Bana ne oluyor bilen varmi

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar konuyu cok uzatmadan anlatacagim simdiden herkese tesekkur ederim..eski konularimi bilen bilir 40im yeni cikti olu dogum yaptim bebegim belki yasar diye aldirmadim doktorlarin israrina ragmen ama ölu dogdu yavrum...baslarda uzuldum agladim ama sonra sonra kabullendim iyiyim diyordum ama bu aralar bi bebek ozlemim var 2 cocugum daha var Allah uzun omur versin ama surekli aglama istegiyle doluyum bebegimi ozledim yeni bir bebek istiyorum esim erken kendini topla diyor sanada yazik diyor ama icim bir acayip ısrarla hasretle yaniyorum sanki birde Allaha karsimi geliyorum diyorum boyle israrla olsun diye bekledikce 2.kez bebegimi kaybettim ne yapayim akil verin nolur ve dua edin

Allah sabir versin. Kendinize biraz zaman verin. Aciniz cok taze. Diger evlatlariniza sarilin. Insallah hayirli bir zamanda istediginiz gibi bebeginiz olur.

Ölüde olsa bi doğum yapmışsınız. 40ınız daha yeni çıkıyor. 2 yıl yeni bir bebek önerilmiyor zaten vücudun toparlanması için. Ruh sağlığınız içinde hiç iyi değil, geride kalan diğer 2 çocuğunuza odaklanın biraz. Yeni bir üzüntüye, yorgunluğa, korkuya onlar sizin kadar cesurca atlamak istemeyekler.

Çok büyük bir ihtimal hormonlarla alakalı yaşadığınız bebek özlemi. Regl öncesi ve döneminde bile bebekler daha sevimli geliyor insana. Lohusalıkta bebek özlemi yaşamanız çok normal bence. İçgüdülerinizdense mantığınızı dinlemeye çalışın. Çünkü içgüdüleriniz vücudunuzdaki hormonlar tarafından yönetiliyor ve vücudunuz tam anlamıyor şuan yaşadığınız durumu.

cok zor bir sey yasamissiniz,
destek almaktan cekinmeyin bence.

esiniz ve ki cocugunuz da sizinle birlikte bu sureci yasadilar ve su an yas donemindesiniz.
herkesin aciyla bas etme yontemi farklidir,
siz yeniden hamile olmak isterken, ailenin diger uyeleri bunu korkutucu bulabilir.

Bayanlar konuyu cok uzatmadan anlatacagim simdiden herkese tesekkur ederim..eski konularimi bilen bilir 40im yeni cikti olu dogum yaptim bebegim belki yasar diye aldirmadim doktorlarin israrina ragmen ama ölu dogdu yavrum...baslarda uzuldum agladim ama sonra sonra kabullendim iyiyim diyordum ama bu aralar bi bebek ozlemim var 2 cocugum daha var Allah uzun omur versin ama surekli aglama istegiyle doluyum bebegimi ozledim yeni bir bebek istiyorum esim erken kendini topla diyor sanada yazik diyor ama icim bir acayip ısrarla hasretle yaniyorum sanki birde Allaha karsimi geliyorum diyorum boyle israrla olsun diye bekledikce 2.kez bebegimi kaybettim ne yapayim akil verin nolur ve dua edin
Gebelikte tüm vücudun vitamin mineral vs değerlerini bebek kullanır .hem sizin hem de Allah nasip ederse yeni bebeğinizin sağlıklı olabilmesi için bi süre ara vermeniz tabiki en sağlıklı olur. Hem sağlıklı beslenir vücudunuzdaki eksikleri tamamlasınız yeni bebeğinize hazırlık yaparsınız. Hem eşiniz yapmayalım demiyor sizi düşünüyor .

Çok geçmiş olsun. Başiniz sağolsun . Kendinize biraz zaman verin . Bu kayıptan sizinle beraber eşiniz ve çocuklarınız da etkilenmiştir mutlaka . Bir müddet kafanizdan çıkarın bebek meselesini. Psikolojik ve biyolojik olarak hazır olmayi bekleyin. Ayrıca bebeğiniz sizi cennette bekliyor . Yine de 3 çocuğunuz var .

Lohusalıktan çıkamamışsınız bence
Lütfen kendinizi toparlayın çocuklarınıza verin kendinizi sonra istiyorsanız yine yaparsınız ama müsade edin vücut da toplasın kendini

2 çocuğunuz varmış zaten allah onları bağışlasın sizlere, bukadar ısrarcı olmak iyi birşey değil.

Hepinize cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun yorumlariniz icin

Tum konularınızda bir dramatize bir abartı var saglıklı olmayan bir hamilelik yasayıp hem kendinize hem çocuğa eziyet etmişiniz halen çocuk diyorsunuz elinizdekilerin kıymetini bilin kendinizi toparlayın

Dıs gebelik yasadigimda bebegim alindi. Doktor 4 ay cocuk yapmayin demisti. Cunku vucudun toparlanmasi gerekiyor. Su an lohusalik sendromu yasiyorsunuz. Her kayiptan sonra da bir travma olur. Suanki duygularinizla hareket etmeyin. Bunda da bir hayir vardir. Gecmis olsun.

Tum konularınızda bir dramatize bir abartı var saglıklı olmayan bir hamilelik yasayıp hem kendinize hem çocuğa eziyet etmişiniz halen çocuk diyorsunuz elinizdekilerin kıymetini bilin kendinizi toparlayın
Dramatize....eziyet....bende size Allah buyuk diyorum gerisini birakiyorum,gorusmek uzre..

Ruhen ve bedenen biraz zamana ihtiyacınız var bence de. Bir doktorla görüşün, çok bilmiyorum bu konuları ama bebeğinizin ölümüne sebep olan etkenler neyse tedbir alınsın aynı durumu yaşamamak için, basınız sagolsun.

Uzun zaman bekleyip doğum yapıp yavrundan ayrılmak çok zordur. Sabır dilerim.

İki kaybınız olduğu söylenmiş, bu kayıpların nedenleri araştırıldı mı? Eğer genetik yatkınlıklar ve yaşa bağlı sorunlar ile ilgiliyse iki çocuğunuz varken bir bebeğin kalbinin atmasına bile isteye vesile olmaya gerek yok sanki. Ben olsam korunurdum. Allah korusun kim çeşitli rahatsızlara sahip olarak doğmak ve onunla yaşamak ister ki? İki evladınıza sarılın bana kalırsa...

2 tane biyolojik çocuğunuz varmış. Maddi durumunuz 3. çocuğa bakacak kadar iyiyse eğer, tekrar çocuk yapmak yerine evlat edinin bence.

Back
X