cok görüştük konuştuk senden kurtulduğuma değil herkezden kurtulduğma seviniyorum dedi
baya agir bir laf, acik acik söylüyor herkezden kurtludum icinde sende varsin malesef
bikac günlügüne eglenmis iste
asla aramazdim böylesini bidahaalsanaalsanasmile
cok görüştük konuştuk senden kurtulduğuma değil herkezden kurtulduğma seviniyorum dedi
haklısın hepsi böyleneden böyle oluyo neden böyle yapıyolar anlamıyorm of ya nasıl oldu da bu kadar kendimi kaptırdım. :gitme:ayy sinir oldum şimdi bu akıllı geçinen zat eğer ciddi düşünseydi şimdiye çoktaan karşılık verirdi
10 ay boyunca amacı senin ondan hoşlanmanı sağlamak bunu başarınca da kendini geri çekmiş olay bu malesef
bunu sadece erkekler değil malesef kızlarda yapıyor artık egolarını mı tatmin ediyorlar anlayamadım
sakın üstüne düşme gururundan taviz verme
ama senden değil demisti :gitme:
Derdi sadece seninle değil o zaman herkesle,psikolojisi bozuk gibi geldi banasengözlerimebaksanab bulusuyor muydunuz son günlerde soğukluk hissediyor musunuz yoksa biranda mı değişti :uhm:
buluştuğumuzda gayet iyi birşey yoktu aylık sms oluyo ya onlardan yapmıştı herkez üstüme geldi bunaldım dedi herkez mesaj atıo calışıyorm falan bunaldım dedi senlik birşey yok alınma demişti kafamı toplayıp kendime gelmem lazım 1 hafta dedi o kadar ..
Ben herkes miyim deseydin ya :1closedeyes:öyleysen ona göre davranırsın sende
senden değil demişti ama ..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?