Bana ne oldu böyle! Bu ben olamam! Kizlar yardimci olabilir misiniz?

Haklısın canım Teşekkür ederim tavsiyelerin için...

benim sayfamda da var aynı öyle biri, valla gına geldi artık, gecen de yediği yemegin faturasını cekip face e koymus o kadar yani...Bizde aynısını yaptık ve üzerine de acıklama yazdık...'' Bazıları gibi çok görgüsüz ve gerizekalıyız '' diye..O günden beri pek bişey koymuyor..

Sende rahatsız oluyosan böyle bişeydeneyebilirsin ya da anasayfanda görünmesini engelleyebilirsin..

EN SAGLAM COZUM: facebook hesabini dondur
onu listenden silmeyi felan gec,resmen tamamiyle dondur hesabini
cunku kendine hakim olamiycaksin yine takip ediceksin onu elinde olmadan
dondur ve bak gor nasil bitiyo bu dert

Son düzenleme:
Ben sana hak verdim arkadaşım,
Öyle insanlar varki iyi günde dost, kötü günde seni üzmek için herşeyi yapan.
Bu kişiyle çok samimiymişsiniz, sonra senin eşinle aran bozulunca (ki bu 3 ay gibi uzun bir süre) ne aramış sormuş, ne derdine ortak olmuş, bide o durumdayken eşiyle mutlu fotograflarını koyup nispet yapmış.
Hadi sana yapmıyor diyelim, niçin bi insan bu kadar kendini kanıtlama çabasına girerki ? Bizene alılverişteysen? Millet kocasıyla alışverişe gitmiyormu ? Saçma sapan insanlara takılma arkadaşım, şu an eşinle mutlusun bak hamilesin bide. Haline şükret, o kişiylede muhattablığını kes.

Son düzenleme:
Haklisin canim kesinlikle yapmak lazim bole bisey. Fakat face mi kapattim uzun bi sure acmam heralde.
EN SAGLAM COZUM: facebook hesabini dondur
onu listenden silmeyi felan gec,resmen tamamiyle dondur hesabini
cunku kendine hakim olamiycaksin yine takip ediceksin onu elinde olmadan
dondur ve bak gor nasil bitiyo bu dert
Dondurdum canim zaten...uzun bi süre de acmam heralde.

Canim beni anlamana cook sevindim. Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu. O ayrilik cok sey ogretti bana bu yasadigim sadece bir ornek daha bircok insanin gercek yuzunu gordum. Allah kimseye yasamasin boyle kotu gunler dusenin dostu olmazmis gecekten. Mutsuzlugunu dusunmeyip destek olmayip aksine daha da cok cikmaza surukluyorlar insani. Allahima havale ediyorum ben. Allah biliyor benim icimi kimsenin mutsuz olmasini istemem ama isterim ki birgun gelir der ki keske boyle davranmasaydim...

Şuan bende aynı durumu yaşıyorum, çok güvendiğimiz akrabalarımız çok büyük bi sıkıntımız oldugunu biliyor ama bırak yanımıza gelmeyi bir telefon açıp derdimizi sormuyor, aksine arkamızdan konuşuyorlar.. Ve ben artık kimseye güvenmıyorum. Öyle insanların allah belasını versin. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Boşver takma, kimse için üzülmeye değmez şu 3 günlük hayatta.

Haklisin canim...degmez 3 kurus insanlar icin....boyle insanlar dunyanin onlarin etrafinda dondugunu dusunuyorlar...ama Allahin sopasi yok...

Yaşadığınız ayrılıktan haberi olsun ya da olmasın, sonuçta onca zaman sizinle irtibat kurmadı. Kızım n'ber, nerelerdesin gibi. Sıkı fıkı olduğunuzu düşündüğünüz kişi sadece sizinle vakit geçirmiş, eşlerinizin dostluğundan ötürü. Sinir olmuşsunuzdur da takacak bir şey göremedim ben. İster sizi kıskandırmak için çocukça isimler koysun facebook'ta oluşturduğu albümlere, isterse de sizinle hiçbir alakası olmasın o albüm isimlerinin. Sonuçta bu kadın kim? Kimse. Hani belli bir geçmişiniz vardır vs insana koyar da kime ne o kadından ki. Hiç canını sıkma, sonuçta onunla zaman geçirmek zorunda değilsindir. Seni kıskandırmaya çalışıyorsa kendi kendine takılsın çocuk kafalı, kıskandırmaya çalışmıyorsa da zaten vefasız biri, unut gitsin.

Ve son olarak, en büyük derdin bu olsun.

Harika!

anladım sanırım o anki ruh halini.
lakin kadının senınle bı derdı oldugunu sanmıyorum.
belliki fazlaca gosterıs meraklısı görgüsüz bi tip. abartmıs...
senle nıye derdı olsun ayrıca?
sen eşinle problem yasıyorsun dıye o da mı karalar baglasın?
ınsanlardan sizi cok fazla anlamasını beklemek de bencıllik bence...
face hesabını dondurmussun zaten. reelde de gorusmezsın olur bıter.

Benim evimde kalması beraber tatile gitmemiz, kahvaltılara maçlara gitmemiz, mangal partileri.bizim samimi olduğumuzun göstergesiydi. O benimle dertleşir kayınvalidesiyle ilgili sorunlarını anlatırdı. ben de hep yardımcı olmaya çalıştım. Benim kayınvalidem melekkk gibidir çook iyi anlaşırız fakat hiç bir zaman nispet yapmadım. Ona herzaman dedim ki önemli olan eşinin seni desteklemesi diyerek üzülmemesini sağladım. Ama ben eşimle ayrıldım ne aradı ne sordu bide bu yaptığı çocukça hareketler sinirlerimi bozuyordu...Yoksa banane..

Benimle bir derdi yok oturup beni mi düşünecekti hayır ama en azından biz onların arkadaşlarıydık dostlarıydık. Bilmemezlikten gelip üstüne bu tarz paylaşımda bulunması üzmüştü beni...

Benimle bir derdi yok oturup beni mi düşünecekti hayır ama en azından biz onların arkadaşlarıydık dostlarıydık. Bilmemezlikten gelip üstüne bu tarz paylaşımda bulunması üzmüştü beni...

bosver sallama, herkes ınce fıkırlı olmuokı. olsa dunya boyle olmazdı zaten...

canım konuyu başından bi okumuştum önce..hayatında yokmuş gibi davran bu kadın. gerçekten dışarıdan biri bu kadar mı etkiledi seni? şimdi görüşmüyorsunuz değil mi?
doğumdan sonra herşey normale dönecek sanki...ama bence öncelikle bu kadınla kendi iç dünyada barışmalısın. çünkü gerçekten dışarından bakıldığında anlattığın kadarıyla face olayları sen bazlı değil gibi

bosver sallama, herkes ınce fıkırlı olmuokı. olsa dunya boyle olmazdı zaten...

Haklısın canım tabiki herkes ince fikirli olamaz...Belki ben de zaman zaman öyle olamıyorumdur... İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım. Ya da kabul etmiyorsak set çekmek. Zaten biz asla görüşmüyoruz. Eşim de çok katı bu konuda. Tavsiyelerin için ve anladığın için teşekkür ederim..

Yok canım benimle alakalı değil yaptıkları tabiki işi gücü yok beni düşünüp böyle mi davranacak. fakat yaptıkları benim hoşuma gitmedi o zamanlar. Hem aramaması hem de bu tarz paylaşımlarda bulunması canımı sıkmıştı ve benim sinirlerimi yıpratmıştı eşimden daha çok nefret eder hale gelmiştim. O anki ruh halim böyleydi. şimdi de yaptığı paylaşımları görünce sinirim bozuluyor o günler geliyor aklıma.

bende facebooktayim..

ve cok tuhaf ama o kadar mutsuz olan arkadaslarim varki, neler neler baslarindan gecmis ama yinede herkes herkese nispet yapiyor.

ben bitek beni dün arayip agliya agliya bosanmak istedigini söyleyen ve ertesi gün birbirine canim cicim yazanlara sinir oldum.
hele resimler... o kadar saygi duydugum arkadaslarimdan bile igrendim cünkü yari ciplak öpüsürken felan resim koymuslar.

bence orda herkes benligini kaybedip nispet icin ne yaptiginin farkinda degil..

en iyisi facebooktan cikmak bu kadar cok takiyorsan

Neden yapiyorlar anlam veremiyorum. bu kadar mutsuzken mutlu gözükmeye çalısarak itici oluyorlar. Hem bu kadar mutsuzken böyle davranmak nasil akillarina geliyor anlayamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…