belliki ruhsal bunalim icindesin muhakkak icinde bastirdigin duygular var eger kendi basina asamiyorsan uzmandan yardim almani oneririm bendede buna benzer ruh hali vardi tek kalamiyordum aglama krizlerim tutuyordu ailemi sevdiklerimi kaybetme korkusu baslamisti ve surekli heyecanlaniyordum uzman yardimi aldim bir ilac verddi kendimi cok iyi hissettim be gecti umarim yardimci olabilmisimdir sevgiyle kalin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bayanlar,bu konuyu az önce psikoloji bölümüne açtım ama pek ilgilenen olmadı ve ben çok açmazda olduğum için konumu buraya taşıyorum,bu da dert neticede...
Günaydınlar,
Ben yaklaşık bir aydır kendimi hiç iyi hissetmiyorum...çok şükür bu zamana kadar büyük bir derdim olmadı.Mutlu bir ailem iyi bir işim sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var.
Ama nedense son zamanlarda hani halk dilinde böğrüme öküz oturdu deriz ya öyle bir ağırlık geliyor ve nefes almamı engelliyor gün içinde...gereksiz yere heyecanlanıyorum sanki her an kötü bir şey olacak,bir yerden birşey duyacağım gibi geliyor...işten eve geldiğimde hiçbirşey yapmadan öyle odamda oturayım,Ailem benimle ilgilenmesin istiyorum,sevgilim dışında kimseye tahammülüm yok... ama bir yandan da anneme babama kardeşime birşey olacak diye ödüm kopuyor.
Sevgilimden durduk yere şüpheleniyorum çocuğun hiçbirşey yaptığı yok oysa ki işinde gücünde gidip geliyor elinden geldiğince benimle ilgileniyor ama onun da bir işi bir ailesi ve hayatı var,sürekli dırdır ediyorum onu da bunalttım sayılırsürekli benimle ilgilensin istiyorum..
Onunla birlikteyken herşey yolunda ama eve geldiğimde kabus başlıyor...arkadaşlarımın hepsi evli,bekarlar da farklı şehirlerde görüşemiyoruz yani hiç arkadaşım yok sayılır maalesef...bu arada yaşım 27.
Sürekli ağlamak istiyorum,kafama birşeyleri takıp takıp ağlayasım geliyor,yolda gariban birini görsem ağlamak istiyorum mesela...
En son dün akşam bir ağlama krizine girdim ağladım ağladım ağladım..biraz iyi geldi gibi...artık ne biriktirdiysem içimde,durduramadım kendimi..
Gynella diye bir doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için acaba bu ruh hali onun etkisi mi?ama bu 3.paketim ve ilk iki pakette hiç böyle bir şey yaşamamıştım... Lütfen birşeyler söyleyin bana ne oldu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bayanlar,bu konuyu az önce psikoloji bölümüne açtım ama pek ilgilenen olmadı ve ben çok açmazda olduğum için konumu buraya taşıyorum,bu da dert neticede...
Günaydınlar,
Ben yaklaşık bir aydır kendimi hiç iyi hissetmiyorum...çok şükür bu zamana kadar büyük bir derdim olmadı.Mutlu bir ailem iyi bir işim sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var.
Ama nedense son zamanlarda hani halk dilinde böğrüme öküz oturdu deriz ya öyle bir ağırlık geliyor ve nefes almamı engelliyor gün içinde...gereksiz yere heyecanlanıyorum sanki her an kötü bir şey olacak,bir yerden birşey duyacağım gibi geliyor...işten eve geldiğimde hiçbirşey yapmadan öyle odamda oturayım,Ailem benimle ilgilenmesin istiyorum,sevgilim dışında kimseye tahammülüm yok... ama bir yandan da anneme babama kardeşime birşey olacak diye ödüm kopuyor.
Sevgilimden durduk yere şüpheleniyorum çocuğun hiçbirşey yaptığı yok oysa ki işinde gücünde gidip geliyor elinden geldiğince benimle ilgileniyor ama onun da bir işi bir ailesi ve hayatı var,sürekli dırdır ediyorum onu da bunalttım sayılırsürekli benimle ilgilensin istiyorum..
Onunla birlikteyken herşey yolunda ama eve geldiğimde kabus başlıyor...arkadaşlarımın hepsi evli,bekarlar da farklı şehirlerde görüşemiyoruz yani hiç arkadaşım yok sayılır maalesef...bu arada yaşım 27.
Sürekli ağlamak istiyorum,kafama birşeyleri takıp takıp ağlayasım geliyor,yolda gariban birini görsem ağlamak istiyorum mesela...
En son dün akşam bir ağlama krizine girdim ağladım ağladım ağladım..biraz iyi geldi gibi...artık ne biriktirdiysem içimde,durduramadım kendimi..
Gynella diye bir doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için acaba bu ruh hali onun etkisi mi?ama bu 3.paketim ve ilk iki pakette hiç böyle bir şey yaşamamıştım... Lütfen birşeyler söyleyin bana ne oldu?
Panik atak baslangici olabilirmi acaba tansiyonunuz nasil belki anlik cikip iniyosa tansiyon duygu degisimine sebep olabiliyor birde kalbinizle ilgili bi sorunujuz varmi doktora gitdinizmi?
arkadaşım hapın yan etkisi de olabilir ama panik atak başlangıcı fln da olabilir bi dr a görün sen
Açıkçası tansiyon ve kalp hiç aklıma gelmedi yani kendimi bildim bileli hiç tansiyon veya kalp sorunu yaşamadım :/ farklı bakış açınız için çok teşekkür ederim en kısa zamanda kontrol ettireceğim.
Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTbisey degil ))tansiyon kalp de duygu degisimine sebep oluyor benim cok yakin arkadasimda vardi gizli tansiyon kalbinde aritmi psikolojisini acayip etkiliyordu panik atak baslangici yasiyodu insallah saglikli cikarsiniz doktor kontrolunden
bu arada demeyi atlamisim konulan teshis panik atak baslangiciydi ve gectiii muhakkak doktora gidin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilindik anksiyete gibi görünüyor. Doktora gidin daha ilerlemeden.
Ek olarak doğum kontrol hapları depresyon vs. Gibi psikolojik rahatsızlıkları tetikler.
Ben olsam hem psikiyatriste hem jinekolojiye giderdim bu şikayetlerle
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
3 aydır hap kullanıyorum ama dediğim gibi ilk iki pakette sıkıntı yaşamadım tabi bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor haklısınız...anksiyete olmasın panik atağa razıyım,erkek arkadaşımda anksiyete var ve bazen çok zorlanıyoruz. Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
rica ederim
zaten o hapları 3 aydan az kullandırtmıyorlar bu da 3 aydan önce tam anlamıyla bir etki (haliyle yan etki) görülmemesini açıklayabilir.
anksiyete bende de var pek tabi ki panik ataktan çok daha iyidir (ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi) ancak bundan tedaviye lüzum yok düşüncesini çıkarmayın lütfen.
canım depresyon ve anksiyete(durum kaygı bozukluğu) gibi geldi bana. Doktora git istersen
Dogum kontrol hapi etkisi. Hormonlarla ugrasan bir ilac sonucta. Bem bikac ay kullandim aynen bunlari yasadim (kisacasi adet donemi gerginligi gibi gerginlik oluyor tum ay) dayanamadim biraktim hapi
Canim sanirim panik atak baslangici henuz basindasin hemen bir doktora git bazen ilacsiz bile tedavi ediliyor cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?