? Sorarsada evet arkadşaım ben sildim... Şu Şu sebeplerden dolayı...
Allahın selameti üzerine olsun der bitirirsiniz...
Amannn hayat cidden bunlar için çok kısaa ne güzel bir bebeğiniz geliyor...
Bırakın kendinize eziyet etmeyi...
Siz yakın arkadaşınız boşanma eşiğindeyken aramıyor ve sessiz mi kalıyorsunuz. Ya da sessiz kalıp hayatınıza devam mı ettiniz? Ya da ben mi arkadaşlık kavramını yanlış biliyorum. Eğer benim bildiğim arkadaşlık, dostluk kötü günde yanında olmamak hayatınıza kaldığınız yerden devam etmekse herkesten ve sizden özür dilerim....aradaki olaylara karışmak istememiştir (ki karışanların hali ortada oluyor... seni dinlese hak verse yarın sen kocanla iyi olunca o kötü olur.. eşine hak verse yine bu sefer senin gözünde kötü olur) çekinmiştir..
ayrıca face'inde bir siz mi eklisiniz? yani bana nispet yapar gibi demişsiniz de.. bence biraz fazla alıngan ve yaşadığınız ayrılık sürecinden dolayı gerilmişsiniz. millet ne yapmış ne etmiş diye hafiyelik yapıp foto foto inceleyip neden kendinizi hırpalıyorsunuzki?? benim de face.imde 'aşk' 'mutluluk' vs...vs.. diye albümlerim var. doğal olarak eşimle. bu birilerine nispet yapmak için değil insanlar mutluluğunu yanlarında olamadıkları için paylaşamadıkları insanlar için görsünler bilinler iyiyiz mutluyuz herşey iyi durumunu göstermek için koyuyor fotoları.. yani bana ters gelmedi açıkçası.. o zaman profil fotosu bile koymasın kimse güzelse de güzelliğiyle nispet yapıyor gibi bişey çıkar ortaya..
bakmazsanız görmezsiniz.. incelemezseniz kurmazsınız.. kafanızda milleti fazla düşünüp kurup kendi hayatınızı ertelemeyin.
Arkanıza bakarak yürürseniz önünüzü görmediğinizden sürekli düşersiniz. rahat olun biraz.
Eğer bu kadar yakın arkadaş, bu kadar sıkı fıkı hiç olmadı zaman zaman derdinizi paylaştığınız biriyse, nispet yapmak için koymuş olmasa bile, sizin durumunuzu ve üzülebileceğinizi düşünüp bunları koymazdı. Bebeğini düşüren bir arkadaşınız varken sürekli çocuğunuzla fotoğraflarınızı koymazsınız. Paylaşmak isteyebilirsiniz ama doğru olan budur bence. En azından üstünden biraz zaman geçmesini bekleyebilirdi. Bence kesinlikle alınganlık falan yapmamışsınız sadece arkadaşınızdan biraz düşünceli olmasını beklemişsiniz ve bunun kıskançlık olduğunu düşünmüyorum. Ben aranıza mesafe koymanızı öneriyorum. Yaşadığı andan mutlu olmayan insanlar her dk fotoğraf çekip her dk onları paylaşırlar zaten yoksa niye o mutlu anı yaşamak varken durdurup milyonlarca fotoğraf çeker insan?1 tane yetmez mi?
Ben normal bir zamanda durup dururken ortada hiçbir sebep yokken kalkıp bu düşüncelere sahip olmadım ki? Ben boşanmak üzereydim yaa resmen karar vermiştik. Eşi benim eşimin yanında çalışıyor ve biz yakın arkadaştık heryere beraber giderdik. Biz boşanma eşiğindeyken hiçbirşey yokmuş gibi davranmaları canımı sıktı ve bu gayet normal diye düşünüyorum ben. Normal bir zamanda alınganlık göstermiş olsaydım haklısınız. Ama sanırım kendimi ifade edemiyorum. Sanal da ne kadar kendimi ifade edebilirim ki...Ama herşeyde bir hayır vardır. kötü zamanlarda anlıyorsunuz insanların ne mal olduğunu. Şuan hamileyim ve yemin ederim ben o şekilde davranmazdı. Bayramda arayıp bana tatile gidiyoruz bavul topluyoruz demişti. Herkes diyoki istediğini yapar falan banane onun yaptığından zaten. Ben sadece yaşadığım bu kötü darbeyi paylaşmak istedim...
Siz yakın arkadaşınız boşanma eşiğindeyken aramıyor ve sessiz mi kalıyorsunuz. Ya da sessiz kalıp hayatınıza devam mı ettiniz? Ya da ben mi arkadaşlık kavramını yanlış biliyorum. Eğer benim bildiğim arkadaşlık, dostluk kötü günde yanında olmamak hayatınıza kaldığınız yerden devam etmekse herkesten ve sizden özür dilerim....
Teşekküe ederim beni anladığın için...
Size nispet yaptigini sanmiyorum
Niye yapsinki ayrinca
aynen öyle kadının kocası o tabıkı gezecek tozacak senın aran kotu dıye gezmesınmı konu sahıbı?
Sana hak vermıyor değilim...Yakın dediğim arkadaşım zor zamanlarım da benı arayıp sormazsa kı halımı bıldıgı halde ınanın yuzune bakmam.Ben bunu demek ıstedım sıze... İrdelemeyin elbet birgün hatasını anlar...
Demek istediğim şu zor günler geçirmissiniz kimse kimsenin derdini de bilemez sadece bi kadına takılıpta hayatı kendinize ve bebeğinize zehir etmeyin.Bakın ne kadar güzel günler beklıyor sizi....
bence siz fazla iyi niyetlisiniz...ne insanlar var aslinda içi kan aglayipta face e mutluluk resimlerini koyan , nispet yapan...
belliki arkadasta hissetmis neden kiskançlik oldugunu dusunuyorsunuzi hemen???
Yok canım hayatı zehir edecek kadar önemli biri değil benim için...bu yaşananların da hiç bir önemi yok artık. Ben sadece fikirlerinizi almak istedim. Allahıma şükür herşey yolunda. Ayrıca teşekkür ederim konumu okuyup bana fikir verdiğiniz için. çok incesiniz. umarım herkes hakettiği hayatı yaşar...sizede sağlıklı doğum diliyorum. Allah çocuğunuzu size bağışlasın...
Eğer bu kadar yakın arkadaş, bu kadar sıkı fıkı hiç olmadı zaman zaman derdinizi paylaştığınız biriyse, nispet yapmak için koymuş olmasa bile, sizin durumunuzu ve üzülebileceğinizi düşünüp bunları koymazdı. Bebeğini düşüren bir arkadaşınız varken sürekli çocuğunuzla fotoğraflarınızı koymazsınız. Paylaşmak isteyebilirsiniz ama doğru olan budur bence. En azından üstünden biraz zaman geçmesini bekleyebilirdi. Bence kesinlikle alınganlık falan yapmamışsınız sadece arkadaşınızdan biraz düşünceli olmasını beklemişsiniz ve bunun kıskançlık olduğunu düşünmüyorum. Ben aranıza mesafe koymanızı öneriyorum. Yaşadığı andan mutlu olmayan insanlar her dk fotoğraf çekip her dk onları paylaşırlar zaten yoksa niye o mutlu anı yaşamak varken durdurup milyonlarca fotoğraf çeker insan?1 tane yetmez mi?
Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım. çok çıkışmadın aksine doğru şeyler söyledin. Ben senin ne demek istediğini anladım sorun yok. Allah hep güzellikler yaşatsız tüm hakedenlere inşallah...Aminn canımmmm rabbim sanada sağlıklı doğum nasip etsin bebeğini sağlıcakla huzurla al kucağına...
Yureği güzel bir insana benziyorsun kımse ıcın uzulmeye değmez...Bende çok kazık yedım zamanında o yuzden bıraz sıze ters çıkıştım ılk mesajım dakusura bakma...
Hakikaten ya, artık gezilecek yerlere gitmek, eğer kalabalıksa, ne kadar sıkıcı oldu. Herkeş şak şak şak fotoğraf çekiyor/çektiriyor. Gezdiklerinden hiçbir şey anladıklarını sanmıyorum, e o zaman bunca çaba niye, yaparsın bir fotoshop, değiştirirsin arka planı, istediğin yerdesin. Kimsenin tabelalarda yazılanları okuduğunu, gördükleri üzerine yorun yaptığını falan görmüyorum, herkes şak şak. Geçen Ankara'da akvaryum açılmıştı oraya gittik, herrrr yerde koca koca yazıyor; Lütfen flaşlı fotoğraf çekmeyiniz' diye. Bizim insanlarımızı ne yapıyor dersiniz? Doğru tahmin! Deli oldum ya, o hayvanlar da strese giriyorlar, onların da bir canı var, sizin cahilliğiniz yüzünden sürekli suratlarında/yaşam alanlarında patlayan flaşlara maruz kalmak zorunda değilller, değil mi?
İnsanımızın kültür seviyesi giderek düşüyor mudur nedir? şak şak şak şak. Yazık ya.
İnsanların amacı ne çözebilmiş değilim fakat FACEBOOK ego tatmin etme yeri bunu çok iyi biliyorum. İnsanlar sürekli birşeyler kanıtlamaya çalışıyor...
Anladığım kadarıyla aranız çok sıkıyken eşinizle sizi kıskanmış şimdi biraz intikam alıyor. Fazla aldırış etmeyin bu kadar çok uğraş içindeyse hala sizi kıskanıyor demektir. Bol bol nazar duası okutun kendinize :) Eşinizle de inşallah hayırlısı olur...
normalde onlarla sıkıfıkıyken eşinle aran nasıldı bilmiyorum seni kıskansın ama öncelikle eşin eşinden üst düzey olması senı kıskanması için bir sebeep olabilir kadınlarda bu vardır.
Onun dışında senin onun sürekli facede biirşeyler paylaşmasına alınmanın sebbebi sen bunları yapamıyor olmandır. Sen eşinle nasılsın yani örneğin tatilleriniz nasıl geçiyor, haftasonu kahvaltılarına çıkıyormusunuz bunları yapmak zor değilki.
Arabanız vardır diye tahmın edıyorum olmasada sorun değil, grupfoni gibi sitelerden boğazda bile çok ucuz kahvaltılar var satın alabılır eşinle çıkabılır resımler çekınebılır face ekleyebılırsın. Mesela bız eşimle gezmeyı çok severız tatilde özellikle biryere tıkalı kalmayız arabayla rastgele yola çıkar mesela alanya 3 gun - antalya 2 gun - kaş 2 gun -fethıye 4 gun bozcaada 1 hafta gıbı bır guzel tur yapar 2 haftada en az 5 yere gider uygun ama temiz pansiyon yada otellerde anlaşırız mesela oda kahvaltı anlaşırız otelde sadece kahvaltı yaparız o gun sabahtam jeep safarıye katılırız, başka bir yerde raftınge 1 gun verır, başka bir yerde yat turuna katılız ve resımlerımızı goren ınanamaz nasıl sığdırdınız dıyee ama bu zor değil eşimle aqua parka gıder kaydıraklara bıle bınerız yaşımıza bakmadan çılgınca içinizde hala bır çocuk varsa bunları yapmak zor değil başka şeylerde olabılır bir yerde akşam yemeği yemek örneğin biz doğum gunlerımızde hep belediye restoranlarına gıderız fethi paşa konağı gibi yer içer azda para öderiz illa parada değil yani tatilya kapanmadan önce ayda 2 kere ordaydık mesela nişanlıydık o zaman ama gene yaparız yanı kı inan benım kadar uyuşuk bir insan yaparsa bunları herkes yapar :))
sen bu yaptıklarını nasıl faceten paylaşırsın,ne kadar nispetçi,görgüsüz,insafsız birisin.yapan var yapamayan var değil mi
sen aslında mutsuz bir insansın ama facete mutluymuş pozları takınıyorsun.hatta gittim dediğin yerlerin hiç birine gitmedin fotoshopla resim ekledin
gerzekmesin sen ya ne nispeti beni saçma sapan konuşturma şimdi ben tatil yapmanın zor olmadığını çok uygun bütçeyle yapılabildiğini söyledim ayrıca benim tatil fotolarım 250 arkadaş gurubum varsa hepsinin yanında mütavazi kalır nispet yapmak için konulmuyor onlar kımseye, face olupta resim paylaşmayan kimse varmı senin yokmu sanki hayır ancak hayatında tatil yapmamış biri ancak bu kadar hırsla yazabilir, ilk defa böyle yorum aldım anlatmak istediğim yalandan nispet yapmak değil gerçekten konu sahibinin eşiyle birşeyler yapabilmesini ve bunları paylaşabilmesiydi, yoksa fotoshop yapıyorum bak şöyle fotoshop yap derdim ancak sen fotoshopun nasıl yapıldığını iyi biliyorsun herhalde sen anlat.
Allah'a şükür kimseye mutlu olduğumu kanıtlama derdim yok herkes beni bilir çevremde, ama yazık sana ki egoların insanlığını aşmış benim gibi bir insanı bile sinirlendiriyorsun, geçmişteki yazılarından zaten karakterin belli oluyor, dengesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?