- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Yaparsın :)
Aslında KPSS ye çok az kalmış.O zamana kadar eve kapanıp ders çalışmak daha mantıklı olabilir.
İş konusunu,sınavdan sonra ciddiyetle ele alabilirsin.
Keşke yaz başından,stajyer olarak bir yere başvursaydın.
İsimli bir firmaya gidip başvurabilirdin.Böylece cv ne yazacak bir deneyimin ve referansın olurdu.
Bunu hala yapabilirsin aslında.
Onun dışında,kariyer sitelerindeki ilanlara başvurabilirsin.
öncelikle kpss ye odaklan. canın ders çalışmak istemediği zamanlarda babamın sözlerini aklına getir daha fazla hırs yapmana yardımcı olur bu senin. İşi kariyeri kpss den sonraya ertele. kpss bitince o zaman ararsın işi.
şimdi ikisini birden yürütmeye çalıştığın için farkında olmadan ikisini birden aksatıyorsun ve bu senin daha çok psikolojini bozuyor.
Dönem dönem herkesin yaşadığı işe yaramama psikolojisi seninkisi. Merak etme 21 gün kendini derslerine ver sonrasında iş aramaya başla o zaman kendini daha iyi hissedersin.
ales denemelerini çöz. Bulabildiğin kadar deneme çöz. Süre çok çok önmeli artık. Bu yıl yapılan her sınavda Türkçe soruları hem uzundu hem de zordu.
Uzman Kariyer Yayınları Eğitim Bilimleri Deneme Sınavı-1 - Kpss Cafe
ALES Sorular
SINAVONLINE.net
Fem Türkiye Geneli Kpss Deneme Sınavı İndir 2012 -2012-2013 Yazılı Soruları, Planlar, Belirli Gün ve Haftalar, Kulüpler, Yazılı Soruları, Proje Ödevleri Performans Ödevleri
Günde en az 4 deneme çözmeye çalış. 84 deneme de baya ideal.
Sabah 8-10 arası bir deneme
10:30 12.00 Eksik olduğun konulara göz at
12:30 14:30 arası bir deneme
15:00 16:30 Eksik olduğun konulara göz at
17:00 19:00 bir deneme
19:30 21 :00 Eksik olduğun konulara göz at
21:30 23:30 bir deneme
Çalışan her zaman kazanır. Moral bozanlara kanma. Sınava girdikten sonra keşke daha çok deneme çözseydim diyeceksin. Çözdükleri sorular doğru olan ama yetiştiremedikleri sorular çok olan arkadaşlarım var . Süre çok çok önemli o yüzden 120 dk nı ayarla . Bittiğinde de kalemi bırak. Türkçede özellikle ales türkçe denemelerini çöz . Kpss de de Ales e yakın soruyorlarmış artık. Başar lütfen.
baban keşke biraz daha yapıcı olsaymış / olsa. aileler bu konuda böyle yapınca ''gaz' verdiklerini sanıyorlar heralde ama bu bireyi daha da cıkmaza sokmaktan başka birseye yaramıyor. kesinlikle kulaklarını tıka önüne bak.
iş bulmak artık zorlastı ama umudunu yitirme. aynı yollardan herkes gecti. ben de 1 yıl işsiz kaldım bulamadım bunalıma girdim ama insan yoruluyor isyan etmeye baslıyor yapma. dua et. ve caba harca.
deneyim konusuna gelince de o en berbatı ' sen beni işe almadan nasıl deneyim sahibi olacağım ki ' !
lafını söylettiriyorlar insana.
halk egitim merkezlerinin ücretsiz kursları var sana faydasını olacagına inandığın kurlara git sertifika al canım. ayrıca bir yerde stajyer gibi calısma talebinde bulun. az maasa ya da iş öğrenmek amaçlı sadece yol paranı karsılayacakları sekilde.
sınavına az kalmış sakın ama sakın pes etme. kulaklarını cevrene tıka. konsantreni yüksek tut denemelere agırlık ver. uykunu da almaya bak. bünyeni yıpratma.
hersey gönlünce olur inşallah.
babalar bazen öyle olabilir senin bir kulağından girsin diğerinden çıksın. "gitmek istiyorum, yapamıyorum, edemiyorum, şöyle olsa" bu kelimeleri sil aklından önüne hedef koy ve yap! bu dakikalar saatler günler bir daha asla olmayacak! yürü be aslanım benim bak bende gaza geldim :))
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı baba bende de var.
üniversiteyi bitirdim kpss girdim bekliyorum8dum) iyi bir sonuç gelmedi.
İş arıyorum işbuluyorum aa şöyle,aa böyle soğutyorlar içime sinmiyor.
Olbilceklerde olumszu oluyor anlamıyorum.Deneyim sen bana deneyim imkanı verde gör bak neler olacak
Bence daha önceki arkadaşalrın dediğ igibi adı belli firmalarda staj yap ,işi öğren,,rica et
Bölümüle ilgili yerlere cv bırak ama harika güzel bir cv hazırla,ve cv başında kendini anlatan bir önyazı ekle şirketinizde neden çalığtığını,neler yapabileceği hakkında google amca aratırsan örnekler görebilirsin.
Belediyelerin cv bankalrına başvur ,elinden geleni yap vazgeçme ,dua et ,karral ıol mutlaka işin olacaktır.
Birde babn demiş 8 -9 eve gelmem kızıyo özel sektörde iş zaten en erken 7 de biter.Bilmiyor mu bunu kızyor.Anca memurlar ve hastanelerin işi 5 te biter.
canım babam herşeyin farkında ancak işine gelmiyor öyle çok yerlere başvurdum cv mi gönderdim ki artık internette cv mi kaydetmediğim site kalmadı canım yaaa çok uğraşıyorum 1 yıldır ancak kimse deneyimsiz birini istemiyorum şu mantık var deneyimli birini alıp işimi görücem deneyimsiz birini alıp neden zaman kaybı yaşayım diyor ben stajımı sigortada yaptım ama çok hata yaptım şimdi anlıyorum bir muhasebecinin yanında yapmış olsaydım bana daha faydalı olucaktı ama artık keşkeler fayda etmiyor ne yazıkki önüme bakmak zorundayım ayrıca babam kendisi kirada bir dükkanı oldğu için kendisi çalışıyor sadece istediği zaman çıkıp kapatıp geliyor bi memur devlette olmadığım sürece iş saatleri dediğin gibi hep böyle ama gelde anlat korkak oldum artık hayata karşı yaaa hiç birşeyi yaşayarak öğrenemiyorum içime kapandım resmen
yürüyelim be rotyyimmm:):):) çok sağol yaaa cidden gaza geldim canım benim çok hedeflerim yapmayı istediklerim var ama insan destek göremeyince hayal kırıklığına uğruyor benim ailem benim en sevdiklerim insanın en sevdiklerinden destek göremeyince yarım kalıyor
bende arkadaşlar katılıyorumm öncelikle kpss odaklan zaten iyi puan alırsak ki dua ediyorum bu durumda zaten iyi bir işin olucak
benim yaşadığım dönem buydu zaten bende bu cümleleri duydum hatta senin kafan basmıyo derdi kardeşim ama hırs yaptım
atandım ve şef oldum zamanla
umarım sende bunları yaparsın
Muhasebecimisn canım .Netsis biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?